Home - Články - Síla úplňku odkrývá budoucnost

Síla úplňku odkrývá budoucnost

vloženo 6. 11. 2019
čas čtení: 4 minuty

Síla úplňku odkrývá budoucnost

Když měsíc získá plný tvar, nastává ta správná doba na výklad karet. Jedná se o čas, kdy nám karty ukazují naši budoucnost jasněji. Síla úplňku je nejúčinnější tři dny před a po - nejbližší nastane již 12.11. ve 14:34. Využijte toho a poznejte z karet vaši budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Bereme do rukou tarot

Není zcela známo, odkud tarotové karty pocházejí. Jedni tvrdí, že by se mohlo jednat o egyptský poklad, druzí zase, že mají indický původ. Nicméně to nemění nic na tom, že právě díky těmto kartám jsme schopni odhalovat budoucnost.

Snad každý by rád věděl, co ho v budoucnu čeká. Pro odhalení budoucích událostí je nutné, abychom se ohlédli i do minulosti a nezapomněli na přítomnost. Nitky naší budoucnosti se totiž spřádají právě již v minulosti.

Základní pravidla

Pokud se chystáte na výklad tarotu, nezapomeňte na několik jednoduchých pravidel. K celému výkladu přistupujte s vážností, nejde o lehkomyslnou hru. Najděte si klidné místo a svoji mysl zbavte jakýchkoliv negativních myšlenek. Řádně karty promíchejte a rozmístěte je po stole. Tato akce by neměla být ovlivněna vaší vůlí. Buďte proto naprosto uvolnění.



Tarotové karty můžete vyložit různými způsoby. Od jednoduchého kříže přes střechu až po keltský kříž. Záleží pouze na vás, kterou metodu zvolíte. Avšak vždy je nutné danou metodu dobře prostudovat, abyste měli jistotu, že karty vykládáte správně. Následné tažení karet se má uskutečnit pouze levou rukou.

Při výkladu dbejte na spolehlivou znalost karet. Každá má svůj význam, se kterým byste se měli seznámit. Pokud je to třeba, vezměte si k sobě pomůcky, kde význam karet naleznete.

Až budete s výkladem hotovi, nezapomeňte vrátit karty zpět na své místo, aby k nim neměl nikdo jiný přístup. Výklad si zapište, pomůže vám to v budoucnu přesvědčit se o správnosti vaší věštby.

Pokud sami neovládáte tarotový výklad, rádi vám pomůžeme poznat vaši budoucnost → https://www.astrohled.cz/vestci/

Autor článku

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.