Home - Články - Týdenní Astrohled 13.-19.11.2017

Týdenní Astrohled 13.-19.11.2017

vloženo 11. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 13.-19.11.2017

Začtěte se do nového týdenního horoskopu a poznejte svou nejbližší budoucnost hezky den po dni. Uvidíte, že ty horší chvíle vždycky nakonec vystřídají okamžiky mnohem krásnější. Proto nepropadejte špatné náladě, i když se vám třeba zrovna nedaří. Jděte štěstí naproti!
sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu je důležité snažit se vyhýbat sporům a zaměřit se na to, abyste pokračovali jistými kroky po cestě za naplněním svých snů a plánů. Někdy i za použití ostrých loktů, ale hrajte vždy fair play! Také buďte přívětivější k členům rodiny.

Býk
Budete se dost zaobírat sami sebou a svým vnitřním světem. Ale přijdete na hodně věcí, které vám budou užitečné a pomohou v dalším rozvoji. Ani v práci nebudete mít na růžích ustláno a mnohdy nebude klid ani na domácím poli. Vydržte, brzy bude lépe!

Blíženci
Tento týden by vám neměl přinést větší problémy. Pokud se nějaké přece jenom objeví, budete mít dostatek energie i jasný úsudek, abyste je rychle a zdárně vyřešili. Finance vás trápit nebudou a ve vaší rodině rovněž panuje relativní klid a pohoda.

Rak

Tento týden přinese většinou klidné dny. Přesto se vám do života připletou záležitosti, vyžadující skutečně konstruktivní jednání. Můžete také dostat lákavou pracovní nabídku. V rodině to občas zaskřípe, ale budete se snažit vše vyladit do pohody.



Lev
Očekávejte týden, kdy se vám bude dařit a bude málo rušivých momentů. Dostanete také příležitost se poučit, že v životě není vše takové, jak se zdá a nevyplatí se podceňovat okolí. Dejte pozor na neuvážené nákupy a ve své rodině buďte spravedliví.

Panna
V tomto týdnu se budete muset zaměřit na zkvalitnění vztahů s vaší rodinou. Hodně to tam skřípe a přitom je všechno způsobeno vaší zvýšenou nervozitou. Na druhou stranu se vám hodně událostí podaří posunout kupředu a ustát napjaté ovzduší v práci.

Váhy

Budete přístupni získávání nových zkušeností a vědomostí. Nejenom těch pracovních! Vaši pozornost si získají i nové pohledy na některé životní postoje a dosavadní názory. Často budete filozofovat. A také docela řešit, co pořídíte rodině k Vánocům.

Štír
V práci to v tomto týdnu bude pestré. Zažijete jak uznání nadřízených, tak závist a pomluvy kolegů. Přijdou i nabídky nového místa. A pokud přemýšlíte o stěhování, tak také nabídka nového bydlení. Těšte se rovněž na řadu příjemných chvil s rodinou.



Střelec

Úvahy o sobě a světě kolem, snaha se prosadit a také potřeba souznění s rodinou jsou pro vás hlavními tématy tohoto týdne. Bude relativně klidný, jen více zahloubaný. Tak to ale v pozdním podzimu chodí. Budete se rovněž hodně věnovat svým blízkým.

Kozoroh

V tomto týdnu budete muset prokázat, že si umíte stát za svými názory. Může na vás vyskočit nějaký hříšek z minulosti, zejména co se týká financí. Dojde i na nějaké to hloubání a úvahy o plánech na Vánoce. A budete se snažit o souznění s rodinou!

Vodnář
Vaší píle a pracovitosti si všimnou nadřízení a ocení ji. Dejte si však pozor, aby jí nezneužívali. Příležitosti přijdou i v souvislosti se zahraničím, pracovní i finanční. Pozlobí vás pocuchané nervy a budete si je léčit především v rodinném kruhu.

Ryby
Těšte se na zajímavé pracovní nabídky! Mnohé v souvislosti se zahraničím, stejně, jako finance. Měli byste však zkusit zvolnit pracovní tempo. Pocítíte totiž úbytek energie. Dost to zaskřípe ve vaší rodině, ale mnohdy budete na vině právě vy sami.

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.