Home - Články - Ryby – přechod znamení

Ryby – přechod znamení

vloženo 17. 2. 2022
čas čtení: 5 minut

Ryby – přechod znamení

Slunce se nám dnes, 18.02.2022 v 17:43 hod, přesune do znamení Ryb. Čím je toto znamení charakteristické a co od něho můžete očekávat? Dokáže si vás přivábit svým vzhledem a vkusným chováním, ale odpudit svými nezkrotnými náladami? Zjistěte to!

sdílet článek na facebooku

Výborní společníci s velkou fantazií umí svůj protějšek, kamaráda i kolegu v práci srazit svou proměnlivostí na kolena. Rázem se z nich stanou nezdolatelné vrcholy a chovají se jako mučedníci. Zkuste je pochopit a pochválit. Jak řekl Sigmund Freud:“ Člověk užívá své fantazie k uspokojování svých ve skutečnosti nesplněných přání“!

Muž Ryba

Nehýří vtipem jako Blíženec, neumí se prosadit jako Lev a nejde si za svým cílem tak jako Kozoroh. Muž Ryba je snílek, s velkými plány, které se snaží striktně dodržovat. K naplnění vysněných cílů ho žene zodpovědnost, disciplína a intuice. Proč své nápady nedokáže mnohdy dotáhnout do konce? Brání mu jeho představivost, nesamostatnost a nízká sebedůvěra. Často se vzdává těsně před vrcholem.

Muž Ryba je hádanka pro každou ženu. Pokud nejste zvyklá na časté změny nálad, bude boj o jeho lásku opravdu složitý. Tento muž žije ve fantazii, která mu zatemňuje oči. Ráno bude přítulný jako medvídek a po obědě se s vámi nebude bavit. Nepátrejte po tom, večer vás pochválí za vynikající jídlo a přitulí se k vám v posteli. Muž Ryba si potrpí na partnerku s vybraným chováním, která se pro něho dokáže obětovat. Žena snů musí mít určitou disciplínu, hýřit kreativitou a zajímavými nápady.


Myslíte si, že je muž Ryba silný, vytrvalý a sebevědomý. Jen tak působí. Jeho duše je zranitelná, citlivá a naplněná nesplněnými cíli. Dopřejte mu pochvalu a pomozte mu dokončit věci do konce. Motivujte ho. Ovlivněte ho pozitivně dříve, než na něj zapůsobí svou negativní radou jiní. Milujete večírky a zábavu. On také. Ale pozor, často bývá obletován. U své partnerky vyžaduje absolutní věrnost. Postelové radovánky jsou jeho parketou. Sice není tak vášnivý a hravý jako Štír anebo Blíženec, ale miluje laskání a dlouhé milování.

Žena Ryba

Nelze pochybovat o výjimečné kráse a přitažlivosti ženy narozené ve znamení Ryb. Jakmile potkáte na ulici dívku se srdíčkovými rty, velkými upřímnými oči, smyslnou postavou a ladnými pohyby, bude to jistě Ryba. Její krása a ohromná fantazie je až tajemná. Miluje chvíle romantiky, nadšení, skvělé nápady, smysl pro humor, ale hlavně slušnost a něžnost. Nezapomeňte, je citlivá a nemá ráda výsměch. Rybička potřebují lásku, upřímnost a prostor projevit se.


Ryby nechtějí být jen ovládány. Mají sklony k sebeobětování, ale jen do té doby, než si řeknou dost! Nesnažte se jim určovat směr, kterým mají jít, anebo je ztratíte navždy. Jak řekl Jean Jackques Rousseau:“Svoboda se nemůže nikdy znovu nabýt“! Ženy narozené v tomto proměnlivém znamení jsou rády a často obletovány. Mají problémy si najít pravou lásku, protože bývají nepochopeny. Mají sklony k urážlivosti a přitom jsou nadměrně zranitelné.

Jak dokázat ženě Rybě své city? Pomozte jí anebo někomu jinému v nouzi. Zahrňte ji láskou a pochopením. Najděte si cestu k její famózní představivosti a nedovolte jejímu okolí, aby ji neustále ovlivňovalo. Ano jistě, Ryba se tváří často jako oběť a umí se parádně přetvařovat, ale která žena ne? Všechny hádky vám vynahradí při milostných hrátkách – od milostné předehry až ke slastnému vyvrcholení.

Toužíte po muži či ženě narozené v Rybách? Zapomeňte na to, že s vámi budou chodit na dlouhé procházky a sportovat. Jsou to snílci, kteří rádi odpočívají. Sice milují společnost, ale umějí se stáhnout do ústraní. Zapomeňte na jejich melancholické a depresivní nálady. Lehněte se k nim do postele a řekněte jim, co se vám v noci zdálo.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.