Home - Články - Týdenní čínský horoskop 18. - 24. února

Týdenní čínský horoskop 18. - 24. února

vloženo 17. 2. 2019
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 18. - 24. února

Víme, proč jste tady! Protože chcete zjistit, co vám tento týden přinese. Jestli vám přinese štěstí, nebo konečně novou lásku? Jestli se vám bude dařit v práci a jak to bude s rodinou? Na všechny tyto otázky se můžete ptát našich kartářek a věštců. Jednou z mnoha ověřených možností je také čínský horoskop. Pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Ve druhé polovině února nemůžete počítat s podporou rodiny ani drahé polovičky. Zkrátka se smiřte s tím, že jste osamělá jednotka, která se o sebe musí postarat sama. Na tom není nic špatného. Energie máte díky vyšším sférám na rozdávání a… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Vlivem ohnivého Marsu se v Buvolech probouzí jejich divoká nátura. Od přírody se řadíte spíše k temperamentním protějškům, ale tentokrát je váš milostný apetit vygradován do maxima. Společenské konvence vaši rozbouřenou… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Dezinformace kolem Tygrů létají všemi směry, takže za chvíli nevíte, čemu můžete věřit. Zamyslete se nad tím, komu můžete věřit a jaké lidi ze své blízkosti eliminovat. Sami se rozmyslete, jaké zprávy vypouštíte do okolí. Myslíte si, že jsou… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, ve druhé polovině února se budete muset poprat s nečekanými partnerskými problémy. Protějšek bojujete s nízkým sebevědomím a odráží se to na celkovém chodu domácnosti. Dost možná vás začne podezřívat z nevěry, což se… ČTĚTE VÍCE!

5. února 2019 začal rok Věpře! Všechno podstatné od lásky, zdraví nebo financí se dočtete v následujícím obsáhlém textu. Nečekejte a pusťte se do čtení, které vám prozradí možná velmi šokující informace! Velký čínský horoskop na rok 2019 si právě teď můžete exkluzivně přečíst na Astrohledu!

Drak
Zadaní Draci se v tomto týdnu nedokážou shodnout s názory drahé polovičky. Každý jste naladěný na jinou notu a hledání kompromisu je těžší než obvykle. Naštěstí máte na své straně sourozence i ratolesti. Černá Luna upozorní na závazky… ČTĚTE VÍCE!

Had
Na partnerský život Hadů si posvítí romanticky laděná Luna. Snaží se urovnat všechny spory a zažehnout ztracenou vášeň v dlouholetých vztazích. Užívejte si měsíční paprsky na maximum, protože nebudou trvat věčně. Otevřete své srdce a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Nezkrotná divokost Koní je v tomto čase tvrdým oříškem. Do všeho se vrháte s horkou hlavou a nepřemýšlíte nad následky svých kroků. Pokud se chcete vyhnout zbytečným komplikacím, svěřte rozhodovací pravomoc do rukou polovičky. Nemusíte se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, ve druhé části února se můžete těšit na přízeň kněžky lásky. Afrodité se stará, aby žádné srdce nezůstalo osamělé. Od pondělí cítíte její hřejivé paprsky, díky nimž věříte v lepší zítřky. Spřízněná duše si vás snaží udobřit, protože si… ČTĚTE VÍCE!


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na tel. číslo 906 701 701. Paní Sofie


Opice
Svým zvířecím patronům se podobáte v některých směrech až příliš. Singles se chtějí bavit a touha po dobrodružství je žene do riskantních podniků. Ujasněte si, koho hledáte a nevrhejte se do každé známosti, jaká se nabízí. Možná byste měli… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Luna si posvítí na minulé vztahy a nezáleží, zda jste právě zadaní nebo single. V případě svobodných je paradoxně dopad větší, protože je jejich nitro křehčí. Říkáte si, jestli jste se s rozchodem neunáhlili. Takové myšlenky si zakažte a od expartnera se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
V partnerství si můžete dovolit větší otevřenost. Vesmír doporučuje pustit se do témat, která vám dlouho leží v žaludku. Merkur aktuálně napomáhá partnerské komunikaci a díky němu naleznete souhlasné stanovisko v mnoha důležitých otázkách. Při rozhodování se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci Vepře nepatří mezi extravagantní stvoření, která by na sebe strhávala pozornost. O to překvapivěji působí jejich chování v tomto týdnu. Singles se utrhnou ze řetězu a chtějí dohnat, co v uplynulých týdnech nezvládli. Ve společnosti… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.