Home - Články - Předvánoční tarotový horoskop financí 2018

Předvánoční tarotový horoskop financí 2018

vloženo 6. 12. 2018
čas čtení: 10 minut

Předvánoční tarotový horoskop financí 2018

Svátky klepou na dveře a vaše peněženka z toho nejspíš nemá vůbec radost. Prozradíme vám, jak si nejlépe vydělat a ušetřit peníze podle tarotových karet a vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Síla
značí nutnost ovládat své vášně a trochu krotit své touhy pomocí síly vůle, kterou potřebujete rozvíjet a podporovat. Je snadné v předvánočním nákupním shonu a záplavě reklam podlehnout pocitu, co všechno nutně potřebujete ke štěstí a bez čeho se jistě neobejdou vaši blízcí, ale pak je čas, aby nastoupilo vaše vyšší já a připomnělo vám to, co již dávno víte, totiž že méně někdy znamená víc. Největší zrada pro vaši peněženku se ukrývá v milostných a erotických vztazích, ve jménu, kterých začnete velmi snadno a nekontrolovatelně utrácet, pozor na to. K dosažení vyšších příjmů budete taky potřebovat pevnou vůli, která vám pomůže zaměřit vaše schopnosti cílevědomě a konstruktivně tam, kde to bude vynášet, tedy do perspektivních a ideálně spíš dlouhodobějších projektů nebo investicí. V opačném případě si totiž jako neřízená střela snadno vyplýtváte svoji energii, aniž byste na tom cokoliv získali. A to by přece byla škoda!

Býk
Karta Osm pohárů
ukazuje na narušený tok energií a na to, že něco se nepovedlo podle vašich plánů a očekávání. Ačkoliv to souvisí v první řadě s mezilidskými vztahy, má daná záležitost mimořádně velký vliv i na vaši finanční situaci. Máte totiž pocit, že je všechno na vás, že se na nikoho nemůžete spolehnout, snažíte se zajistit si nezávislost, ale to sebou přináší velké množství výdajů, kterým byste se při zlepšení spolupráce v rodině nebo partnerském vztahu mohli vyhnout. Potřebujete si teď spíš trochu odpočinout a nechat si projít věci hlavou v klidu a pohodě, nikoliv táhnout v práci přesčasy, být v neustálém stresu a honit se za penězi. Vaše samota a nezávislost by tedy měla být především na psychické úrovni, na té materiální nemusíte pohrdat spolupatřičností a klidně dovolte vašim blízkým, ať to nebo ono zaplatí oni, když jsou k tomu ochotni. Je potřeba opět obnovit a rozvíjet vzájemnou pomoc, to vám zajistí pocit klidu, finanční jistoty a umožní vám to bez stresu se připravit na příchod svátků.

Blíženci
Karta Osm mincí
prozrazuje, že všechny své výdělky si budete muset poctivě odpracovat a žádná zkratka neexistuje! Vaše práce vás však bude bavit, takže si na to rozhodně nemůžete stěžovat! S blížícími se svátky se vám vyplatí využít příležitost a vydělat si více díky přesčasům nebo víkendům stráveným v práci. Když se to všechno sečte a podtrhne, ono se to nakonec nasbírá, i když vám zpočátku bude připadat, že vaše výdělky nejsou nijak slavné. Na druhé straně, šetřit a výhodně nakupovat se taky vyplatí, opět je to koruna ke koruně a v konečném důsledku celkem hodně peněz. Když tedy vyrazíte na předvánoční nákupy, bude dobrý nápad projít raději více obchodů a srovnat ceny, možná budete až překvapeni, jak velké rozdíly mezi nimi mohou být. Když si pak ušetřené finance přepočtete na hodiny a dny práce, zjistíte, že jste si díky výhodným nákupům v přepočtu ušetřili minimálně jeden pracovní víkend! A to už se vyplatí a stojí to za tu trochu námahy navíc!

Často se nám v životě stává, že stojíme na rozcestí a netušíme, kterým směrem se dát? TAROT FINANCÍ je tu od toho, aby vám rozhodování pokud možno usnadnil a ukázal správnou cestu. Karty Vám usnadní složité rozhodování, takže se Vám snáze povede odhalit tu možnost, která je pro vás zásadní a kde je možno si svoji finanční situaci zlepšit.

Rak
Karta Královna holí
ukazuje, že je potřeba spojit laskavost a rozhodnost, abyste ve svém životě a rodině nastolili finanční rovnováhu. Na jedné straně je potřeba být občas velkorysí a dopřát si to, co vám nebo vašim nejbližším udělá opravdovou radost, co vám pomůže zkrášlit a zútulnit vaše bydlení nebo zpříjemnit volný čas. Na druhé straně však nelze koupit všechno, po čem kdo z rodiny zatouží, a někdy bude potřeba to vysvětlit dostatečně rázně a nekompromisně, aby to i ostatní pochopili, zejména pak děti a mladší ročníky. Zlepšení finanční situace dosáhnete spíš na úrovni ušetření výdajů a rozumného hospodaření s penězi než se snažit o nějaké zázračné výdělky. Raději než trávit čas v práci, ho můžete věnovat své rodině a blízkým a užít si společně krásné adventní období plné zážitků. A to vám konec konců taky pomůže ušetřit, protože vlastnoručně napečené cukroví nebo doma vyrobené kreativní vánoční ozdoby vyjdou rozhodně levněji než ty z obchodu – a to ani nemluvíme o radosti, kterou vám to přinese!

