Home - Články - Tarotový horoskop lásky na květen 2019

Tarotový horoskop lásky na květen 2019

vloženo 25. 4. 2019
čas čtení: 10 minut

Tarotový horoskop lásky na květen 2019

Květen je měsíc lásky – chcete vědět, co přinese právě vám? Tarot vám prozradí, která znamení si užijí nejvíc romantiky a vášně!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Císař
je zasvěcena mužskému principu, a to znamená, že ve vašem milostném životě bude aktivnějším členem právě mužská polovička! Pro pány narozené v Beranu je to výzva nenechat nic na náhodu a být v milostném sbližování aktivní. Uvidíte, že vaše vyvolená dáma to jistě ocení! Dařit se vám však bude i v případě, že teď toužíte pouze po nezávazném románku. Dejte na odiv své mužné kvality, odvahu, sílu, průbojnost, a ženy po vás budou šílet! Naopak dámy v Beranu budou mít ve vztahu spíš pasivní roli a budete čekat na vašeho rytíře a krále, který se o všechno postará a bude vás rozmazlovat. Zároveň je však tato karta i varováním, ať netolerujete ani sebemenší náznaky agresivity nebo dokonce násilí ze strany muže. Pokud se vám v tomto směru rozsvítí červená kontrolka, značí to jediné – rychle vzít nohy na ramena, protože když má být váš protějšek králem nebo císařem, musí se taky k vám chovat jako ke svojí královně! Skutečně silný muž dává svoji sílu najevo tak, že svoji partnerku chrání, a nepotřebuje si dokazovat, že je silnější než ona!

Býk
Karta Devět mincí
vám věští velmi příjemný a naplňující milostný život v poklidném a vyrovnaném partnerském vztahu. Přesně po tom jste již dlouho toužili, takže si své štěstí budete vychutnávat naplno! Neváhejte a rozmazlujte svoji polovičku luxusem, který si zaslouží – po finanční stránce si to budete moct dovolit, a není důvod šetřit na nesprávných místech. Jak vy, tak i vaše milovaná bytost jistě oceníte společné pohodlné zázemí, ať už jste u vás doma, nebo se rozhodnete společně trávit čas například v příjemném hotelu nebo na jiném místě – zkrátka prostředí musí být komfortní a na úrovni, abyste si mohli ničím nerušeně užívat radosti lásky! Pokud jste nyní bez partnera, vsaďte na to, že na opačné pohlaví určitě uděláte dojem něčím z kategorie materiálních radostí života! Nemusí to být pouze plná peněženka – takže nezoufejte, že nemáte na účtu tolik, kolik byste chtěli. Počítá se taky vlastnoručně uvařená chutná večeře, ochota nabídnout protějšku odvoz, pozvání na drink do příjemného podniku, nebo něco podobného!

Blíženci

Karta Rytíř mincí
mluví o vytrvalosti, trpělivosti a spolehlivosti, díky kterým se vám povede přesvědčit svůj vysněný protějšek o vašich kvalitách. Bude to zřejmě běh na dlouhou trať, protože jako Blíženci máte sklon ve svém životě k nestálosti a změnám, zatímco vaše polovička nebo objekt zájmu vám dá najevo, že po svém boku potřebuje někoho, s kým bude pociťovat stabilitu a jistotu. Pro vás se to stane výzvou, kterou se vám určitě povede splnit, jestliže je vaše láska a zamilovanost dostatečně intenzivní. Otázkou ovšem zůstává, jestli jste ochotni žít dlouhodobě tímto způsobem života, který je pro váš protějšek vyhovující, ale pro vás možná až příliš stereotypní a chudý na nové podněty. To už je otázka životních priorit, kterou si musíte ujasnit v první řadě sami v sobě, a pak samozřejmě taky v rozhovoru s vaší polovičkou. Každopádně si společně můžete užít vášnivý románek a krásné chvíle – i kdybyste svůj blíženecký vzdušný rozlet nedokázali kvůli této osobě uzemnit na celý život! To už však nejlépe víte vy sami ve svém srdci!



Rak
Karta Šest pohárů
vám přináší nádherné chvíle plné upřímné a oddané lásky, harmonie a vzájemného porozumění, takže květnovou romantiku si budete užívat naplno! Se svým protějškem k sobě budete jemní a něžní, jeden druhému budete dávat najevo skutečně hluboké pochopení pro jeho nebo její emoce a pocity. To je velmi vzácné, a dobře víte, jaký je to poklad, stejně jako váš vztah! Pokud jste nezadaní, budete při sbližování s novou známostí postupovat pomalu, postupně a opatrně, a na těchto pevných a láskyplných základech pak vytvoříte svazek, ve kterém si budete do budoucna navzájem velkou oporou. Důležitou roli budou v lásce hrát vzpomínky na minulost – nostalgické chvilky vás přivedou zpátky ke starým zážitkům. Společně s dlouholetým partnerem si zavzpomínáte na to, jaké to bylo v začátcích, nebo s novou láskou zjistíte, že sdílíte velmi podobné zážitky z mládí či dětství, že se v tomto směru cítíte silně spřízněni. A právě na pevných základech v podobě těchto milých vzpomínek můžete do budoucna vystavět něco velmi krásné a cenné!

