Home - Články - Týdenní horoskop 21. - 27. října

Týdenní horoskop 21. - 27. října

vloženo 19. 10. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 21. - 27. října

Nový týden si pro vás připravil pár náročných momentů. Když je ale pojmete jako výzvu, hravě je překonáte a získáte sebevědomí do dalšího života! Myslete pozitivně a vesmír vám to vrátí! Zajímá vás, co se bude dít ve vašem vztahu nebo jestli potkáte novou lásku? Čtěte nový týdenní horoskop!
sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu vás budou přepadat negativní myšlenky. Cítíte se být nespokojeni snad ve všech sférách vašeho života a máte pocit, že s tím musíte urychleně něco udělat. Změna prostředí vám udělá dobře. Tak klidně o víkendu vyražte někam do neznáma.

Býk
Rozbroje ohledně jisté rodinné společenské události jsou už nesnesitelné. Místo toho, abyste se těšili, tak jste jen ve stresu z toho, co ještě padne na vaší hlavu. Naštěstí máte kolem sebe lidi, kterým se můžete se všemi problémy bez okolků svěřit.

Blíženci
Někdo z rodiny vás pěkně naštve. Všemožně překrucuje svá slova a nebojí se vám ani lhát do očí. Nejhorší je, že nakonec svede vinu na vás a on si dál žije ve svém pokrouceném světě. Musíte mu razantně říct, co si o těchto hloupých lžích myslíte.

Rak
Sladké ovoce vám tento týden přinese vaše pracovní úsilí. Máte skvěle našlápnuto stát se hvězdou kanceláře a všichni už tak trochu tuší, kdo obsadí příští vedoucí pozici. Však si to místo zasloužíte. Šéf by těžko našel spolehlivějšího kandidáta.



Lev
Zvýšenou pozornost si tento týden zaslouží vaše zdraví. Necítíte se být úplně fit a skolit vás může kdejaké nachlazení. Raději se proto ráno přioblékněte a nasaďte preventivně nějaké vitamíny, ať vás nemoc nedostane. Také pořádný odpočinek udělá své.

Panna
V rodinných hádkách se držte spíše zpátky. Hvězdy totiž tento týden nevěstí nic dobrého obzvláště v rodinných vztazích. Pokud se totiž připletete do něčích neshod, tak to velice brzy může být použito proti vám. Dokonce se tito protivníci zase spojí.

Váhy
Tento týden se nebojíte riskovat a hazardovat. Pokud přijdete o nějaké finance, neděláte si z toho hlavu, máte pocit, že se vám opět vrátí a dokonce se znásobí. Nejste daleko od pravdy, skutečně se vám vyplatí tento týden mít trochu lehkovážnou mysl.

Štír
Politováníhodné je chování některého z vašich kamarádů. Celou dobu se tváří, že je na vaší straně, ale vy najednou zjistíte, že za zády vás pomlouvá a vytváří mezi kamarády nesváry. Ač neradi vyvoláváte konflikty, tak nyní uděláte konečně výjimku.



Střelec
Velkolepé sliby od někoho, kdo vám stále dluží peníze už neberete v úvahu a dáváte dotyčnému velice striktní ultimátum. To tato osoba bude velice těžko nést a začne vás pomlouvat na každém rohu. Ani s tím včasným vrácením peněz se nebude moc hrnout.

Kozoroh
Spory můžete tento týden očekávat v zaměstnání. Už vám každé ráno přijde, že nechodíte do práce, ale do ringu, kde to jen vře. Mnohdy jsou dny strávené v práci stresující a namáhavé a vás to pomalu, ale jistě přestává bavit. Přemýšlíte nad výpovědí.

Vodnář
Planety jsou k vám skutečně štědré a nadělují do všech stran. O své penízky se tento týden nemusíte bát a konečně máte pocit, že nepočítáte každou korunu. Jste však i náležitě skromní a vážíte si každého dárku, či peněz navíc, které vám život přináší.

Ryby
V rodině se snažíte za každou cenu udržet příjemnou a přátelskou atmosféru. Naštěstí se vám to skvěle daří. Vládnete doma pevnou, ale spravedlivou rukou a na vašich ratolestech je vidět, že si toho cení. I váš partner má tento týden skvělou náladu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.