Home - Články - Podzimní tarotový horoskop rodiny 2021

Podzimní tarotový horoskop rodiny 2021

vloženo 6. 10. 2021
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop rodiny 2021

Jaký bude podzim u vás doma a co vás čeká s příbuznými? Tarot vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Velekněžka
ukazuje, že nejlepší rozhodnutí se vám povedou tehdy, když budete naslouchat své intuici. Empatie a porozumění budou na prvním místě, když jde o rodinné vztahy, ať už v nejbližším kruhu, nebo i se vzdálenějšími příbuznými. Některé věci je zkrátka zbytečné řešit logikou a slovy, ale stačí se naladit na to, co je skryté, a najednou bude všechno mnohem jasnější. Pomoct v rodinných záležitostech vám mohou i různé věštecké techniky – kyvadlo, výklad karet, a v neposlední řadě horoskopy. Jestliže máte pocit, že na to sami nestačíte, vyplatí se vám obrátit na někoho se senzibilními a jasnovidnými schopnostmi, protože odpovědi na vaše otázky jsou mezi nebem a zemí. Velekněžka však taky prozrazuje, že i ve vás samotných se probouzí silné schopnosti vidět neviditelné. A nejlépe je můžete rozvíjet tehdy, když budete mít klidné a pohodové zázemí domova, kde se můžete uvolnit, a taky příležitost být občas sami a věnovat se rozvíjení svých schopností.

Býk
Karta Eso mincí
je mimořádně šťastná – věští totiž vaší domácnosti hojnost, bohatství a dostatek všeho, co potřebujete ke štěstí! Po materiální stránce letos na podzim jistě strádat nebudete, a to je skvělá zpráva, máte se na co těšit! K vylepšení rodinných financí vám zčásti dopomůže přízeň Štěstěny, například výhra, dědictví nebo dobrá pracovní příležitost. Z druhé části to však bude i díky vaší vlastní šikovnosti a schopnostem dobře hospodařit, výhodně nakupovat, a tak dále. Díky tomu, že nad svými výdaji budete šikovně přemýšlet, toho pak budete moct vašim nejbližším dopřát mnohem více než jindy. Hlavně děti se jistě potěší různým drobnostem, které jim pro radost koupíte, ale nezapomínejte ani na sebe a svého partnera, taky si občas zasloužíte zpříjemnit si něčím život. A když jsou finance v pořádku a nehrozí vám kvůli nim stres, mnohem snazší to bude hned i s rodinnými vztahy. Bude poznat, že už konečně nejste unaveni z toho, jak jste pořád řešili, co kde musíte zaplatit, ale můžete se uvolnit a soustředit na to skutečně důležité!

Blíženci
Karta Mírnost
vám připomíná starou známou pravdu o tom, že pomalu člověk zajde nejdál. V rodinných vztazích je teď na podzim ještě víc než jindy důležité dát věcem tolik času, kolik potřebují, a netlačit na pilu. Věřte tomu, že všechno se děje tak, jak má, a věci jsou v nejlepším pořádku, i když byste rádi viděli, jak se hýbou rychle kupředu. Pro pohodu ve vaší rodině teď bude ze všeho nejdůležitější klid a trpělivost na všech stranách. Začít však můžete jen vy sami od sebe. Věřte tomu, že když budete k věcem přistupovat s větším klidem a bez stresu a křiku, přenese se vaše pohoda i na ostatní rodinné příslušníky, a změnu bude jasně vidět. Když přijde na komunikaci, je potřeba říkat věci diplomaticky a taky nehasit to, co vás v té chvíli nepálí. Pak budou ostatní mnohem přístupnější dalším rozhovorům, a celkově se budete všichni cítit mnohem lépe. Jasně, některé věci vás zlobí a chcete je řešit, ale věřte tomu, že až tak moc to nehoří! Tak si udržte klidnou mysl a budete překvapeni, jak velký je to rozdíl!


Rak
Karta Poustevník
naznačuje, že letos na podzim vám prospěje, když strávíte nějaký čas o samotě a nebudete pořád v kruhu svých blízkých. Možná k tomu přispějí i okolnosti, které jako kdyby věděly, co vaše duše nyní potřebuje. Může to být například služební cesta, ať už vaše nebo partnerova, větší pracovní vytížení, odchod potomků z domova za studiem, nebo něco podobného. Mladší ročníky se zas nejspíš již potřebují odstěhovat od rodičů a vést si svoji domácnost konečně na vlastní pěst. Každopádně, čas prožitý doma v příjemné samotě a klidu vám dá příležitost rozjímat a vidět věci a nadhledem. Na některé rodinné vztahy se hned budete schopni podívat s mnohem větším nadhledem, a pochopíte, o co tady doopravdy jde. Možná budete sami překvapeni tím, co všechno si uvědomíte, chce to jen trochu odstupu. Pokud to tedy situace nezařídí sama, měli byste jí trochu pomoct a sami si zařídit, že budete mít nějaký ten čas sami pro sebe. Možnosti se k tomu jistě najdou, když budete chtít!

