Home - Články - Týdenní horoskop 12. - 18. září

Týdenní horoskop 12. - 18. září

vloženo 10. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 12. - 18. září

Léto nám skončilo a pomalu přichází podzim. Co vám hvězdy přisuzují pro tento týden? Jak na tom budete s pracovními příležitostmi. Čekají vás nová přátelství nebo se naopak schyluje ke sporům. To se dozvíte v týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Sice máte našetřené nějaké úspory a rozhodně z finančního hlediska nežijete ze dne na den, přesto pociťujete výrazné zdražování a začínáte se dívat na to, jak ušetřit. Samozřejmě to není snadné, ale nakonec najdete systém, který bude všem vyhovovat.

Býk
S mnohými příbuznými nesdílíte podobné názory. Vy jste však tolerantní a nikomu do výchovy, stylu života a správy financí nemluvíte a upřímně by vás to ani nenapadlo. Někteří členové rodiny to ale mají přesně naopak a mají tendenci vás stále kárat.

Blíženci
V práci se na vás konečně usměje štěstí. Ne že byste byli dříve nějak nespokojeni, ale cítili jste, že za dobře odvedenou práci nejste ohodnoceni, a to ani finančně, což vás trápilo nejvíce. Nyní jste dostali skvělou nabídku s ještě lepším zázemím.

Rak
Máte nyní velké plány ohledně své budoucnosti. Nikdy se nenecháváte ovlivňovat okolím a přesně tak vypadají i vaše vize. Umíte být odvážní, sebejistí, a také se vám líbí, když máte pořád co na práci. To je pro vás velké plus. Jste pilní jako včeličky.


Lev
Dávejte si tento týden pozor zejména na příliš lákavé nabídky pochybných obchodníků. Nikdy nevíte, jak by s vámi daný člověk mohl vypéct a obzvlášť v dnešní době si na své peníze musí člověk dávat pozor. Jděte tedy jen do jasně ověřených investic.

Panna
Jistá osoba využívá vaší dobroty a pozve vás domů jen ve chvíli, kdy s něčím potřebuje pomoct. Rovněž jste si všimli, že tento jedinec stále mluví jen sám o sobě a doslova z vás vysává energii. Každý máte problémy, ale on ty své vidí daleko více.

Váhy
V dlouhodobém vztahu vás to už vůbec nebaví. Máte pocit, že partner se vám jen vysmívá a vy se mu tak raději vyhýbáte, než abyste si museli dělat hlavu s jeho podivnými náladami. Nejde to však takto dělat stále a vy musíte myslet i na svou budoucnost.

Štír
Překvapíte sebe i okolí. Začali jste se změnou života a celkově se na svět kolem díváte pozitivněji. Najednou jste tolerantnější, klidnější a vznáší se kolem vás velmi harmonická aura. To k vám lidi doslova přitahuje a cítí se s vámi příjemně.


Střelec
Udělejte tento týden něco pro vaše zdraví a pohodu. Vyrazte s kamarády na dobrodružný víkend někam do hor, udělejte si procházku s rodinným příslušníkem, nebo třeba jen tak relaxujte na zahradě. Příroda má na vaše tělo i mysl doslova ozdravný účinek.

Kozoroh
Nezadané Kozorohy může tento týden potkat velké překvapení. Obzvlášť akční, společenští a extrovertní jedince čeká velice záživný týden plný aktivit a nezávazného flirtování. Pokud máte možnost vyrazit někam s kamarády, tak to rozhodně udělejte.

Vodnář
V práci to nyní není podle vašich představ. Doufali jste, že se zvyšující se inflací, ale i prací, kterou děláte nad rámec svých kompetencí, přijde nějaké finanční zlepšení či odměna. Vedení se ale stále k ničemu nemá a vás to čekání přestává bavit.

Ryby
Potkali jste skvělého jedince, který má kolem sebe zajímavou auru. Tato osoba je hodně inspirativní a v mnoha ohledech vás toho dost naučila. Začali jste se na svět dívat trochu jinýma očima a zjistili jste, že tato tolerance je pro vás osvobozující.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.