Home - Články - Přechod znamení - Blíženci

Přechod znamení - Blíženci

vloženo 18. 5. 2022
čas čtení: 4 minuty

Přechod znamení - Blíženci

Potkali jste člověka, který umí pochválit a je přátelský? Ano, svým chováním Blíženec doslova uhrane. Již 21.5. vstoupí Slunce právě do tohoto znamení zvěrokruhu, které je obdařeno komunikačními schopnostmi a skvěle se vám přizpůsobí.

sdílet článek na facebooku

Blíženec je oblíbený v kolektivu, rád pomáhá a neustále překvapuje novými nápady. Snadno si vás omotá kolem prstu, ale odpudí svými nevyzpytatelnými výkyvy nálad. Jak řekla Marilyn Monroe, slavná žena narozená ve znamení Blíženců: „To, že selžeš jednou, ještě neznamená, že selžeš pokaždé. Musíš to zkoušet, vytrvat a vždy, vždy, vždy věřit sám v sebe. Protože když v sebe nebudeš věřit ty, kdo potom ano?"

Muž Blíženec

Seznámila jste se s vtipným, společenským zvídavým mužem, který rád mluví? Bude to jistě Blíženec. Pokud si myslíte, že si vás namlouvá, hned se neradujte. Možná vás oslní svým sexy vzhledem, láskyplnými pohledy a lichotkami, ale většinou nemyslí na vážný vztah. Rád flirtuje a nesnáší samotu. Blíženec je expert na nezávazné vztahy.

Zamilovala jste se do Blížence? Dejte mu volnost. Nestěžujte si před ním, v partnerském vztahu to nerad slyší. Pokud nejste sečtělá, nemáte ráda společnost, všemožné aktivity a sex, raději na něj zapomeňte. Jakmile se vás nabaží, přestane mít zájem. Klidně se může stát, že se k vám po čase zase na chvíli vrátí, pak už záleží jen na vás, zda toužíte po jednorázovém milostném vzplanutí.


Blíženec má strach ze závazků. Rodinný život je spojen s řádem, a to mu jeho volnomyšlenkářská povaha příliš nedovoluje. Pokud se do někoho zamiluje, je to vážné. Ale pozor milé dámy, pokud čekáte od Blížence přísun financí, majetku a nalajnovanou budoucnost ve dvou, hluboce se spletete. Skvěle si bude rozumět s ženou, která bude stejně chytrá, aktivní a bystrá jako on a odpustí mu pozdní návraty domů a častou potřebu volnosti.

Žena Blíženec

Jak si získat nevyzpytatelnou povahu ženy narozené ve znamení Blíženců. Určitě ne parfémy, předraženými dárky, dovolenými a šperky. Potrpí si na praktické dary. Pochvalte její postavu, vlasy a názory. Pokud si myslíte, že máte její city na své straně, raději zabrzděte. Ráda flirtuje a seznamování jí není cizí. Žena Blíženec má problémy s vyjádřením svých pravých citů, i když vás miluje. Jestliže toužíte po dětech, pěkně si počkáte, až si udělá kariéru.


Mladistvě vypadající ženy Blíženců vyhledávají dobrodružství, rády se věnují zvířatům a dokážou pomoci starším lidem. Jejich největší chybou je častá změna nálad. Ženy v Blížencích se umí přizpůsobit, jsou přátelské a vtipné, ale? Pokud nemáte nervy na nepochopitelné výkyvy nálad a neumíte tolerovat flirtování, raději to vzdejte. Hádat se s vámi nebude, ale zažijete, co je tichá domácnost i po několik dní.

Blíženci jsou tvořiví, vytrvalí a plní inspirace. Rádi mluví a ještě raději se poslouchají. Pokud prahnete po jejich náklonnosti, pochvalte jejich práci a snažte se zaujmout zajímavými náměty. Blíženec je plný lásky a citů, které neumí dost dobře vyjádřit a hlavně se jich bojí. Nespěchejte a nedivte se, někdy to trvá celý život.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.