Home - Články - Podzimní tarotový horoskop pro práci a kariéru 2022

Podzimní tarotový horoskop pro práci a kariéru 2022

vloženo 19. 9. 2022
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop pro práci a kariéru 2022

Udělejte něco pro svoji kariéru - podzim je pro to jako stvořený! Přečtěte si váš tarotový horoskop, prozradí vám, jak na to a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Co dělat:
Karta Rytíř holí vám prozrazuje, že nejlépe se vám bude v práci dařit, pokud projevíte nadšení, odvahu a zápal pro věc. To se vám bude počítat u nadřízených i u potenciálních zákazníků a obchodních partnerů. Svojí energičností dáte najevo, že jste v daném oboru opravdu dobří a že jste ochotni udělat cokoliv, jen abyste splnili zadaný úkol. Kreativita a schopnost přizpůsobit se změnám se budou rovněž velmi cenit a umožní vám získat zajímavou práci, která vás bude bavit a nebude vůbec obyčejná a běžná, právě naopak!
Co nedělat: Karta Čtyři poháry vás upozorňuje, abyste nedávali příliš najevo zklamání z toho, že některé dílčí plány nevyšly tak jako měly. Bude to pro vás těžké, protože jste na dané záležitosti měli své osobní zájmy a zásluhy a vložili jste do toho hodně práce, ale je potřeba se smířit s tím, že občas zkrátka něco nevyjde, a neztrácet vytrvalost a nadšení. Místo trápení se nad drobnými problémy v jednom projektu se raději zaměřte na jiný perspektivnější, kde se vám věci skvěle daří. Uvidíte, že i zde můžete najít seberealizaci a bude to ještě lepší, než jste si původně mysleli!

Býk
Co dělat: Karta Královna mečů vám radí spojit inteligenci s intuicí, díky tomu se snadno dostanete nad věc a uvidíte pracovní záležitosti takové, jaké doopravdy jsou. Když se pak nad tím trochu zamyslíte, rychle pochopíte, co je perspektivní a má smysl věnovat tomu energii a co nikoliv. Je načase přestat si pořád na něco hrát a dát světu najevo, jaké jsou vaše skutečné priority v oblasti kariéry. Bez obav se můžete rozloučit s projekty, které vám již nic nepřináší a které děláte jen proto, protože si myslíte, že to od vás někdo čeká!
Co nedělat: Karta Osm pohárů vás varuje, abyste se nestahovali v pracovním kolektivu příliš do sebe, ale naopak rozvíjeli kontakty a dobré vztahy se spolupracovníky. To bude chtít určitou energii, kterou teď zrovna nemáte, ale vyplatí se trochu se přemoct a nevyhýbat se firemním večírkům a podobným akcím, i když vás to tam nebude vůbec lákat. Když se vám povede nahlédnout hlouběji do meziliských vztahů na pracovišti, budete příjemně překvapeni, že kolegové vás najednou budou mnohem více brát mezi sebe a dostanou se k vám nové a zajímavé informace, které vám pomohou posunout se kupředu.

Blíženci
Co dělat: Karta Rytíř mečů vám prozrazuje, že se po vás bude vyžadovat flexibilita a pohotovost, ale zároveň vám velmi pomohou vaše dobré komunikační schopnosti. Když se objeví zajímavá příležitost, klíčové bude rychle zareagovat a dát najevo svůj zájem o daný projekt, zakázku nebo pracovní místo. Rychlost bude velmi důležitá, na přemýšlení a dotahování detailů bude dostatek času později. Štěstěna bude přát podnikavým typům Blíženců, tak se pokuste mezi ně zařadit, protože pak na vás budou čekat velké úspěchy!
Co nedělat: Karta Věž je neklamným znamením, že se blíží čas velkých a zásadních změn ve vašem pracovním životě! Jakmile si to uvědomíte, budete z toho mít trochu obavy a nejraději byste se vrátili ke svým starým jistotám – to však již nebude možné. Karty vám však radí, ať se těchto změn neděsíte, právě naopak, můžete z nich mít radost, protože v konečném důsledku vám pomohou k výraznému zlepšení vaší situace a ke kariérnímu postupu. Jen se budete muset smířit s tím, že na určitý čas se z vašeho života vytratí jistoty, na které jste byli zvyklí, a zařídit se podle toho!


