Home - Články - Týdenní čínský horoskop 12.-18.3.2018

Týdenní čínský horoskop 12.-18.3.2018

vloženo 9. 3. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 12.-18.3.2018

Sedm dní je v životě člověka krátká doba, ale přesto se za jeden týden může odehrát tolik neuvěřitelných změn. Někdy stačí týden k tomu, aby se váš život zcela změnil. Jaký bude nový týden, co vám přinese za radosti a čím vás potrápí? Zjistíte to v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Tento týden nabízí Krysám spoustu překvapivých zážitků, které se vám strefí do noty. Jedinou kaňku v programu představuje neutěšený milostný život. Pohybujete se na šikmé ploše a jste přesvědčeni, že se vám nemůže nic stát. Opak je... VÍCE ZDE!

Buvol
První polovina března nabízí Buvolům finanční přilepšení. Korunky se k vám kutálí z překvapivého zdroje, což vás v první chvíli zaskočí. Z šoku se rychle otřepete a chytíte příležitost za pačesy. Přesně víte, za co snadno... VÍCE ZDE!

Tygr
Milí Tygři, vstupujete do týdne, kdy byste mohli víc ztratit než získat. Obezřetnost se vyplatí ve všech finančních záležitostech. Nemusíte-li, vyhněte se větším investicím a podpisům důležitých smluv. Pozor si dávejte na kapsáře a... VÍCE ZDE!

Zajíc
Jak je u Zajíců dobrým zvykem, energicky hopsají od jednoho k druhému. V polovině března byste ale měli začít s energií šetřit. Jinak se stane, že vám dojde pára ve chvíli, kdy se to nejméně hodí. Dopřejte si vydatný spánek, zdravou... VÍCE ZDE!

Měsíční horoskop lásky na březen. Začátek března je ještě mrazivý, takže se nabízí zůstat raději v pelíšku a užít si trochu milostných hrátek. Pak ale zesílí také volání jara. Co s tím? No přeci poslechnout hlas a vyrazit na vzduch! Venku se totiž nebude probouzet jenom příroda, ale i láááska!


Drak
Klíčovým tématem týdne je zdraví. Draci se snaží dělat čest svému patronovi a zapomínají na odpočinek. Partner, rodina či přátelé vás ale přimějí, abyste se zamysleli nad životosprávou a uvědomili si, že zdraví máte... VÍCE ZDE!

Had
Hadi mají v nadcházejících dnech práce nad hlavu. Navíc vás od ní odvádí neustálé schůzky a porady, ze kterých jste značně otrávení. Nebojte se požádat o pomoc méně vytížené kolegy. Hvězdy slibují souputníka a v případě nezadaných dokonce... VÍCE ZDE!

Kůň
Tempo Koní se pomalu ale jistě zpomaluje a je znát, že vaše kondice na tom není právě nejlépe. Jaro klepe na vrátka a až mu budete otevírat, měli byste být připraveni. Ke sportovní aktivitě se lépe přimějete po boku drahé... VÍCE ZDE!

Koza
Konečně se pohnou ledy a dočkáte se změn v mnoha životních oblastech. Můžete vzít štěstí do vlastních rukou a jít mu naproti. Přemýšlíte o změně zaměstnání, ukončení nefunkčního vztahu nebo plánujete rozšíření rodiny? To vše nabírá v... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE VZTAHU NEJISTOTU?
Toužíte po splynutí duší? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing, Astrologii i NumerologiiVaše Karmen


Opice

Venuše spolu s Marsem připravily pro Opice týden plný vzrušení a zábavy. Tihle dva se neberou vážně, a proto od nich nečekejte žádné trvalé hodnoty. V lásce si můžete užít nespoutaný románek, na pracovišti se rýsuje šance k... VÍCE ZDE!

Kohout
Zelenou mají v tomto týdnu veškeré aktivity spojené se seberozvojem a vzděláváním. Ať se chystáte na firemní školení, jazykový kurz nebo online přednášku o holistické medicíně, dopadne to nad vaše očekávání. Vydat se můžete i na poznávací... VÍCE ZDE!

Pes
Volejte třikrát sláva a těšte se na nezapomenutelný týden plný vášně a nestoudné fantazie. Bohatý sexuální život mohou vyhlížet i ti Psi, kteří už v dlouholetém vztahu hodili flintu do žita. Inu jaro je cítit ve vzduchu a s vašimi... VÍCE ZDE!

Vepř
Dobrosrdečná povaha Vepřů je v tomto týdnu spíše na škodu. Nalepí se na vás osoba, která toho bude zneužívat. Obklopte se rodinou a opravdovými přáteli a věřte jejich názoru. V domácnosti fungujete až do neděle jako hromosvod, který brání... VÍCE ZDE!

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.