Home - Články - Měsíční horoskop lásky na leden 2020

Měsíční horoskop lásky na leden 2020

vloženo 30. 12. 2019
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na leden 2020

Rok 2020 restartuje staré lásky a mnoha nezadaným přinese konečně lásku novou. Stačí jen trochu chtít. Nový rok totiž přeje všem přáním, pro která něco uděláte. Pokud jste ve vztahu, vneste do něj nový vítr a vášeň hned na začátku ledna. Jak na lásku se dozvíte v novém horoskopu lásky!
sdílet článek na facebooku
Beran
Nový rok začne fantasticky. Intuice napovídá, že leden určitě nebude v citovém životě mrazivý, i když jste to s láskou viděli bledě. Zadaní chytí druhý dech a začnou si znovu vychutnávat partnerovu blízkost v přeneseném i skutečném slova smyslu. Najednou vás rajcuje jako za starých časů! A jak to bude s vámi, kteří zatím bloudíte po světě bez drahé polovičky? Venuše chystá perspektivní seznámení. Nebojte se opustit zajeté zvyklosti a vyjděte si s protějškem, který se vymyká stávajícím známostem.

Býk
Zadaní Býci začnou rok 2020 ve velkém stylu. Sexappeal zafunguje v partnerství a ještě jim přinese bonus v podobě pozornosti opačného pohlaví. Flirtujete jako o život a neděláte si vrásky na čele, že jste šťastně zadaní. Tušíte, že menší žárlivost by dlouholetému stereotypu mohla udělat dobře. Zato singles propadají skepsi z toho, že kolem nich není nikdo zajímavý. Bude to tím, že používáte stále stejné cestičky. Zkuste nové hobby, nebo vyrazte na seznamovací dovolenou. Kdo nehraje, nevyhraje.

Blíženci
Vyzařujete osobitou jiskru a je na vás znát, že jste na světě rádi. Díky tomu upoutáte pozornost nejednoho zajímavého človíčka. Dosud jste ho přehlíželi jako širé lány, ale najednou vás něčím upoutá. Určitě mu dejte šanci, protože vás může mile překvapit. Ve vztahu to vypadá na plodný měsíc. Kromě možnosti rozšíření rodiny vás erotika baví i jako volnočasová aktivita. Co jiného dělat v mrazivém počasí, než se společně zahřát tělo na tělo. Máte výhodu v tom, že protějšek to vidí úplně stejně.

Rak
Citlivé srdce Raků vidí všechno černě. Místo vytoužených romantických projevů se dočkáte výčitek a nedůvěry. Nenechte se semlít. Věřte, že Afrodité se umoudří a všechny nepříjemnosti vám vynahradí i s úroky. Začněte nový rok s nadějí v srdci, ať procházíte partnerskou krizí, nebo se vám nedaří najít spřízněnou duši. Erotický náboj investujte do sportu i kariéry. Budete mít vyrýsované tělo a dostatek prostředků. Navíc vzroste vaše sebejistota, a to je nejvíc sexy šperk, po jakém můžete toužit.



Lev
Zvířecí nátura Lvů se na začátku roku dere ke slovu. Reagujete podle momentálních pohnutek a když se vám někdo líbí, dáte mu to najevo. Za zkoušku nic nedáte. A úspěch se okamžitě dostaví. Jestliže nemáte oficiálního partnera, v lednu můžete vystřídat hned několik známostí. Nedělá vám problém ani románek na jednu noc. Hnacím motorem je totiž zábava. A té vám kněžka lásky nabízí plnou náruč. Platí to dokonce i pro manželství. Najdete něco, čím v miláčkovi probudíte ztracenou chuť do intimností.

Panna
Milé Panny, zkuste se povznést nad hlupáky, se kterými se dostáváte do křížku. Nejsou všichni lidé na světě stejní, i když těch krásných perliček je v lednu skutečně o něco méně. Nepřestávejte je hledat! Zkuste si vytvořit ochrannou bublinu, díky níž na vás žádný škarohlíd nepřijde. Ve vztahu se bude hodit maximální trpělivost i tolerance. Protějšek je jako slon v porcelánu, ale jeho slova si neberte k srdci. Méně mluvte a raději se více milujte. V posteli oba upustíte páru a vyhnete se hádkám.