Lev
Karta Poustevník
značí, že v této předvánoční době se musíte spoléhat jen sami na sebe, na svoji vlastní práci a být po finanční stránce co možno nejvíce samostatná jednotka. To, co dělají ostatní členové vaší rodiny, totiž příliš neovlivníte, takže lepší bude hospodařit s určitou částí peněz sami za sebe a podle vašich představ, abyste je co nejlépe využili a mohli nakoupit všechno, co potřebujete pro krásné svátky. V práci se vám taky nejlépe vyplatí samostatnost a nezávislost. Nejvyšší výdělky totiž čekají na ty Lvy, kteří pracují individuálně, a nikoliv v týmu, například na soukromé podnikatele nebo lidi na volné noze, ale taky na ty zaměstnance, kteří většinu svých úkolů dělají samostatně. Pokud vám vaše příjmy nestačí, hledejte si přivýdělek, který bude založen na samostatné a nezávislé práci, klidně i z domu, každopádně by to měla být práce, ve které nebudete příliš v kontaktu s lidmi a budete placeni spíš podle vykonaných úkolů než od hodiny. To vám umožní značnou nezávislost a pocit svobody.

Panna
Karta Velekněžka
je silnou kartou intuice a připomíná vám, že jsou věci mezi nebem a zemí, které zkrátka rozumem uchopit příliš nejdou a je potřeba je zkrátka vycítit. Ve finanční oblasti se proto spoléhejte především na svůj instinkt a šestý smysl, který vám bude jasně napovědět, co máte a nemáte udělat, do čeho investovat, kterou práci vzít a kterou ne, a tak dále. Naučit se tímto šestým smyslem řídit a s důvěrou mu naslouchat může být zpočátku trochu oříšek, protože jako Panny jste spíš racionálně založeni a prakticky smýšlející lidé. Pustit se do něčeho, co se vymyká vaší rozumové analýze, vám tedy bude nejprve připadat jako pošetilé, ale zkuste to a budete příjemně překvapeni! Dokonce i vánoční dárečky se vám povede nejlépe vybrat a zároveň i výhodně koupit, když dáte na intuici a na momentální pocit typu: Přesně tohle je ten pravý dárek pro toho či onoho čLověka! A to i v případě, že jste původně měli v plánu pořídit pro něj něco úplně jiného!



Váhy
Karta Král mincí
vám slibuje příjemnou finanční jistou, pocit bezpečí a stabilního zázemí, co více si ještě přát! Letošní Vánoce budou po materiální stránce štědré a bohaté, přesně takové, jak by měly být! Vděčit za to budete zčásti příznivým okolnostem a ochranné ruce Štěstěny, ale i vy sami na tom budete mít svůj podíl práce – jen žádnou falešnou skromnost! Projeví se vaše schopnost uvažovat pragmaticky a racionálně, spočítat si věci tak, aby pro vás byly co nejvýhodnější. Budete dávat přednost těm zdrojům příjmů, které jsou stabilní a důvěryhodné, takže žádné riskantní investice, ale raději důvěra v zavedené a osvědčené instituce. Stejně tak si budete dávat dobrý pozor, ať nakupujete pouze tam, kde se můžete spolehnout na záruku kvality a kde nehrozí, že by vás někdo napálil. Je mnohem lepší si raději připlatit za opravdovou kvalitu a úroveň než opět muset opět kupovat tu samou věc podruhé. O malinko dražším nákupem tedy nakonec kupodivu ušetříte, a to nejen finance, ale i nervy!

Štír
Karta Kolo štěstí
vám připomíná, že v oblasti peněz není nic nikdy stoprocentně stabilní, a Štěstěna může pěkně zamíchat karty, když na to přijde. Můžete se těšit na nečekané a rychlé příjmy, třeba díky výhře, dědictví nebo překvapivým výnosům z vašich investic. Taky se vám povede vyřešit spoustu předvánočních nákupů neuvěřitelně levně díky mimořádným akcím a snad až zázračně výhodným nabídkám. Nezapomínejte však, že jak se říká – lehce nabyl, lehce pozbyl. Finanční štěstí je cenný dar osudu, ale není to samozřejmost, se kterou se dá počítat napořád. Užívejte si tedy, že se vám daří, ale nezapomínejte na zadní vratka a železné rezervy. To, že k vám přišlo nečekané množství peněz, neznamená, že je musíte všechny hned utratit. Naopak bude lepší se v předvánočních nákupech přece jen trochu krotit a raději si odložit více prostředků na později. Konec konců, v lednu bude spousta věcí ještě levnější, a příští rok si jistě budete chtít dopřát krásnou dovolenou, a ta bude taky něco stát!

