Home - Články - Týdenní čínský horoskop 11. - 17. února

Týdenní čínský horoskop 11. - 17. února

vloženo 10. 2. 2019
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 11. - 17. února

Minulý týden začal čínský nový rok. Jste připraveni na nové zážitky, nové výzvy a velké změny ve vašem životě? Teď přichází ta správná doba! Pokud se vám nevydařil vstup do roku 2019, máte nyní jedinečnou šanci na druhý začátek. Nový týden bude patřit jenom vám!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V polovině měsíce přestanete vést žabomyší války a raději nabídnete ruku ke smíru. V Krysách se probudí jejich lepší "já" a začnou pomáhat lidem, kteří neměli takové štěstí jako oni. Laskavost může mít tisíc podob a neomezuje se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Buvolí smysl pro humor je pověstný a v těchto dnech se opět dostává ke slovu. Oceníte ho zejména ve vztazích, které vykazují spoustu nedostatků. Role smírčího soudce je nevděčná, ale tentokrát se s ní poperete s grácií právě díky své… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Energické znamení Tygra nemá nikde dlouhého stání a potřebuje, aby se kolem něj stále něco dělo. V polovině měsíce ale hvězdy vybízí k většímu klidu. Objevte v sobě trpělivost, kterou váš zvířecí patron potřebuje pro úspěšný lov. Když budete méně… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Mílí Zajíci, tentokrát svěřte život do rukou osudu a těšte se na to, co pro vás přichystal. Dny naplánované do detailu se stejně nenaplní a budete z toho jedině rozmrzelí. Někdy je výhodnější nechat se unášet na vlnách vyšší moci. Spousta problémů se… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Vypadá to, že Drakům hoří za patami. Potřebovali byste, aby měl každý den o několik hodin více, což se samozřejmě nemůže vyplnit. Snažte se nabrat pouze tolik úkolů, kolik stihnete bez problémů stihnout. Také se zbavte puntičkářství, kvůli němuž se… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nepatříte mezi konfliktní jedince, což se paradoxně ukáže jako kámen úrazu. Někdo vám totiž zasahuje do soukromí víc, než je zdrávo. Přestože se vám jeho chování nelíbí, nedokážete se mu ubránit. Za chvíli jste z toho tak zmatení, že ani nevíte, zda se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Čemu bude patřit pozornost Koní v dalším týdnu? Hvězdy odpovídají, že jednoznačně lásce. Protějšek se chová jako puberťák, který neví, co vlastně chce. Na jednu stranu s ním cloumá žárlivost, zároveň zůstává tvrdě nad věcí a tváří se, jako by… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Jako teenageři jste jistě znali rčení kamarád, taky rád. V tomto únorovém týdnu si na něj několikrát vzpomenete. Nezadané Kozy mohou najít lásku právě v osobě, která se dosud řadila do okruhu dobrých přátel. Bráníte se pozvánce na rande, protože se… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Ambiciózní znamení Opice se nemůže dočkat, až to v zaměstnání roztočí. Bohužel vám vesmír v tomto ohledu moc nepřeje a radí, abyste kreativní myšlení obrátili raději do domácnosti. Profese stagnuje a nadřízení nejsou připraveni na jakékoliv… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V dalším únorovém týdnu je třeba počítat s manipulátorskými snahami okolí. Nejvíc vás mrzí, že se jedná o osoby, které to vůbec nemají zapotřebí. V mezilidských vztazích zůstaňte obezřetní a důvěřujte pouze sami sobě. Luna vám odkryje karty, takže… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Singles upoutá atraktivní protějšek, kvůli němuž nedokážete myslet na nic jiného. Šance na lásku jsou v tomto případě minimální a navíc vám okouzlení brání, abyste se seznámili s člověkem, který o vás vážně stojí. Ctitel si zaslouží šanci… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Dočkáte se dlouho očekávaného zlomu v milostném životě. Afrodité začne pracovat ve váš prospěch a umožní vám, abyste lásku proměnili podle svých představ. Nezadaní budou mít odvahu zazářit ve společnosti. Baví vás poznávat nové… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.