Lev
Karta Čtyři hole
vám věští příjemný a spokojený podzim, kdy se budete těšit i s rodinou ze svých úspěchů a nebude vám nic důležitého chybět ke štěstí. Potěší vás, že u vás doma konečně budete cítit pocit stability a pevného zázemí, na kterém lze dál stavět. Taková prosperita je zároveň skvělou příležitostí pro nové začátky a plány, takže se do nich můžete se svými nejbližšími směle a odvážně pustit. Tento podzim je ideální na to, abyste se společně zamysleli nad svými dalšími plány a nad tím, co byste rádi spolu dál do budoucna podnikli a vymysleli. Optimismus se konečně objeví i ve vaší domácnosti, těžké období již máte za sebou a nyní je čas pomalu, ale jistě se opět začít dívat s radostí a nadějí kupředu. Doba sice není lehká, ale Štěstěna vám bude přát, ať už sníte o rekonstrukci domu, rodinném podnikání nebo třeba zajímavém cestovatelském zážitku v příštím roce. Můžete se tedy těšit na velmi radostný a pohodový podzim, který si s rodinou skutečně užijete!

Panna
Karta Pět pohárů
naznačuje, že vás v určitých záležitostech pořád trápí výčitky svědomí, i když by ve skutečnosti vůbec nemusely. Máte ovšem pocit, že jste se v něčem, co souvisí s rodinnými vztahy, mohli a měli zachovat jinak, že jste udělali nějakou chybu, kterou již nelze napravit, nebo když tak pouze částečně, nebo něco na ten způsob. Ale hlavu vzhůru, protože opravdu vidíte věci mnohem černěji, než ve skutečnosti jsou. Zbytečně házíte vinu za situace, které se moc nepovedly, pouze na sebe, i když zúčastněných tam bylo více lidí. Nebuďte tolik sebekritičtí, i když to jako Panny máte v povaze! Konec konců, události, které vás trápí, nejsou konec světa. Ať už se zkazilo cokoliv, život jde dál a přináší pořád nové dny a nové příležitosti ke štěstí. Tak už se neohlížejte pořád dozadu a nebrečte nad rozlitým mlékem. Říká se, že kdo nic nedělá, ten nic nezkazí, a vy jste alespoň měli dobré úmysly, a to je důležité, i když to nakonec dopadlo jinak, než jste si přáli. Ale to byl osud, a tak to mělo být!


Váhy
Karta Spravedlnost
vám ukazuje, že všechno dobré i méně dobré, co uděláte, bude mít své důsledky. Proto je důležité, abyste v rodinných vztazích měli vždy svědomí čisté, protože karma se postará o to, že pokusy o různé podfuky vám nevyjdou! Ale druhá stránka této spravedlivé mince je mnohem krásnější, protože za všechno pozitivní, co pro své nejbližší uděláte, budete po zásluze odměněni! Ať už nějakou milou protislužbou, nebo alespoň komplimentem, rozhodně vás to potěší. A taky budete moc rádi, že se konečně dočkáte odměny za věci, které jste pro své příbuzné udělali již v minulosti. Třeba vám pomůže přesně ten člověk, kterého jste minule vytáhli z bryndy vy, nebo si alespoň někdo z méně odpovědných příbuzných konečně vzpomene a vrátí vám dlužnou částku financí! Podzim bude zkrátka v rodinných záležitostech pro vás velmi příznivý a stačí k tomu jediné – hrát čestnou hru, tak jako vždy! A to je pro vás snadné, protože dobré úmysly máte v povaze!

Štír
Karta Císařovna j
e pro rodinný život jedna z nejpříznivějších karet vůbec, máte se tedy na co těšit, milí Štíři! A hlavně pak Štírky, protože je to silná karta ženského principu a mateřství. Pokud toužíte po přírůstku do rodiny, je právě tento podzim ideální doba, a pokud již jste v očekávání, Císařovna vám věští bezproblémové těhotenství a porod. Pánové narozeni ve Štíru rovněž mohou zatoužit po založení rodiny nebo dalším potomkovi, ale hlavní slovo v tomto tématu bude mít samozřejmě vaše polovička a měli byste ho respektovat. Pro všechny zrozence v tomto znamení bude nyní domov, rodina a děti, ať už vlastní nebo třeba vnoučata či neteře a synovci, na velmi důležitém místě v žebříčku životních hodnot. Čas strávený s rodinou nelze ničím nahradit, a taky vás bude moc bavit o své blízké pečovat a dělat jim různými způsoby radost. Ať už jsou to domácí buchty, chutná večeře, útulná domácí atmosféra nebo zkrátka jen to, že jim budete pozorně a s pochopením a láskou naslouchat!