Střelec
Karta Smrt
má trochu děsivý název, ale nemusíte se jí vůbec obávat! Jejím poselstvím totiž je rozloučit se s něčím starým a nefunkčním, aby se uvolnilo místo pro nové začátky. A to pro vás jako Střelce s vaší dobrodružnou povahou, která ráda objevuje nové věci, bude především výzva a příležitost! Staré způsoby získávání a vydělávání peněz již nebudou přinášet to, co od nich očekáváte, a tak přichází čas posunout se o dům dál a vyzkoušet něco nové a perspektivní. Pokud k tomu nenajdete odvahu vy sami, pak vás k tomu donutí okolnosti, a v tom případě může být rozloučení trochu bolestnější – bude to však jen dočasná nostalgie za starými dobrými časy! Ty však již patří minulosti! Předvánoční sezona je tedy ideálním časem poohlédnout se po nové práci, která vám bude lépe vynášet a kde budete spokojenější. Uvidíte, že se to vyplatí! Karta Smrt vám však zároveň říká, že co se týče svátků, není vůbec nutné dodržovat každý rok všechny tradice a kupovat něco jen pro pocit, že to „musíte mít“, ze zvyku. To vám taky pomůže hodně ušetřit!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Kozoroh
Karta Tři poháry
je kartou radosti, hojnosti a oslav – letos si tedy můžete dopřát skutečně bohaté svátky ve velkém stylu, pozvat široký okruh rodiny a přátel, být velkorysí ve výběru dárečků, a tak dále. Štěstěna vám nadělí finanční dostatek, takže pak už to bude jen o rozhodování, co přesně koupit, aby z toho měli vaši blízcí co největší radost. Bude velmi příjemné nemuset pro jednou myslet na finanční limity a moct se trochu rozšoupnout. Nakonec však překvapivě zjistíte, že to, co jste vybrali, obvykle není to nejdražší, co bylo k dispozici. Musí vás to však nějakým způsobem zaujmout, promluvit k vašim pocitům a vkusu, musíte zkrátka cítit, že to je přesně ta věc, kterou jste hledali, přesně ten pravý dáreček pro dotyčnou osobu nebo ten správný doplněk pro navození jedinečné vánoční atmosféry u vás doma. Vaše bankovní konto samozřejmě příchod svátků pocítí, ale nemá smysl si s tím dělat těžkou hlavu. Peníze jsou přece prostředek a nikoliv cíl, a nemá smysl je jen tak hromadit, pokud si raději můžete udělat radost a užít si je.

Vodnář
Karta Šest holí
vám věští finanční úspěchy, bude se vám dařit a vaše kariérní úspěchy se odrazí i na výši vašeho bankovního konta. Budete se tedy cítit na koni a vaše možnosti vám budou připadat jen velmi málo omezené. To je skvělé, ale přece jen nezapomeňte při nakupování i trochu počítat a zvažovat své reálné možnosti a potřeby, protože každá zásoba se jednou vyčerpá, a vaše zásoba peněz taky má své dno. Můžete si tak ušetřit pozdější nepříjemný náraz a zjištění, že už musíte jít do mínusu – to přece nechcete a ani to není potřeba, stačí si to jen trochu hlídat! Ke svému okolí budete velkorysí, ale ruku na srdce, co když vás to svádí k nakupování drahých dárečků hlavně proto, abyste dali svůj úspěch na odiv a ukázali všem, že se vám daří a můžete si to dovolit? Je skvělé, že jste štědří, ale toto přece jen není ta pravá motivace. Raději neusínejte na vavřínech a věnujte energii dalším pracovním projektům, které vám zajistí, že vaše nynější pracovní a finanční úspěchy budou stejným způsobem pokračovat i do budoucna!

Ryby
Karta Královna pohárů
promlouvá k vašim citům, pocitům a emocím. Co mají tyto záležitosti srdce společného s penězi, řeknete si možná. Budete překvapeni, ale je toho víc, než byste si mysleli! Jako Ryby patříte mezi velmi vnímavé, intuitivní a citově založené lidi, a to se projevuje ve všech oblastech vašeho života. Když svoji práci děláte s láskou, hned se to projeví i na výsledcích a bude to poznat i na vašich příjmech. A naopak, když při nakupování nejen dárečků nebudete přemýšlet pouze prakticky, ale pustíte ke slovu své srdce, pocity a intuici, vyberete nejen lépe, ale kupodivu nakonec i levněji. Velmi se bude počítat taky dáreček s láskou vlastnoručně vyrobený – a zároveň vás to nebude téměř nic stát, takže dvě mouchy jednou ránou! Otevřete tedy své srdce pocitům a řiďte se spíše jimi než racionálním kalkulováním, a to dokonce i v tak praktické a nepoetické oblasti, jako jsou finance! Budete velmi příjemně překvapeni změnami, které to přinese!

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.