Home - Články - Týdenní horoskop 11. - 17. května

Týdenní horoskop 11. - 17. května

vloženo 9. 5. 2020
čas čtení: 5 minut

Týdenní horoskop 11. - 17. května

I další týden přináší plno magických momentů. Jen je umět využít! Přestaňte se bát vychutnávat to dobré, co život přináší. Užijte si nový týden s novým týdenním horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potřebujete si konečně odpočinout! Poslední dobou se toho na vás zřítilo pekelně moc. V práci se šéf spoléhá jen na vás a máte na starosti nejdůležitější úkoly. Zároveň vás doma nikdo nenechá na pokoji - stále si žádají vaši pozornost a dokonalou péči.

Býk
Pokud si hledáte nové zaměstnání, tak tento týden je ideální k tomu udělat všechny potřebné kroky. Jste totiž plni síly, ale i pozitivní energie a váš šarm je přímo úžasný. Je tedy ta nejvhodnější doba k tomu, abyste na někoho udělali skvělý dojem.

Blíženci
V tomto týdnu si dejte pozor na své finance. Máte poslední dobou dost nepříjemnou vlastnost, že každému věříte. Jste příliš důvěřiví a můžete lehce skočit na špek nesprávné osobě, která pase jen po vašich úsporách. Buďte v tomto ohledu prozíravější.

Rak
Do pracovních povinností se vám tento týden příliš nechce. Jste velmi pohodlní a raději byste se váleli na pohovce doma a s dobrým vínem v ruce. Nic vám nebrání v tom, abyste si dali trochu oraz a nechali některé povinnosti třeba na příští týden.


Lev
Trochu lehkomyslně přistupujete tento týden k penězům. Místo toho, abyste v nelehké životní situaci zkoušeli něco ušetřit, tak nesmyslně utrácíte za hlouposti. Nakonec stejně zjistíte, že nově koupená věc vám ani moc radosti neudělala a zklamala vás.

Panna
Zaměřte se tento týden na nějaké volnočasové aktivity. Pobyt venku vám psychicky udělá jen dobře a připomenete si nějaké aktivity, na které jste již zapomněli. Navíc, pokud to spojíte s rodinou, tak z toho může být i báječná zábava.

Váhy
Podstupujete tento týden velmi razantní změny ve svém životě. Rozhodli jste se změnit image, také měníte k obrazu svému svůj domov a pokoušíte se udělat něco radikálního se svým životem. Jen vy sami víte, co tomuto rozhodnutí skutečně předcházelo.

Štír
Šéf vám dal úkol, který vás zpočátku moc nadchl a pustili jste se do něj s obrovskou vervou. Nakonec jste však zjistili, že je to nad vaše síly a nyní se budete muset smířit s tím, že to budete muset nadřízenému oznámit a příliš se vám do toho nechce.


Střelec
Klobouk dolů, máte tento týden úžasné nápady a obzvlášť je využijete v pracovní sféře, tak se nebojte to pořádně rozbalit. Kolegové i šéf budou neskutečně zírat a rozhodně vás nemine nějaká adekvátní finanční odměna. O víkendu máte co oslavovat.

Kozoroh
Celý týden se ponese ve velice poklidném až harmonickém duchu. Poslední doba byla pro vás opravdu moc hektická a máte pocit, že jste byli neustále ve stresu a pod nějakým tlakem. Nyní se vše kolem vás zklidňuje a vy si užíváte chvíle se svou rodinou.

Vodnář
Máte nyní úžasné kreativní období, která vás neskutečně baví. Stále něco vymýšlíte a po večerech kreslíte obrázky, či vyrábíte nějaké dekorace domů, či na zahradu a cítíte se být klidní. Hlavně do toho zapojujete celou svou rodinu a jste víc spolu.

Ryby
Na začátku týdne očekávejte jisté problémy zejména v pracovní sféře. Nemáte náladu na žádné dohady a intriky, proto naplno řeknete, co si myslíte a hned tak neustoupíte. To bude trnem v oku některým vašim kolegům a hned to bude důvod k dalším pomluvám.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.