Lev
Karta Čtyři hole
ukazuje, že ve svém srdci konečně pocítíte stabilitu a vyrovnanost. Jako kdyby se nedořešené věci z minulosti konečně srovnaly, a otevírají se vám díky tomu nové perspektivy do budoucna. V dlouhodobých partnerských vztazích to znamená nechat za sebou staré problémy a trápení, dopřát si příjemný odpočinkový čas spolu, díky kterému opět oživíte své vzájemné pouto, a vydat se společně vstříc novým začátkům a plánům! Společně najednou pocítíte spoustu energie, a budete mít radost, že ji konečně dokážete zaměřit ke svým společným cílům. Nezadaným Lvům věští tato karta začátek slibného nového vztahu, který vám přinese spoustu radosti a energie. Společně s novým protějškem si budete umět užívat radosti života a bavit se, ale také konstruktivně pracovat a jít si spolu za naplněním svých snů. A přesně tak to má být! Budete si společně budovat krásné perspektivy do budoucnosti, ale u toho všeho vám zůstane dostatek času si vychutnávat vášeň a potěšení právě teď a tady v přítomnosti!

Panna

Karta Eso pohárů
vám přináší jen ty nejkrásnější vyhlídky, velkou lásku, zamilovanost a milostné sdílení! Je to jedna z nejkrásnějších karet lásky v celém tarotu, takže květnové romantické radovánky si budete užívat plnými doušky! Ať už jste spolu dlouhá léta nebo teprve chvilku, mezi vámi a vašim protějškem se vytvoří atmosféra dokonalého souznění, která bude doslova darem z nebes! Važte si toho, co vám bude dopřáno, protože to není žádná samozřejmost, ale zasloužili jste si to svojí dobrou karmou a minulými skutky. Láska pro vás bude něco víc než jen spojení dvou lidí, budete cítit, že skrze váš milovaný protějšek se spojujete s celým univerzem a vyšší sílou, která řídí běh světa. Zkrátka že vy dva jste pro sebe navzájem ti praví, a pokud se vám povede naladit se na tu správnou vlnu tvořivé energie lásky, můžete společně dokázat neuvěřitelné věci. Důležité pro vás je naplno si uvědomit výjimečnost této situace a nezapomenout na vděčnost světu, že to můžete prožívat! Zdaleka ne každý má takové štěstí!


Váhy
Karta Čtyři mince
ukazuje, že ve snaze o stabilitu a udržení si svých jistot se někdy bráníte svěžím novým podnětům a síle vášně, a to je škoda. Na jedné straně jsou vaše obavy, abyste něco neuspěchali nebo neudělali nějakou chybu, zcela pochopitelné, ale na druhé straně tak můžete snadno promrhat šanci na sblížení s protějškem, který pro vás bude tím pravým partnerem. Nebo se taky připravit o vzrušující zážitky z flirtování a vášnivého květnového románku! Někdy je zkrátka lepší trochu zariskovat a nelpět tolik na svém zavedeném životním stylu – týká se to i lásky! Zadané Váhy mohou mít ve svém partnerství určité obavy, které vás povedou k pocitu, že si musíte víc hlídat své záležitosti, protože něco v chování vašeho partnera vám bude připadat podezřelé. I zde však platí, že lepší bude otevřít se a jít s kůží na trh, všechno říct na rovinu a popovídat si o tom. Samozřejmě, že je u toho potřeba trochu opatrnosti a diplomacie, ale to jistě velmi dobře víte. Ale nic se nesmí přehánět a na prvním místě by vždy měla být důvěra!

Štír

Karta Královna mečů
vám připomíná, že ve skutečné lásce není místo pro hraní rolí, přetvářku a dělání se lepšími nebo jinými, než ve skutečnosti jste. Stejně jako pro vás to platí i pro vašeho partnera nebo novou známost. Je samozřejmě přirozené, že ve společnosti si musíte leckdy nasazovat masku a dělat ze sebe někoho, kým zas tak úplně nejste, ale v milostném vztahu je potřeba tyto masky co nejdřív odhodit a být zkrátka sami sebou, protože jinak to zkrátka nelze daleko dotáhnout! Uvědomíte si, že spousta vašich nedorozumění a neshod pramení právě z toho, že jste si ve vztahu tak trochu na něco hráli a neměli jste odvahu přiznat své skutečné priority a cíle. Teď je ten pravý čas něco s tím udělat. Pokud však máte být zcela otevřeni a upřímní ke svému protějšku, je nezbytné začít od sebe, prvním krokem musí být upřímnost sám k sobě. Co ve skutečnosti od společného života a lásky očekáváte? Jaké jsou vaše potřeby? Co můžete a chcete partnerovi nabídnout, a k čemu vás naopak nikdo nepřemluví? Je důležité si to nejprve ujasnit sami pro sebe, abyste následně přinesli jasnost i do partnerského soužití!

