Home - Články - Týdenní horoskop 13. - 19. ledna

Týdenní horoskop 13. - 19. ledna

vloženo 11. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 13. - 19. ledna

Lednem se odstartoval nový rok 2020. Jak se vám v něm zatím líbí? Pokud ztrácíte počáteční elán, hlavu vzhůru a jděte si nekompromisně za svými sny! Pořád ještě máte celý rok před sebou a žádná překážka nebude nepřekonatelná. Vydejte se tedy směle za štěstím! Hvězdy budou vaším kompasem!
sdílet článek na facebooku
Beran
V lásce se vám tento týden příliš dařit nebude. Máte před sebou množství povinností v zaměstnání, takže na mnohé kratochvíle nemáte ani čas. Zároveň se setkáte s člověkem, o kterém jste si mysleli, že je fajn, ale nakonec se ukáže jeho pravá tvář.

Býk
Bojíte se říct někomu z rodiny svůj názor. Přitom by bylo více než příhodné, abyste se o vlastní myšlenky podělili. Danému člověku to jen pomůže, když od vás uslyší to, co už mu říká okolí, ale i širší okruh rodiny. Neotálejte s přímou konfrontací.

Blíženci
Vaše plány vám skvěle vycházejí. Jste totiž na vrcholu svých fyzických i psychických sil. Máte skvělé předpoklady k tomu, abyste dosáhli vysněného povýšení. Však už je načase, abyste za svou práci sklidili ovoce. Snažíte se daleko víc než ostatní.

Rak
Stále máte pocit, že na vás doráží předchozí rok. Přitom byste byli milí Ráčci nejraději, kdybyste už konečně měli možnost začít odznovu a s čistým štítem. Obzvlášť v osobní sféře pociťujete silné nutkání udělat za minulým rokem velmi tlustou čáru.



Lev
Seznámíte se s člověkem, který má podobný životní osud. To vás spřátelí a vy si konečně můžete popovídat s někým, kdo vás zřejmě nejvíc chápe a ví, jaké problémy v životě máte. Společné chvilky však umíte strávit i zábavně, což je pro vás sympatické.

Panna
Milé Panny, tento týden vás políbí tvořivá múza a vy budete kreativitou jenom hýřit. V práci se budete snažit využít všechny své schopnosti a dovednosti a navíc budete mít pár opravdu skvělých nápadů. Však se nebojte, zasloužená odměna vás nemine.

Váhy
Jako by vám nový rok vlil do žil i elán. Máte chuť pouštět se do nových věcí. V domácnosti i práci zvládáte vše levou zadní a co je hlavní, tak pociťujete vnitřní uspokojení nad vaším životem, což je pro vaši psychiku to nejdůležitější. Jen tak dál.

Štír
Potkáte člověka, který se vám zpočátku jeví velice sympaticky. Strávíte spolu nějaký ten čas a zdá se, že si skvěle rozumíte. Postupem času však zjišťujete, že vás tento člověk vnitřně vysává a vy jste po setkání s ním stále víc a víc unavenější.



Střelec
Co se týče financí, tak to momentálně není žádná sláva. Není se čemu divit. Vánoce jste měli vskutku bohaté a luxusní Silvestr na horách si taky nemůže dovolit kdekdo. To, že si budete muset na nějaký ten čas přitáhnout opasek vám však vůbec nevadí.

Kozoroh
Tento týden sršíte optimismem a těšíte se na každý nový den. Plánujete různé aktivity s rodinou i dětmi. Skvěle se bavíte s přáteli a hlavně si život užíváte plnými doušky. Dokonce i v práci si všimnou vaší změny. Pozitivní energie nabije vás všechny.

Vodnář
Tento týden obnovíte nové přátelství s někým, s kým jste se již dlouho neviděli, nebo se poslední dobou scházíte velmi málo. Přitom jste dříve bez sebe neudělali ani krok. S radostí zavzpomínáte na staré časy a slíbíte si, že takových dnů bude víc.

Ryby
V práci si vezmete k překvapení všech kolegů volno a prostě si jen tak zalenošíte doma, nebo uděláte něco kolem zahrady. Jste pověstní svým workoholismem, takže překvapíte nejen sebe, ale i své blízké. Pořádný odpočinek si však skutečně zasloužíte.
|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.