Home - Články - Láskohled 24. - 30. prosince

Láskohled 24. - 30. prosince

vloženo 23. 12. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 24. - 30. prosince

Nákupní šílenství je za námi a teď je ten nejlepší čas užívat si lásku svých bližních. Dopřejte si chvíle společného klidu a věnujte si vzájemnou péči. Nezapomeňte, že Vánoce jsou svátky míru a lásky! Proto nechte staré křivdy za sebou a darujte úsměv na potkání. Pokud jste nezadaní, třeba vám hezký úsměv přičaruje lásku.

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska vás bude provázet celý týden a vy budete přímo zářit spokojeností. Kolem vás se pohybují lidé, kterým na vás opravdu záleží a vy si toho skutečně vážíte. Jste šťastný člověk.

Býk
Je pouze jen na vás, jak se tento týden postavíte ohledně přiznání vašeho protějšku. Nebude se jednat o nic příjemného a zrovna přes svátky vás tato skutečnost příliš nepotěší.

Blíženci

V dlouhodobém vztahu jste opravdu spokojeni. Máte mezi sebou úžasné napojení a souznění a není den, kdy by vás ten druhý nerozesmál. Jste životní partneři, ale i nejlepší přátelé.

Rak
Nejste příliš nadšeni z plánů vaší lásky, která v některých záležitostech nemyslí na vás dva, ale jen na sebe. Zrovna přes svátky by vás potěšila větší angažovanost vašeho miláčka.


Lev
Sice si užíváte sváteční atmosféry a chvil v rodinném kruhu, ale pořád vám chybí láska a vášeň, kterou se snažíte najít. Nezoufejte, váš sen o milostném životě je již na dosah.

Panna

Na lásku nemáte tento týden ani pomyšlení. Stále je kolem vás rušno a veselo a vy ani nemáte čas myslet na to, že jste pořád ještě single. Brzy se to ale změní a vy někoho potkáte.

Váhy
Nevíte, jak skloubit návštěvy své rodiny a té od vaší lásky. Řešíte to každý rok a nikdy neuspokojíte všechny. Zkuste navrhnout společné setkání, uvidíte, že to dopadne skvěle.

Štír

Bojíte se, aby se přes svátky při různých návštěvách nepokazila pohodová atmosféra. Navíc váš protějšek nebude mít zrovna sluníčkovou náladu a vy z toho budete poněkud nervózní.



Střelec

Mějte oči na šťopkách, hvězdy jsou vám v oblasti lásky velice příznivě nakloněny. Máte jedinečnou možnost potkat někoho, kdo se k vám skvěle hodí. Třeba to bude romantické setkání.

Kozoroh

Máte vedle sebe člověka, který vám snese modré z nebe. Opravdu si tohoto jedince važte, je to skutečný poklad a vaše partnerství může jít příkladem ostatním párům ve vašem okolí.

Vodnář
Láska je pro vás mnohdy složitou záležitostí, s kterou si nevíte rady. V tomto týdnu však zjistíte, že to jde i jednoduše a pokud je to to pravé ořechové, tak se nemusíte obávat.

Ryby
Někdy máte obavu, jestli je pro vás váš protějšek ten pravý. Hlavně z toho důvodu, že v některých záležitostech si opravdu nesednete a máte na zásadní věci dost odlišný názor.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.