Home - Články - Tarotový horoskop zdraví na červen

Tarotový horoskop zdraví na červen

sdílet článek na facebooku
vloženo 19. 5. 2016

Tarotový horoskop zdraví na červen

Na další měsíc máme pro vás výklad tarotu od zkušené kartářky! Pojďte se podívat, co momentálně nejvíce prospěje vašemu tělu a čemu se raději vyhnout. Spousta znamení se může těšit na opravdu pozitivní zprávy ohledně svého zdraví. Pokud mezi tyto šťastlivce nepatříte, nezoufejte, máme pro vás tipy, jak komplikace překonat!



Beran
Královna holí je kartou úzce spojenou s ohnivými znameními. Přináší novou životní energii. Nemoci se vám tento měsíc vyhnou, nebo nedojde k jejich zhoršení. Jelikož zrovna procházíte obdobím vnitřní regenerace, měli byste vše podpořit zdravým jídelníčkem a pravidelným pitným režimem. Pijte hlavně minerální vody s obsahem magnesia. Z vnitřních orgánů je Královna holí spojena s hlavou a žaludkem. Teď na jaře je ideální doba na znovunastartování trávicí soustavy a shození kilogramů, které tělo nabralo během zimy. Doporučujeme si pochutnat na prvním jarním ovoci a zelenině, je plné vitamínů. Dávejte si pozor na občasné motání a točení hlavy. Vyhněte se proto nadměrné konzumaci sýrů, červeného vína a kávy. Ideální je teď mrkev, celer, jablka a špenát.

Býk

Ve zdravotních výkladech pohárová trojka slibuje zlepšení dlouhodobých nemocí a rychlé zotavení po úrazech a operacích. Pokud se na nějaký zákrok teprve chystáte, věřte, že dopadne dobře a budete mít důvod k oslavě jako veselé postavy na kartě. Astrologickým aspektem Trojky pohárů je Merkur v Raku. Znamení Raka je symbolem péče, útěchy a podpory při hojení bolesti. Býci se proto mohou těšit na láskyplnou péči a na solidaritu okolí při zdravotních problémech. Případné rány by neměly příliš krvácet. Symbol ovoce a sklizně na této kartě rovněž znamená plodivou sílu, proto ženy, které touží po dítěti, mají jedinečnou šanci otěhotnět! Symbol šťastných žen na kartě znamená zmírnění gynekologických problémů a nebolestivou menstruaci.

Blíženci
Pětka pentaklů je karta krize, která má jen málo pozitivních aspektů. Přináší sebou i zdravotní problémy. Je na ní vyobrazen mrzák o berlích, tedy člověk, který je nemocný, závislý na druhých a hledá pomoc. Na druhou stranu se nevzdává! Astrologickým aspektem této karty je Merkur v Býku, což také naznačuje potíže na poli komunikace a psychiky. Pokud cítíte vyčerpání, doporučujeme procházky rozkvetlou jarní přírodou. Rovněž je vhodné pít bylinné čaje se zaměřením na očistu. Kvůli vitamínu C jezte zvýšené množství citrusových plodů a papriky. Vzhledem k postavě mrzáka můžete mít problémy s pohybem. Buďte opatrní a nevyhledávejte nebezpečné sporty. Nejlepším řešením pro prevenci je fyzioterapie, kondiční cvičení a masáže. Rovněž se doporučuje vyhledat výživové doplňky s obsahem želatiny.



Rak
Ďábel je problematická a varovná karta. Řetězy ukazují, že jste na něčem závislí a vůbec vám to neprospívá. Nejčastěji se jedná o cigarety, alkohol či nezdravé potraviny. Všechny tyto věci byste měli omezit a zaměřit se na jarní detoxikaci, neboť je vaše tělo plné škodlivých látek. Tarotová karta ďábla je z astrologického hlediska spjata se znamením Kozoroha, který dává sílu postavit se problémům. Ďábel má na kartě netopýří křídla - jedná se o vypodobnění upíra, což ve výkladu znamená úbytek sil, životní energie a nespavost. Může se jednat i o doslovný úbytek krve, takže pozor na krvácení z nosu. U žen se často dostaví silná menstruace. Je na čase si pořádně odpočinout. Tato karta souvisí s pohlavními orgány a močovými cestami. Mnohdy značí onemocnění prostaty, proto by muži měli být obzvlášť obezřetní. Doporučujeme jíst brusinky a odvary z máty a řebříčku.