Střelec

Karta Viselec
ukazuje období, ve kterém jako kdyby se věci nechtěly posunout kupředu, zkrátka takovou stagnaci na jednom místě, kdy je úplně zbytečné tlačit na pilu – stejně by to k ničemu nevedlo! Vyplatí se vám tedy nedělat si velké naděje na květnovou romantiku a raději věnovat tento čas něčemu jinému. Čemu? V první řadě sami sobě, tomu co vás baví a naplňuje, svým vlastním koníčkům a cílům. Díky tomu si v průběhu nejbližších týdnů taky více ujasníte, co je vlastně pro vás v partnerství nejdůležitější, bez čeho si skutečnou lásku nedokážete představit, a co je pro vás naopak zbytečné a nezajímavé. Pak se vám bude mnohem lépe seznamovat, protože budete mnohem přesněji vědět, co vlastně chcete a potřebujete – a taky co můžete dát partnerovi! I v případě dlouhodobých vztahů vám teď prospěje trochu se stáhnout sami do sebe a dopřát si nějaký ten čas na přemýšlení a ujasnění si věcí. Pak se budete na různá vaše nedorozumění, rozdílnosti a neshody dívat s úplně jiného úhlu pohledu a z větším nadhledem!

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Kozoroh
Karta Královna pohárů
mluví o zralé, hluboké, pečující a dávající lásce. Žádné povrchní a pomíjivé milostné románky vás teď nebudou zajímat, protože toužíte po něčem mnohem stálejším, pevnějším a spolehlivějším. Je pozitivní, že od protějšku nečekáte žádné zázraky a zaměřujete se spíše na to, co cítíte ve svém nitru a toužíte to rozdávat, než na chtění, žádání a nárokování si, ať už čehokoliv. A přesně tak to má být – tento přístup je nejlepším znamením, že jste v životě dospěli do bodu, kdy jste se otevřeli skutečné lásce, a vaše srdce překypuje schopností milovat. Postava Královny na kartě vypovídá o tom, že ve vašem partnerském vztahu bude teď nejdůležitější roli hrát ženský princip. Pro dámy ve znamení Kozoroha je to výzva projevit svoji ženskost naplno se vším, co k tomu patří. Váš protějšek určitě ocení, když pro vás bude moct být gentlemanem a rytířem. Pro pány to zas znamená respektovat vaši partnerku se vším ryze ženským, co k ní patří – tedy i s jejími silnými emocemi, velkou citlivostí, hlasem intuice nebo občasnými náladami. Právě to je totiž na ní jedinečné!

Vodnář

Karta Blázen
vás vybízí k tomu najít konečně odvahu vybočit ze zajetých kolejí a podívat se na lásku jako na zdroj radosti, nových podnětů, jako na něco, co můžete a měli byste brát s patřičnou dávkou hravosti a veselosti. Proč si dělat vrásky na čele kvůli zbytečným problémům ve vztazích, když venku všechno krásně kvete a vy se můžete na všechno podívat trochu bezstarostněji – vždyť když nejde o život, nejde o nic! Tak přestaňte konečně rozebírat vztahy jako tu nejserióznější věc na světě! Hlavně nezadaní Vodnáři si mohou směle dovolit se trošku odvázat a zaflirtovat si, klidně i s protějškem, který nesplňuje vaše pevně nastavená kritéria pro ideálního životního partnera! Možná budete překvapeni, že se z toho nakonec vyklube perspektivní dlouhodobý vztah, a pokud ne, budete mít alespoň krásné zážitky! Zadaní zas místo nekonečných debat o vašem vztahu mohou vyrazit společně třeba na dobrodružný zážitkový víkend, kde se vaše vzájemné souznění bude moct naplno projevit. Tak co, máte odvahu otevřít se novým možnostem a nápadům?

Ryby

Karta Milenci
vám připomíná, že velká láska přináší nejen radost a potěšení, ale ruku v ruce s nimi jde i odpovědnost a nutnost přijmout určité závazky a dávat sliby. Květen se vás zeptá, jestli jste na to připraveni, a bude vyžadovat vaše potvrzení, zda to tak skutečně chcete. Budete si užívat radosti lásky a nádherné romantické zážitky ve dvou, ale zároveň se nevyhnete ani vážnějším životním otázkám směrujícím k tomu, jak si své společné soužití zorganizujete do budoucna – a co všechno jste ochotni pro to udělat! Možná vám to ještě připadá příliš brzo, hlavně pokud je vaše známost teprve čerstvá, ale okolnosti si to budou vyžadovat, je nutné postavit se závazkům čelem a nevyhýbat se jim. Nakonec tomu ještě budete rádi, vždy je lepší si určité věci vyjasnit raději dřív než později, a vědět, že jak vy, tak váš partner víte, co chcete a jděte do toho společně naplno. I pro ty Ryby, které žijí v dlouhodobém vztahu, znamená tato karta důležité a odpovědné rozhodování – například o novém společném bydlení, o sňatku, pořízení potomka, nebo něčem podobném!

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.