Home - Články - Láskohled 28. ledna - 3. února

Láskohled 28. ledna - 3. února

vloženo 25. 1. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 28. ledna - 3. února

Leden se láme v únor. Nastane zlom i ve vašem milostném životě? Hvězdy to vědí a v novém Láskohledu zjistíte, jakým směrem ukazuje střelka vašeho osudového kompasu. Valentýn je za dveřmi, to ale neznamená, že pokud jste sami, budete sami i na Valentýna!
sdílet článek na facebooku

Beran
Láska k vám přichází nenápadně, že si ji skoro ani nevšimnete. Pak najednou zjistíte, že v tom jste až po uši a nic s tím nemůžete dělat. Užívejte si to. Zamilovanost je krásná věc.

Býk

Kolem vás se pohybuje jedinec, který by se rád stal něčím víc, než jen přítelem. Vy však jeho city neopětujete a nechcete tuto osobu zranit. Jste nyní opravdu v prekérní situaci.

Blíženci
Váš sex-appeal je na vrcholu. Dokážete k sobě doslova až magicky přitahovat jedince opačného pohlaví a musí se uznat, že si to náramně užíváte. Jen dejte pozor ať nepřestřelíte.

Rak

Nesoulad v lásce vás zasáhne jako blesk z čistého nebe. Zradu jste rozhodně nečekali, ale buďte rádi jak to nakonec celé dopadlo. Můžete totiž nyní začít odznovu a s čistým štítem.



Lev
Hvězdy osudu k vám přináší lásku, na kterou již dlouho čekáte. Je to však ten pravý jedinec pro vás? Dobře si své další kroky rozmyslete a nerozhodujte se pouze svým srdíčkem.

Panna
O své lásce máte občas pochyby a nevyhnete se podezírání. Je však potřeba se prvně sami sebe zeptat, zda je toto podezírání oprávněné. Mohlo by to mezi vás přinést zbytečný svár.

Váhy
Bojujete s jistými předsudky ohledně vašeho vztahu. Jedná se zejména o nepochopení okolím, které ale nenesete moc dobře. Zkuste se na to vykašlat a užívat si svou novou lásku.

Štír
Nepochybujte o své přitažlivosti. Pro opačné pohlaví jste jako magnet a umíte si udržet pozornost každého. Není tedy důvod mít snížené sebevědomí. Vzchopte se a usmívejte se na svět.



Střelec
Máte před sebou společensky poměrně perný týden, kdy nebudete vědět, které úžasné události dát přednost. Jisté je, že všude se budete skvěle bavit. Navíc potkáte někoho skvělého.

Kozoroh
Kolem vás se pohybuje osoba, která je pro vás jen přítěží a zbrzďuje vás v osobním i profesním vývoji. Této osobě musíte podřizovat veškerý svůj čas. Víte o koho jde? Zbavte se ho.

Vodnář
Ani tento týden nepotkají Vodnáři lásku svého života. Dostane se vám však něčeho mnohem lepšího. Přehodnotíte své priority a hned budete vědět, co od budoucí lásky vlastně chcete.

Ryby

Stále jste na vážkách ohledně svého nového objevu. Nejste si jisti, zda je pro vás ten pravý. Co takhle nějaký malý testík? Je to sice trochu podlé, ale vy budete mít jistotu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.