Home - Články - Ryby – přechod znamení

Ryby – přechod znamení

vloženo 17. 2. 2022
čas čtení: 5 minut

Ryby – přechod znamení

Slunce se nám dnes, 18.02.2022 v 17:43 hod, přesune do znamení Ryb. Čím je toto znamení charakteristické a co od něho můžete očekávat? Dokáže si vás přivábit svým vzhledem a vkusným chováním, ale odpudit svými nezkrotnými náladami? Zjistěte to!

sdílet článek na facebooku

Výborní společníci s velkou fantazií umí svůj protějšek, kamaráda i kolegu v práci srazit svou proměnlivostí na kolena. Rázem se z nich stanou nezdolatelné vrcholy a chovají se jako mučedníci. Zkuste je pochopit a pochválit. Jak řekl Sigmund Freud:“ Člověk užívá své fantazie k uspokojování svých ve skutečnosti nesplněných přání“!

Muž Ryba

Nehýří vtipem jako Blíženec, neumí se prosadit jako Lev a nejde si za svým cílem tak jako Kozoroh. Muž Ryba je snílek, s velkými plány, které se snaží striktně dodržovat. K naplnění vysněných cílů ho žene zodpovědnost, disciplína a intuice. Proč své nápady nedokáže mnohdy dotáhnout do konce? Brání mu jeho představivost, nesamostatnost a nízká sebedůvěra. Často se vzdává těsně před vrcholem.

Muž Ryba je hádanka pro každou ženu. Pokud nejste zvyklá na časté změny nálad, bude boj o jeho lásku opravdu složitý. Tento muž žije ve fantazii, která mu zatemňuje oči. Ráno bude přítulný jako medvídek a po obědě se s vámi nebude bavit. Nepátrejte po tom, večer vás pochválí za vynikající jídlo a přitulí se k vám v posteli. Muž Ryba si potrpí na partnerku s vybraným chováním, která se pro něho dokáže obětovat. Žena snů musí mít určitou disciplínu, hýřit kreativitou a zajímavými nápady.


Myslíte si, že je muž Ryba silný, vytrvalý a sebevědomý. Jen tak působí. Jeho duše je zranitelná, citlivá a naplněná nesplněnými cíli. Dopřejte mu pochvalu a pomozte mu dokončit věci do konce. Motivujte ho. Ovlivněte ho pozitivně dříve, než na něj zapůsobí svou negativní radou jiní. Milujete večírky a zábavu. On také. Ale pozor, často bývá obletován. U své partnerky vyžaduje absolutní věrnost. Postelové radovánky jsou jeho parketou. Sice není tak vášnivý a hravý jako Štír anebo Blíženec, ale miluje laskání a dlouhé milování.

Žena Ryba

Nelze pochybovat o výjimečné kráse a přitažlivosti ženy narozené ve znamení Ryb. Jakmile potkáte na ulici dívku se srdíčkovými rty, velkými upřímnými oči, smyslnou postavou a ladnými pohyby, bude to jistě Ryba. Její krása a ohromná fantazie je až tajemná. Miluje chvíle romantiky, nadšení, skvělé nápady, smysl pro humor, ale hlavně slušnost a něžnost. Nezapomeňte, je citlivá a nemá ráda výsměch. Rybička potřebují lásku, upřímnost a prostor projevit se.


Ryby nechtějí být jen ovládány. Mají sklony k sebeobětování, ale jen do té doby, než si řeknou dost! Nesnažte se jim určovat směr, kterým mají jít, anebo je ztratíte navždy. Jak řekl Jean Jackques Rousseau:“Svoboda se nemůže nikdy znovu nabýt“! Ženy narozené v tomto proměnlivém znamení jsou rády a často obletovány. Mají problémy si najít pravou lásku, protože bývají nepochopeny. Mají sklony k urážlivosti a přitom jsou nadměrně zranitelné.

Jak dokázat ženě Rybě své city? Pomozte jí anebo někomu jinému v nouzi. Zahrňte ji láskou a pochopením. Najděte si cestu k její famózní představivosti a nedovolte jejímu okolí, aby ji neustále ovlivňovalo. Ano jistě, Ryba se tváří často jako oběť a umí se parádně přetvařovat, ale která žena ne? Všechny hádky vám vynahradí při milostných hrátkách – od milostné předehry až ke slastnému vyvrcholení.

Toužíte po muži či ženě narozené v Rybách? Zapomeňte na to, že s vámi budou chodit na dlouhé procházky a sportovat. Jsou to snílci, kteří rádi odpočívají. Sice milují společnost, ale umějí se stáhnout do ústraní. Zapomeňte na jejich melancholické a depresivní nálady. Lehněte se k nim do postele a řekněte jim, co se vám v noci zdálo.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.