Home - Články - První rande cestou ke štěstí

První rande cestou ke štěstí

vloženo 12. 3. 2019
čas čtení: 5 minut

První rande cestou ke štěstí

Jak okouzlit na prvním rande svůj protějšek a získat jistotu, že to první schůzkou neskončí? A jak být zároveň schopní tento standard udržet? Zásada je nic nezanedbat a přitom být sám sebou.

sdílet článek na facebooku

Příprava na rande bývá vzrušující. Nervozita, snaha o dokonalost, střídání nadšení a zoufalství. Hurá – uvidíme se! Panebože – no právě! To ale vypadám, co mám říkat, a podobně.

Hlavně klid

Především se zklidněte. Velmi pravděpodobně jste na tom oba stejně. Muži si doma nafukují ramena a možná i jiné části těla, ženy se stokrát převlékají a krášlí. Obě pohlaví mají však jedno společné: záleží jim na tom!

Nesnažte se přizpůsobit, stejně nevíte čemu. Nemyslete si, že přesně víte, co ten druhý chce. Paradoxně to možná zatím neví ani on. Nejlepší je se moc neměnit. Zůstaňte sami sebou a dejte si na tom záležet.

Důležité je, co vyzařujeme. Jestli má partner akademický titul, na kontě milióny nebo partnerka míry modelky a znalost pěti jazyků, není podstatné. Příjemný dojem si ze schůzky neodnášíme proto, co jsme se dověděli, ale podle toho, jak jsme se s oním člověkem cítili.



Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše

Pro začátek je dobré nic nekomplikovat. Nečekat zázraky, nebýt moc sebekritický, uvolnit se, držet si nadhled a humor. Nevymýšlet projev, ale říct prostě: Ahoj, rád tě vidím.

Outfit vyjadřuje filozofii. Buďte sví. Stejně vyjde najevo, kým doopravdy jste. Dámy, ukažte svůj opravdový obličej, pánové, kapesníky se můžou hodit i ledabylému drsňákovi. Vyčistěte si zuby. S vůněmi to nepřehánět, nepřidusit. Méně může znamenat více.

Pozor na sociální sítě, hodně o vás prozradí. Obrázky plyšáků stejně jako záhadné reprodukce s vaginální tématikou mohou být odstrašujícím prvkem pro muže, hledajícího normální partnerku. Stejně tak žádnou ženu nenaláká jen nekonečné album fotek aut nebo sportovních výkonů.

První schůzka je jako přijímací pohovor


Je snad rande méně důležité než příprava při hledání práce? Co o sobě řeknete? Proč bychom si měli vybrat právě vás? Promyslete to. Váš projev vám otevře nebo zavře dveře. Druhou šanci udělat první dojem nemáte.



Rozdávejte úsměvy. Optimismus a radost ze života jsou přitažlivé. Zapamatujte si jméno a použijte ho při oslovení. Během hovoru se dívejte do očí. Neokukujte teď chvíli nikoho jiného.

Pusťte druhého ke slovu. Zapomeňte na dlouhá vyprávění a hlubokomyslné řeči. Na rozbory bude v lepším případě čas později. Řekněte upřímně, co vás baví a zajímá: co říkáte třeba sbírání hub nebo paraglidingu? Když jste nervózní, klidně se přiznejte a zasmějte se tomu. Jste v tom oba, prolomí to ledy.

Alkohol pijte s mírou, víte, co s vámi dělá! Nestěžujte si pokud možno na nic a už vůbec ne na bývalé partnery. Ženy, nezapomeňte, že muž je lovec a potřebuje ženu dobývat. Nebojte se ale občas něco říct i o svém povolání. Muži, vyhněte se dvojsmyslům typu: jé vy máte pěkného pejska, můžu si vás pohladit. A pamatujte, že žena potřebuje pocit bezpečí, více než alfa samce s Alfou Romeo.

Chovejte se kamarádsky a netvařte se přihlouple zamilovaně. Včas se rozlučte, v nejlepším se má přestat. Má to zvlášť efektní účinek, budete žádoucí. Alespoň do příštího rande. Dejte najevo, že se těšíte na příště. Nenechte se ukecat. Odcházejte středem, i když se vám podlamují kolena. A těšte se.

|<< < 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.