Lev
Trojka mečů přináší nezbytný řez. Naznačuje tedy nezbytnost chirurgického zákroku. Pokud vám již operace byla doporučena, neměli byste ji odkládat. Může se jednat také o návštěvu zubaře. Rozhodně se nepouštějte do adrenalinových sportů, riziko úrazu je obrovské. Veškeré rány budou více krvácet, zejména za úplňku. Také počítejte, že se dostaví pocity, kdy prostě nebudete ve své kůži. Svému okolí přijdete podráždění a vystresovaní. Uděláte nejlépe, když zvolníte! Srdce na kartě značí srdeční choroby. Na srdeční slabost se doporučuje pít 2 až 3 sklenice třešňové šťávy denně. Pokud chcete činnost srdce podpořit, žvýkejte třikrát denně 10 semínek kopru a zapijte je vlažnou vodou. Velmi opatrné by měly být těhotné ženy. Měly by se vyhnout všemu, co obsahuje pelyněk, mátu peprnou a třezalku. Tyto byliny totiž mohou vyvolat potrat.

Panna
Páže pohárů znamená mládí a tak se také budete cítit. Pokud uvažujete nad omlazující procedurou, je ideální doba. Do vašich žil se vlije osvěžující energie. Jestli se potýkáte s nemocí, věřte, že brzy ustoupí. Zlepší se i stav duševní, rozbouřené city a emoce se uklidní a budete opět vyrovnaní. Je to opravdu blahodárná karta! Jen při vážných psychických problémech vyhledejte psychologa. Když už se k takovéto návštěvě rozhodnete, vzhledem k pozitivitě karty určitě narazíte na dobrého psychologa. Páže pohárů s sebou nese také plodnost. Lidé, co touží po dítěti, mohou očekávat zdárný výsledek. Těhotné ženy nebudou pociťovat komplikace a případný porod dopadne dobře. Při sportu dbejte na bezpečnost, nejste teď zrovna nejzodpovědnější, takže by mohlo dojít k úrazu. Rozhodně se ale sportovním aktivitám nevyhýbejte, jen volte ty bezpečné.



Váhy
Karta císařovny je požehnáním. Přináší uzdravení a rychlou rekonvalescenci. Váš imunitní systém je silný a odolný. Není však od věci ho ještě podpořit, za což vám tělo v budoucnu poděkuje. Pokud se rozhodnete pro samoléčbu, budete mít šťastnou ruku. Můžete se poohlédnout po vitamínových doplňcích. Teď na jaře je potřeba zvýšit příjem vitamínu C, D, B a beta karotenu. Císařovna je díky Venuši spjata především s ženami. Vyobrazení granátových jablek je symbolem ženských pohlavních orgánů. Není proto od věci navštívit gynekologa. Jedná se o kartu mateřskou, takže mají šanci otěhotnět i ženy, které dlouho nemohly. Těhotenství bude mít hladký průběh. Nebudete mít problém ani s kojením a tvorbou mateřského mléka. Pokud chcete tvorbu mléka ještě podpořit, vyzkoušejte odvary z fenyklu a anýzu. Naopak se vyhněte mátě peprné.

Štír

Pentaklové eso přeje všem záležitostem spojeným s tělem, zdravím a vším hmotným. Tento měsíc se budete těšit pevnému zdraví. Pokud jste dlouhodobě nemocní, očekávejte alespoň zlepšení. Z astrologického hlediska je Eso pentaklů spojené s Venuší, planetou krásy. Proto tato karta úzce souvisí s péčí o tělo. Je dobré, abyste mu teď věnovali zvýšenou pozornost. Velký důraz klaďte také na hygienu. Nabízí se především ozdravné koupele a kosmetické procedury. Jestli jste trpěli kožními problémy, je ideální doba zbavit se jich jednou pro vždy. Pokud jste zaznamenali zvýšené vypadávání vlasů, přelívejte si je tento měsíc výluhem z mladých kopřiv. Za pár týdnů uvidíte, jak zesílily. Pentaklové eso znamená také plodivou sílu, zejména u mužů.

