Home - Články - Temná síla Merkuru

Temná síla Merkuru

vloženo 29. 10. 2019
čas čtení: 2 minuty

Temná síla Merkuru

Od 31. října až do 20. listopadu je Merkur v retrográdní fázi. Při pozorování ze Země vznikne iluze, že Merkur na nebi couvá. Toto období má v astrologii velký význam spojovaný především s negativními silami. Jaké hrozby nese couvající Merkur a jak se na ně připravit?

sdílet článek na facebooku

Chaos

Výpadky telefonních sítí, nefunkční kreditní karty, zmatky v komunikaci a pocit zmaru. To všechno přináší Merkur v retrográdní fázi. Negativnímu působení Merkuru se prostě nemůžeme vyhnout, můžeme se na něj ale připravit!

Když Merkur couvá

Ve skutečnosti Merkur necouvá. Jedná se pouze i optický klam, který vzniká při pozorování ze Země. Merkur zpomaluje svou dráhu, proto se zdá, že se pohybuje opačným směrem. Tento jev nastává dokonce třikrát během jediného roku!



Buďte obezřetní!

V tomto období není dobré pouštět se do nových záležitostí především obchodního ražení. Raději neinvestujte velké částky a podobné kroky nechte na později. Stejně tak si dejte pozor, chcete-li něco prodat! Obchod by se nemusel vyvést podle vašich představ. Důležité je také věnovat péči komunikaci. Určitě se nepouštějte do pomlouvání nebo neuvážené kritiky ostatních. To by se vám mohlo krutě vymstít. Než cokoli důležitého řeknete, dvakrát si to promyslete!

Není to beznadějné

Když víte, na co si dát pozor, můžete zůstat relativně v klidu. Retrográdní fáze sice přináší mnohá nebezpečí, zároveň je ale vhodná pro spousty dalších činností. Věnujte se proto třeba přátelům, které jste dlouho neviděli. Je totiž vhodný čas na obnovu těchto vztahů. Navíc je pravděpodobné, že vám přinesou netušené výhody. Taktéž budete mít dobrou příležitost udělat si celkovou revizi svých smluv a dalších dokumentů. Když najdete chyby, budete mít čas je napravit. Pokud jste až doteď váhali, jestli začít cvičit, například jógu, začněte teď, protože vám to půjde výborně a budete se u toho skvěle bavit! Jestliže budete dbát varování před zmíněnými nebezpečími a naopak se zaměříte na vhodné záležitosti, můžete využít období „couvajícího“ Merkuru ve svůj prospěch.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.