Home - Články - Týdenní čínský horoskop 7. - 13. ledna

Týdenní čínský horoskop 7. - 13. ledna

vloženo 6. 1. 2019
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 7. - 13. ledna

Zveme vás na další exkurzi do světa starobylých a osvědčených tradic! Využijte tisícileté zkušenosti čínských mudrců a zjistěte, jaký bude následující týden. Jako vždy najdete v čínském horoskopu předpovědi pro všechny oblasti vašeho života. Čeká na vás nová láska nebo povýšení v práci? Čtěte a dozvíte se to!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, zkuste ovládnout svou vrozenou rozevlátost, kdy se snažíte stihnout deset věcí najednou. V tomto týdnu máte povinností nad hlavu, ale na žádnou z nich se nedokážete soustředit. Zkuste si uvědomit, co je důležité a jaké... VÍCE ZDE!

Buvol
V první polovině měsíce máte přehršel sil i motivaci k jejich nejlepšímu zužitkování. V zaměstnání stíháte tolik povinností, že kolegové zůstávají v němém údivu. Bravo, kariéra raketově roste! Jenom láska nefunguje... VÍCE ZDE!

Tygr
Zrozenci Tygra bojují na začátku ledna s nedostatečným sebevědomím. Nepátrejte po tom, v čem je zakopaný pes, a raději namasírujte své ego. Věnujte se věcem, které vám dělají dobře na těle i duši. Pozitivní vývoj slibují... VÍCE ZDE!

Zajíc
Zajíci jsou znamením, které nehledí v první řadě na své blaho, ale na blaho druhých. I přesto to není tak docela nesobecký přístup, protože vám lichotí, když slyšíte pochvalná slova. Přesto vás hvězdy na začátku nového roku vybízí... VÍCE ZDE!



Drak
Dokonce i v dlouholetém partnerství se rozpomenete na vřelé city, které pěstujete vůči drahé polovičce. Strachujete se, aby vás nevyšachoval ze hry někdo mladší, akčnější nebo přitažlivější. A nemáte daleko k žárlivosti. Pozor, abyste... VÍCE ZDE!

Had
Jak bude vypadat druhý lednový týden v případě zrozenců Hada? Klíčovým tématem je usmíření. Hvězdní velikáni přejí harmonizaci mezilidských vztahů a zakopání válečné sekery. Díky nim naleznete společnou řeč i s lidmi, jež jste se dříve... VÍCE ZDE!

Kůň
Jste jako divocí Koně, kteří mají rádi pocit nespoutanosti. Zadaní jedinci mohou mít problém s tím, že vám protějšek zasahuje až příliš do rozhodování. Na tom by nebylo nic špatného, kdybyste se kvůli tomu nerozčilovali jako... VÍCE ZDE!

Koza
Milé Kozy, ve druhém lednovém týdnu se můžete těšit na příval romantiky! Nezadaným hvězdy slibují nalezení perspektivního protějšku pro život. Ani manželství a dlouholeté vztahy nepřijdou z krátká. Zavzpomínáte na dobu, kdy jste spolu... VÍCE ZDE!



Opice

Nadcházející čas je důležitý pro Opice s ratolestmi. V jejich výchově byste měli být s partnerem jednotní, abyste eliminovali hádky a vzájemné rozepře. Nenechte se ošálit jejich smutnýma očima ani sliby. Snaží se posunout dřívější hranice a... VÍCE ZDE!

Kohout
Na bedra Kohoutů se toho v poslední době nakládá víc, než mohou beze stresu zvládnout. Po finanční stránce si nemáte na co stěžovat, ale kondice na tom není právě nejlépe. Zamyslete se nad volnočasovým a víkendovým programem. Zasloužíte pořádný... VÍCE ZDE!

Pes

Zrozenci Psa by se měli mít na pozoru před lákavými povánočními slevami. Lehce podlehnete magickým slovům "sleva" či "akce" a zapomenete, jaké jsou reální nákupní možnosti. Nejlepší bude, když se obloukem vyhnete obchodním centrům a existenci... VÍCE ZDE!

Vepř
Nová známost Vepřů nedopadne nejlépe. Místo oplakávání lásky, jež nevyšla, se porozhlédněte kolem sebe. Někdo si na vás totiž dělá zálusk, ale neví, jestli jste právě volní. Dejte najevo, že se nebráníte seznámení a uvidíte, jaká lavina... VÍCE ZDE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.