Home - Články - Láskohled 21. - 27. října

Láskohled 21. - 27. října

vloženo 18. 10. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 21. - 27. října

Myslete na to, že základem všech mezilidských vztahů je komunikace! Pokud jí podceníte, nemůžete očekávat, že se budete ve vztahu cítit dobře nebo že se úspěšně seznámíte. Někdy je na čase odložit hrdost a přiznat své chyby. Nikdy se ale neponižujte! Čtěte nový láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zklame vás tento týden seznamování s novými protějšky. Většinou si totiž představují úplně jiný druh zábavy. O plytká přátelství a vztahy na jednu noc teď opravdu nemáte zájem.

Býk
Nedejte na první dojem. Vaše nová známost se vám jeví nudná a nezábavná, ale zdání klame a možná po nevydařené schůzce přijde opravdové překvapení. Budete rádi, že jste vytrvali.

Blíženci
V dlouhodobých svazcích vás nepříjemně překvapí protějšek. Začíná totiž vystrkovat růžky a jeho sekýrování už nemůžete snést. Měli byste to rychle vyřešit, jinak budete nešťastní.

Rak
Na opačné pohlaví působíte jako magnet. Snáší se kolem vás neuvěřitelná aura přitažlivosti a o nápadníky tedy nebude nouze. Jen si tu pozornost užívejte, zvýší se vám sebevědomí.



Lev
Se svou láskou jste momentálně nesmírně spokojeni. Zjistíte, že jste k sobě velmi upřímní a máte skvělý vztah plný porozumění a vzájemné úcty. Každý by vám mohl jenom závidět.

Panna
Krouží kolem vás kolega, až vám jeho nájezdy začnou být podezřelé. Rozhodnete se uhodit na hlavičku, ale po jeho vyjádření budete ještě více zmateni. Nevíte jak s informací naložit.

Váhy
Chování partnera vám není po chuti. Když se však o své nespokojenosti rozhodnete promluvit, tak se setkáte s neobvykle prudkou reakcí. Máte toho tak akorát dost a jste pro rozchod.

Štír
S nadšením se pouštíte do seznamování a flirtování a rozhodnete se nevšímat si dřívějších špatných zkušeností s partnery. Tento pozitivní pohled na svět vám přinese sladké ovoce.



Střelec
Nechcete přijít o žádnou zábavu, tak se s nadšením vrháte na všechny společenské akce v okolí. Možností k seznámení bude opravdu dostatek a vy si týden užijete podle svých představ.

Kozoroh
Narazíte na osobu, která se zpočátku tváří mile a vy o ní máte zájem. Ten však ztratíte ve chvíli, kdy zjistíte, jak je daný člověk arogantní. Hned vás přejde chuť na seznámení.

Vodnář
Vaše láska při vás stojí snad při každé příležitosti. Nyní je také řada na vás, abyste svého miláčka podrželi ve chvíli, kdy vás nejvíce potřebuje. Pořádně to utuží váš vztah.

Ryby
Našli jste osobu, která pro vás opravdu moc znamená. Jste však poněkud překvapeni z její plachosti. Někteří prostě potřebují více času k poznávání a nevrhají se do všeho po hlavě.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.