Home - Články - Říjnový úplňkový horoskop lásky 2022

Říjnový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 4. 10. 2022
čas čtení: 3 minuty

Říjnový úplňkový horoskop lásky 2022

Kouzelný podzimní úplněk v Beranu přichází v neděli 9.10.2022 ve 22:54 večer. Víte, co přinese vašemu milostnému životu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro vás, milí Berani, je tento úplněk nejdůležitější v roce, takže si určitě najděte aspoň chvilku jen pro sebe a zasvěťte ji meditaci a rozjímání o životě. V lásce vás teď mohou čekat výzvy, které vás ovšem posunou kupředu.

Býk
Hvězdy vám pro tento úplňkový čas nevěští žádné zásadnější novinky, milí Býci. Buďte tedy v klidu a užívejte si pohodu po boku dlouhodobého partnera, nebo naopak svobodu single života. Všechno má své plusy, a právě teď to má být přesně tak, jak je!

Blíženci
Hvězdná obloha má pro vás spoustu krásných překvapení a v lásce se vám bude po všech stránkách dařit! Úplňkové kouzlo večera si tedy určitě budete mít s kým vychutnat, a i těm dosud nezadaným přihraje soulad Venuše a Marsu krásnou novou známost!

Rak
Milí Raci, nelze říct, že by se teď věci vyvíjely zrovna podle vašich představ, ale nepůjde o nic zásadního, jenom o drobnosti. Nad to se lze snadno povznést a místo řešení vztahů a nedorozumění si dopřát třeba romantickou podzimní procházku, ať už ve dvou nebo i sami.


Lev
Měsíc v Beranu, to je příznivý vítr do vašich Lvích plachet! Přeje vám navíc i Venuše, takže na poli lásky se teď můžete plně realizovat. Příležitostí budete mít spoustu, a bude už jen na vás, jak je využijete. Užijte si to, jak se patří!

Panna
Chvílemi vám může váš milostný život připadat trochu nudný a mohou vás přepadnout touhy po změně, ale takové nálady vás naštěstí rychle přejdou. Konec konců jste se svou situací spokojeni a úplňkovou náladovost nelze brát příliš vážně!

Váhy
Slunce a Venuše ve vašem znamení Vah z vás dělají miláčky zvěrokruhu a tento úplněk poblíž vašich narozenin patří pro vás k těm nejsilnějším v roce! V lásce teď budete mít na růžích ustláno, tak si užívejte romantický podzim, jak se patří!

Štír
Milí Štíři, máte před sebou spíš klidnější úplněk. Možná si teď budou vaši přátelé řešit dramatické vztahy, ale vy budete mimo toho a spíš rádi nabídnete dobrou radu. Pokud jste zadaní, bude vám vztah klapat, ale nová seznámení o úplňku nečekejte.


Střelec
Beraní úplněk vás naplní energií a vášní, a zatoužíte vyjít si na lov, pokud jste zatím sami. Věci však zřejmě dopadnou jinak, než jste měli v plánu, ale rozhodně ne špatně, právě naopak, čekají na vás příjemná překvapení!

Kozoroh
Planetární síly vám Kozorohům přináší trochu napjatý pocit a lepší bude neplánovat si na tento úplněk nic zásadního. Je čas odpočinout si, neřešit žádné důležité životní a vztahové otázky, zkrátka dopřát si klid a pohodu.

Vodnář
Venuše, planeta lásky, se na vás usmívá ze spřízněného znamení Vah, takže se máte na co těšit! V lásce budete mít spoustu důvodů k radosti a úplněk si náležitě vychutnáte i s tou pravou podzimní romantikou, která k němu patří!

Ryby
Pro vás, milé Rybky, bude tento úplněk jeden z těch klidnějších a na milostném poli vás nečekají žádné změny. Věci půjdou ve starých kolejích a můžete di dopřát odpočinek

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.