Váhy
Nový rok je pro Váhy skutečně jednou novinkou za druhou. Nezadaným zkříží cestu inspirativní osůbka, díky níž se jejich život otočí vzhůru nohama. Nechte se unést a věřte, že společný začátek je to nejlepší, co si můžete dopřát. Mezi vámi zafunguje obrovská chemie, což předpovídá bouřlivé intimní okamžiky. Není divu, že se sbližováním neotálíte. A jak to bude vypadat v manželství? Nudu zaženete díky wellness víkendu nebo milování na nezvyklém místě. Jen nezapomeňte na rozmary lednového počasí!

Štír
Nedokážete se smířit s tím, že vám dá někdo košem. Sebevědomí utrží velkou ránu, takže zanevřete na opačné pohlaví jako celek. Je to škoda. Hned vedle se nachází někdo, kdo by o vás upřímně stál. Než se rozhodnete mračit na široké okolí, promyslete následky. Špatná nálada vás definitivně opustí v závěru měsíce. Do cesty vám totiž vstoupí protějšek, který se nenechá odbít. Pokud jste okroužkovaní, dovolte partnerovi, aby se vás dotýkal. Pod jeho rukama roztají všechny starosti rychle jako led.



Střelec
Zrozenci Střelce žijí zkraje roku tady a teď. Nepřemýšlíte o tom, co bude zítra nebo za pár let. Baví vás flirtovat, zvyšovat sebedůvěru a poznávat, kolik podob může mít láska. Navzdory mrazivému počasí prožíváte horké chvilky, kdy se nedokážete soustředit na nic jiného než erotiku. Pořizujete si vyzývavé prádlo, hledáte pikantní filmy a vymýšlíte, jak ozvláštnit zajetý stereotyp v intimním životě. Nebojte se popustit uzdu fantazii. Když se přestanete stydět za své vzrušení, bude to velká jízda!

Kozoroh
Do nového roku hupsnete ve velkém stylu. Zejména nezadaní Kozorozi vychutnávají svého statusu na maximum. Tušíte, že nebudete dlouho bez partnerských okovů, a tak doháníte, co se dá. Seznamujete se, koketujete a rozšiřujete seznam telefonních čísel. Nemáte výčitky svědomí, že dnešnímu společníkovi zítra neplánujete zavolat. Žijete přece jenom jednou? V dlouholetém vztahu to taky nebude žádná nuda. Co jste si, to jste si a začnete znovu a mnohem úspěšněji. V posteli to vypadá na pořádný uragán.

Vodnář
Začátek roku nebude pro nové známosti nijak úspěšný. Zakoukáte se rychlostí blesku, ale nadšení stejně rychle splaskne. Jste urážliví a vztahovační. Stačí jedno hloupé slovíčko a za novou známostí uděláte tlustou čáru. Hvězdy vám to nemají za zlé. Poslední dekáda totiž přivane do cesty človíčka, který bude přesně podle vašeho gusta. Na to lepší se vyplatí počkat si. V dlouholetém vztahu se vyvarujte podezřívání. Realita je na hony vzdálená a vy si fantazírováním kazíte jinak romantický leden.

Ryby
První polovina ledna je z citového pohledu chladná. Hledáte chybu u sebe a přemýšlíte, co jste měli říct nebo udělat jinak. Hlavu vzhůru, milé Rybičky. V půli měsíce se nepřízeň hvězd prolomí a přinese vám splnění romantického snu. Chcete se zbavit stereotypu, nebo prahnete po novém miláčkovi? Máte to mít! Věřte tomu, že s vámi mají vyšší sféry ty nejlepší úmysly. V erotice se vám začnou podlamovat nohy. Jste schopni promilovat celou noc a stejně vám to nestačí. Protějšek je vysoce návykový.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.