Home - Články - Přichází znamení Raka a období šťastné lásky!

Přichází znamení Raka a období šťastné lásky!

vloženo 18. 6. 2020
čas čtení: 6 minut

Přichází znamení Raka a období šťastné lásky!

Zítra o letním slunovratu, 20. června 2020 ve 23:44 v noci, vstoupí Slunce do znamení Raka. Raci jsou lidé mimořádně citliví, jako stvořeni pro lásku! Doba vlády Raka však přeje i ostatním znamením - přinese vám šťastné vztahy, rodinnou harmonii a posílení intuice!

sdílet článek na facebooku

Tajuplní jako Luna

Vyznat se v Račí duši může být někdy pořádně těžké! Raci jsou plní citů a pocitů, proměnlivých jako Luna - jejich vládnoucí nebeské těleso. Na první pohled mohou být nesmělí, ale uvnitř jejich duše se ukrývají netušené hlubiny, plné barvitých a intenzivních pocitů.

Raci na své okolí často působí nevyzpytatelně. Konec konců, tuto vlastnost mají společnou se živlem vody, který jejich znamení přináleží. Typický Rak střídá své nálady téměř stejně často jako ponožky, ale nejde o žádnou náhodu. Může za to hlas intuice, kterému velmi silně naslouchají. Intuice a pocity jsou v životě Raka těmi nejcennějšími pomocníky!


Láska a rodina – na prvním místě!

Život Raků se točí kolem lásky. City jsou pro ně všechno a umí velmi hluboce milovat.
K jejich smůle je však pro ostatní znamení někdy těžké pochopit Račí nálady. Nejlépe si v tomto ohledu rozumí s dalšími vodními znameními, tedy se Štírem a Rybami, a snad úplně dokonale s druhým Rakem.

Mezi velké Račí přednosti patří smysl pro domov a rodinu. Snad není Rak, který by si aspoň tajně nepřál dům plný dětí, nebo který by nostalgicky nevzpomínal na dětství s maminkou či babičkou a na místa, kde vyrůstal.

Ženy ve znamení Raka bývají vynikající, velmi pečující a obětavé matky. To ovšem neznamená, že každá Račice si založí velkou rodinu, některé se naopak najdou v tom, že mohou citlivě pečovat o své okolí nebo se shlédnou v zaměstnání, ve kterém pomáhají lidem. Možností je spousta!


Muž, narozený v Raku, je ideálním partnerem pro založení rodiny! Možná to není příliš dobrodružný typ a vyznává spíš papučovou kulturu, ale své partnerce a dětem poskytne bezpečné a láskyplné zázemí a zahrne je milujícími city. A to stojí za to!

Fotolia_zvyky_Znameni_Raka_obdobi_lasky.jpg.jpgCo vám přinese období Raka?

Doba vlády Raka, tedy poslední červnová dekáda a první dvě červencové, přináší vlastnosti a pocity, typické pro Raky, i do života ostatních znamení! Přesvědčte se o tom sami! Rozhodně se máte na co těšit!

Bouřlivé dění a změny v oblasti vztahů, tak typické pro předchozí znamení Blíženců, nyní konečně ustanou. Neuvážené románky a nevěra už nás lákat nebudou!
Místo toho se můžete těšit na poklidné a příjemné období, plné čistých a upřímných citů. Milostné vztahy se upevní, stabilizují a zavládne v nich pocit bezpečí.

Tato doba je naprosto ideální pro rodinný život! Naplánujte si rodinnou dovolenou, vydejte se na návštěvu k příbuzným, věnujte se dětem. Oživte si vzpomínky prohlížením starých fotek, nejlépe společně s blízkými. Užívejte si příjemný čas na místech, kde se cítíte doma. Utužte vztahy a rozšiřujte kolem sebe lásku!


V období Raka nás někdy může překvapit zvláštní náladovost nebo nostalgie. Může se stát, že nebudete mít úplně jasno ve svých pocitech nebo že k vám promluví neobvyklý hlas intuice. Nenechte se jí vyvést z míry - nejdůležitější ze všech citů a pocitů je přece láska! A ta překoná každou překážku nebo nejasnost!

Nechte do svého života vstoupit skutečnou, hlubokou a upřímnou lásku. Rozvíjejte svůj domov a pečujte o ty, kteří jsou vám blízcí. Naslouchejte tomu, co vám říká srdce! V období Raka můžete konečně najít krásné a hluboké citové štěstí!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.