Home - Články - Týdenní horoskop 11.- 17. říjen

Týdenní horoskop 11.- 17. říjen

vloženo 9. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 11.- 17. říjen

Práce, spěch, rodina nebo finanční potíže? Rádi byste si odpočinuli od každodenního stresu? Poraďte se s hvězdami! Velký týdenní horoskop vám usnadní rozhodování a ukáže, na co si dávat pozor. Když víte, do čeho jdete, zvládnete všechno! Stačí jen chtít!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vedete velmi plnohodnotný život plný akce, zábavy, ale i pilné práce. Jste prostě člověk, který nerad sedí na místě a stále něco vymýšlí. Problém je v tom, že potom už neumíte moc zastavit, ale lidi kolem vás odpočinek a volnější tempo potřebují.

Býk
V novém zaměstnání potkáte skvělé lidi, kteří vás okamžitě přijmou mezi sebe. Ze začátku jste se nových povinností báli a možná jste i podvědomě byli ve stresu. Nyní ale chodíte do práce s hlavou vztyčenou, skvěle si to užíváte a tak to má taky být.

Blíženci
Konečně jste potkali svou spřízněnou duši. Tato osoba vám ukázala úplně novou dimenzi a vy ji s radostí následujete. Máte pocit, že dokud jste tohoto jedince nepotkali, tak jste žili nudný a hlavně neplnohodnotná život. Teď je ale vše úplně jinak.

Rak
Velice pozitivně hledíte své budoucnosti. Věříte, že byste tam mohli něco dokázat, a také se vám daří plnit si některé sny. Díky tomu všemu máte hned lepší náladu a váš domov je momentálně plný smíchu a veselí, což je skvělé a pro okolí inspirující.


Lev
Tento týden se rozhodně budete cítit velmi přitažlivě. Pod hezké šaty si obléknete sexy prádlo a vaše sebevědomí bude na vrcholu. Opačné pohlaví vám nemá šanci odolat a vy se budete vyhřívat na výsluní jejich skutečného zájmu. Užívejte si toho naplno.

Panna
Někdo z vašeho blízkého okolí vám značně podpoří vaši představivost a vy si budete troufat i na projekty, které se vám dříve zdály naprosto neuskutečnitelné. Osoba, která vám dodala odvahu navíc bude stát vždy za vámi a vy budete mít plnou podporu.

Váhy
Kdosi po vás žádá závažné rozhodnutí, které je však v mnohém nereálné. Nemáte nejmenší chuť se nyní zabývat složitými otázkami a chcete vše odsunout na daleko vhodnější příležitost. Máte naprostou pravdu, stejně momentálně nic kloudného nevyřešíte.

Štír
V rodinném kruhu dojde k náhlému usmíření a vy se díky tomu budete moct těšit na pohodové a klidné podzimní dny. V domácnosti momentálně vládne harmonie a vy si užíváte doslova snovou a pohádkovou podzimní atmosféru v teple rodinného krbu.


Střelec
Tento týden pro vás bude velmi výjimečný. Strávíte ho totiž v nezvyklém luxusu a přepychu v nějakém příjemném a vzácném prostředí. Užívat si budete plnými doušky po boku toho nejmilovanějšího. V těchto dnech si opravdu odpočinete a načerpáte síly.

Kozoroh
Naprosto fantasticky vám jde tento týden smlouvání. Pokud si chcete pořídit něco hezkého na sebe, tak se nebojíte říct o slevu, nebo na trzích jdete po kvalitě, ale zase víte, kolik chcete utratit. Máte prostě tento týden dobrého finančního ducha.

Vodnář
Váš logický úsudek je v zaměstnání velice ceněný. Obzvláště šéf se poslední dobou na vás hodně spoléhá a dává vám i složitější úkoly. Nemáte s tím problém, protože věříte, že za svou dobře odvedenou práci budete i náležitě odměněni. Jen tak dál.

Ryby
Podzimní mlhy vás svádí k zádumčivosti, ale tento týden byste jí mohly úspěšně vzdorovat po boku vašich přátel. Nebojte se jim více otevřít a mluvit o všem možném. Uleví se vám, a budete se vždy cítit o stupínek blíže pohodě. V práci žádné výkyvy.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.