Home - Články - Týdenní horoskop 11. - 17. května

Týdenní horoskop 11. - 17. května

vloženo 9. 5. 2020
čas čtení: 5 minut

Týdenní horoskop 11. - 17. května

I další týden přináší plno magických momentů. Jen je umět využít! Přestaňte se bát vychutnávat to dobré, co život přináší. Užijte si nový týden s novým týdenním horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potřebujete si konečně odpočinout! Poslední dobou se toho na vás zřítilo pekelně moc. V práci se šéf spoléhá jen na vás a máte na starosti nejdůležitější úkoly. Zároveň vás doma nikdo nenechá na pokoji - stále si žádají vaši pozornost a dokonalou péči.

Býk
Pokud si hledáte nové zaměstnání, tak tento týden je ideální k tomu udělat všechny potřebné kroky. Jste totiž plni síly, ale i pozitivní energie a váš šarm je přímo úžasný. Je tedy ta nejvhodnější doba k tomu, abyste na někoho udělali skvělý dojem.

Blíženci
V tomto týdnu si dejte pozor na své finance. Máte poslední dobou dost nepříjemnou vlastnost, že každému věříte. Jste příliš důvěřiví a můžete lehce skočit na špek nesprávné osobě, která pase jen po vašich úsporách. Buďte v tomto ohledu prozíravější.

Rak
Do pracovních povinností se vám tento týden příliš nechce. Jste velmi pohodlní a raději byste se váleli na pohovce doma a s dobrým vínem v ruce. Nic vám nebrání v tom, abyste si dali trochu oraz a nechali některé povinnosti třeba na příští týden.


Lev
Trochu lehkomyslně přistupujete tento týden k penězům. Místo toho, abyste v nelehké životní situaci zkoušeli něco ušetřit, tak nesmyslně utrácíte za hlouposti. Nakonec stejně zjistíte, že nově koupená věc vám ani moc radosti neudělala a zklamala vás.

Panna
Zaměřte se tento týden na nějaké volnočasové aktivity. Pobyt venku vám psychicky udělá jen dobře a připomenete si nějaké aktivity, na které jste již zapomněli. Navíc, pokud to spojíte s rodinou, tak z toho může být i báječná zábava.

Váhy
Podstupujete tento týden velmi razantní změny ve svém životě. Rozhodli jste se změnit image, také měníte k obrazu svému svůj domov a pokoušíte se udělat něco radikálního se svým životem. Jen vy sami víte, co tomuto rozhodnutí skutečně předcházelo.

Štír
Šéf vám dal úkol, který vás zpočátku moc nadchl a pustili jste se do něj s obrovskou vervou. Nakonec jste však zjistili, že je to nad vaše síly a nyní se budete muset smířit s tím, že to budete muset nadřízenému oznámit a příliš se vám do toho nechce.


Střelec
Klobouk dolů, máte tento týden úžasné nápady a obzvlášť je využijete v pracovní sféře, tak se nebojte to pořádně rozbalit. Kolegové i šéf budou neskutečně zírat a rozhodně vás nemine nějaká adekvátní finanční odměna. O víkendu máte co oslavovat.

Kozoroh
Celý týden se ponese ve velice poklidném až harmonickém duchu. Poslední doba byla pro vás opravdu moc hektická a máte pocit, že jste byli neustále ve stresu a pod nějakým tlakem. Nyní se vše kolem vás zklidňuje a vy si užíváte chvíle se svou rodinou.

Vodnář
Máte nyní úžasné kreativní období, která vás neskutečně baví. Stále něco vymýšlíte a po večerech kreslíte obrázky, či vyrábíte nějaké dekorace domů, či na zahradu a cítíte se být klidní. Hlavně do toho zapojujete celou svou rodinu a jste víc spolu.

Ryby
Na začátku týdne očekávejte jisté problémy zejména v pracovní sféře. Nemáte náladu na žádné dohady a intriky, proto naplno řeknete, co si myslíte a hned tak neustoupíte. To bude trnem v oku některým vašim kolegům a hned to bude důvod k dalším pomluvám.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.