Střelec

Karta Spravedlnost neboli Vyrovnání vás upozorňuje, abyste byli v červnu opatrní na své zdraví. Je důležité začít naslouchat vlastnímu tělu, protože v tomto období byste mohli přehlédnout i něco vážnějšího v domnění, že je to jen krátkodobý zdravotní výkyv. Máte ve zvyku přehlížet příznaky svých zdravotních potíží, proto si vezměte upozornění této spravedlivé karty k srdci. Domluvte si preventivní prohlídku u lékaře, abyste si zajistili včasné řešení možné komplikace. Vaše tělesné zdraví neoddělitelně souvisí s vaší psychickou rovnováhou. Proto vám velmi prospěje nejen lehká zdravá strava plná zeleniny a ovoce, ale i meditace, masáže, energetická a harmonizační cvičení. Karta vás vyzívá, abyste se pokusili nastolit rovnováhu mezi svým rozumem a citem a s potřebným nadhledem se vydali správným směrem. Štěstí čeká na všechny Střelce, kteří zaujmou ke svému zdraví správný postoj!


Kozoroh

Osmička pohárů v otázkách zdraví naznačuje nepříjemné průtahy. Pokud se s něčím léčíte, připravte se, že se léčba protáhne. Karta znamená i možný pobyt v nemocnici. Nejspíš jste se vydali ze zásob energie a nejste schopni ji načerpat. Může dojít k naprostému vyčerpání a zhroucení. Dávejte si na to pozor! Únavu rozhodně neřešte pitím nápojů obsahujících kofein. Veškeré návykové látky by všechno jen zhoršily. Můžete rovněž pozorovat bolesti kloubů a suchou pleť. Radíme více relaxovat, třeba v krásné jarní přírodě. Znovu nastartovat vám pomohou také bylinky, zejména odvar z mladých kopřiv, březového listí a pampeliškové natě. Do jídelníčku zařaďte dostatečné množství bílkovin. Doporučuje se i pohyb, ale vždy s mírou, nadměrná fyzická zátěž by jen uškodila. Nejlepší jsou dlouhé procházky, rehabilitační cvičení a masáže.

Vodnář
Čtyřka mečů předznamenává vynucený klid. Potřebuje především více spánku, což značí symbol ležícího rytíře vyobrazeného na kartě. Jestli se necítíte úplně dobře, není od věci vzít si dovolenou a jet na wellness pobyt. V horším případě se nevyhnete hospitalizaci nebo pobytu v ozdravovacím zařízení. Pokud vám lékař doporučí lázně, poslechněte ho. Je čas na léčivé procedury a pořádnou rekonvalescenci. Jestli jste prodělali v poslední době vážnější nemoc, nežeňte se hned do práce, velmi by vám to uškodilo. Kdykoli se vytáhne tato karta, je tu možnost během čtyř týdnů nebo měsíců dosáhnout vnitřní harmonie. Zkuste se věnovat meditaci a poslouchat relaxační hudbu. Za chvíli se budete cítit mnohem lépe!

Ryby
Kolo štěstí znamená změnu k lepšímu. U dlouhodobých nemocí dochází k náhlým pozitivním změnám. Z astrologického hlediska se jedná o aspekt Jupitera, planety štěstí, dobrých náhod a výher. Paní Štěstěna je na vaší straně, takže lékařské vyšetření, chirurgické zákroky a porody dopadnou dobře. V negativním aspektu je tato karta kolísavá, jelikož se kolo štěstí neustále točí. Kvůli tomu hrozí výkyvy zdravotního stavu. Jeden den se můžete cítit skvěle a druhý zase dost špatně. Vládce karty Jupiter je ale mocný a věřte, že všechny komplikace nebudou mít dlouhého trvání. Karta rovněž poukazuje na dědičné choroby, takže je vhodné se zamyslet nad rodinnou anamnézou a zajít si na preventivní vyšetření.

Doufáme, že je vám výklad nápomocný k červnovým plánům. Určitě jste si všimli, kolik znamení má tento měsíc šanci zplodit potomka! Takže pokud toužíte po dítěti, nepromarněte příležitost. Všechna znamení by měla podstoupit jarní detoxikaci, budete se cítit výrazně lépe!

Jste zamilovaná, ale vyhlédnutý partner si vašich signálů vůbec nevšímá. Víme, jak na něj! Stačí zjistit, kdy se narodil. Přečtěte si článek: Muž vašich snů je na dosah!

Autor článku:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.