Střelec
Karta Slunce vám přináší důvod k radosti, je to totiž jedna z nejoptimističtějších karet, která věští veselost, spokojenost a dobrou náladu celé vaší rodině. A co je nejdůležitější, konečně budete moct hodit za hlavu starosti a trápení, protože všechno se nějak vyřeší a dobře to dopadne. Štěstěna vám bude přát a užijete si spoustu podzimní radosti a krásných zážitků. Obzvlášť vás budou těšit děti, ať už vaše vlastní, pokud je máte, nebo vnoučata či jiné děti v rodině. S malými dětmi si teď budete dobře rozumět a bude se vám s nimi skvěle komunikovat. Možná i proto, že sami konečně budete mít čas dát více prostoru vlastní hravosti – ať už při vymýšlení aktivit pro děti, nebo taky ve volném čase s partnerem či sourozenci, při kreativním vylepšování a zútulňování vašeho bydlení, a tak dále. Problémy se vám budou vyhýbat velkým obloukem, a kdyby se náhodou přece jen nějaký objevil, můžete jej s klidným svědomím nechat koňovi, výsledek bude dobrý i bez toho, abyste se s tím nějak trápili!


Kozoroh
Karta Dvě hole
naznačuje, že jste připraveni na nové nápady a aktivity a toužíte rozvíjet svůj domov a posunovat se kupředu. Máte již vybudované takové podmínky, že si můžete dovolit začít budovat něco nového se zázemím, které již máte. Rádi byste se tedy pustili do činorodé práce, jen pozor, ať vaše nadšení sdílejí alespoň trochu i vaši příbuzní. Vaše odhodlání začít něco aktivně dělat a pustit se do změn a předělávání totiž může za jistých okolností narazit i na odpor. A protože jste opravdu přesvědčeni o tom, že vaše nápady mají velký smysl, může to vést až k roztržkám a hádkám. Bude lepší vždy než se do něčeho nového pustíte si položit otázku, jestli je to skutečně jen vaše věc, nebo na koho všeho to bude mít vliv. Možná vám připadá, že třeba na chalupě stejně nikdo nic nedělá, nebo že to či ono stejně leží ve sklepě nevyužité, ale možná s tím mají ostatní taky nějaké úmysly, takže by bylo fér se jich na to nejprve zeptat, a až pak se pustit do vašich velkých plánů, výsledek pak bude mnohem příjemnější pro všechny!

Vodnář
Karta Královna mečů
ukazuje, že nemá smysl si na nic hrát a dělat ze sebe před příbuznými někoho, kým ve skutečnosti nejste. Jako Vodnáři jste silně nekonvenční povahy, a tak možná máte pocit, že se musíte tak trochu přetvařovat, abyste zvládali najít s rodinou společnou řeč. Ale možná jste ani nikdy nezkusili být před příbuznými opravdu sami sebou a přestat dělat a říkat to, co se od vás očekává. Možná budete příjemně překvapeni, že to bude přijato úplně bez problémů, a naopak s radostí. Vždyť možná i vaše rodina občas dělá to samé jako vy – tedy to co by se mělo dělat, to co dělají všichni kolem. Nakonec můžete mít spřízněné duše tam, kde byste to ani nečekali! Je tedy čas odhodit falešné masky a přestat hrát role. Nikde není napsaný žádný jediný správný způsob, jak být dobrým rodičem, manželkou, sourozencem nebo dítětem. Když se budete řídit svým vlastním svědomím, a hlavně komunikovat upřímně a otevřeně, pak není žádný důvod se nutit dělat věci, které jsou vám proti srsti!

Ryby
Karta Páže holí
vám přináší odvahu k novým začátkům a rozvíjení nápadů, ve kterých jste si doposud příliš nevěřili. Možná jste zrovna ve stádiu, kdy se potřebujete osamostatnit a začít nový život, ať už to znamená odchod od rodičů, nový začátek po rozvodu či rozchodu, nebo naopak společný začátek se životním partnerem, stěhování, nová práce či podnikání, nástup dětí do školy a podobně. V každém případě jsou zde různé praktické otázky a nové situace, se kterými se budete muset vypořádat vlastními silami a ukázat nejen světu, ale hlavně vlastní rodině, že na to máte a že to zvládnete, aniž by vám kdokoliv pomáhal. Váš podzim se ponese ve znamení optimismu a dobré nálady, protože si věříte a máte radost a motivaci z toho, co se ve vašem životě mění k lepšímu. Přestože to nebude vždy úplně snadné a objeví se nějaké ty výzvy, máte dobře našlápnuto a ze všeho, čemu se budete věnovat, budete mít velkou radost. Takže vás čeká velmi pozitivní a přínosné období, které vás posune o velký kus kupředu!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.