Rak
Co dělat: Karta Svět vám slibuje velmi krásné a optimistické poselství týkající se vaší kariéry – konečně se vám povede dotáhnout do konce něco, na čem jste dlouho pracovali, a budete moct sklízet výsledky své práce, úspěch a uznání. Máte velkou naději na povýšení a postup kupředu, jen musíte své výsledky umět odpovídajícím způsobem prezentovat a prodat. Pak už vám nic nebude stát v cestě. Teď když se staré projekty uzavírají je zároveň velmi vhodná doba pro nové začátky a nové plány, včetně těch dlouhodobých.
Co nedělat: Karta Dvě hole vás varuje před sklonem k nerozhodností a před sklonem podléhat pesimismu nebo se nechat přemoct únavou. Jste na skvělé cestě ke splnění vašich snů, proto byste právě teď neměli polevovat v nadšení a naopak byste se měli snažit vkládat do své práce do nejvíce motivace a pozitivní energie. Na výsledcích to bude znát! Dokonce i v případě, že s dostanete do neshod s někým ze svého pracovního okolí, bude lepší, když to budete vnímat pozitivně – nikoliv jako porážku, ale jako výzvu a příležitost projevit své schopnosti!

Lev
Co dělat: Karta Osm mincí vám připomíná, že nejlepším a nejosvědčenějším klíčem k zaručeným úspěchům je ještě pořád poctivá, trpělivá a systematická práce. Právě ona vám bude nejlepší zbraní na vaší cestě za vysněným kariérním postupem. Když nadřízení nebo potenciální nový zaměstnavatel či zákazník uvidí jaké kvantum práce je za vámi vidět, okamžitě si o vás vytvoří velmi pozitivní názor. V nejbližší době začnete konečně ve větší míře sklízet plody své práce, a to bude skvělé, ale nepolevujte ve svém úsilí, protože ještě pořád máte před sebou dlouhou cestu!
Co nedělat: Karta Eso pohárů je výstrahou, ať nemícháte do pracovních záležitostí lásku a city – jsou to oblasti života, mezi kterými je nejbezpečnější udělat jasnou dělící čáru a za žádných okolností ji nepřekračovat! Dejte si pozor, ať se nenecháte zatáhnout do flirtu na pracovišti a už vůbec ne do dlouhodobějšího vztahu – bylo by z toho hodně komplikací a je velká šance, že by to stejně nemělo dlouhého trvání! Soustřeďte se teď jenom na svoji práci a raději nepokukujte po pohledných protějšcích z řad vašich kolegů či kolegyň!

Panna
Co dělat: Karta Pět mincí vám ukazuje, že největších úspěchů dosáhnete, když si uvědomíte, že vaše štěstí máte ve svých vlastních rukách – nikdo jiný za vás neudělá zásadní věci, ale ještě důležitější je pozitivní myšlení. Budete mít na výběr, jestli budete určité materiální a finanční těžkosti na pracovišti vnímat jako problém a překážku, nebo to naopak pojmete jako výzvu – druhá možnost je samozřejmě o hodně lepší! Nedovolte drobným nezdarům, aby vás odradily! Když budete kreativní a budete mít pozitivní přístup, snadno se vám povede odhalit nečekané finanční rezervy a možnosti, jak sehnat další prostředky navíc.
Co nedělat: Karta Dva poháry vám naznačuje, ať držíte lásku a práci co nejdále od sebe. Budete v pokušení začít si s někým, s kým se setkáváte na pracovišti, ale rozhodně to nebude dobrý nápad a vaší kariéře by to mohlo velmi uškodit. Pozor i na drobné flirty nebo na náznaky, že máte s někým příliš osobní vztah – někdo by si to mohl vysvětlit špatně a začít vás pomlouvat, hlavně v případě, že vás budou podezírat ze vztahu s nadřízeným nebo nadřízenou. K tomu se ještě přidá neoprávněné podezření, že si tímto způsobem chcete získat protekci a výhody – pozor na to!


Váhy
Co dělat: Karta Pět mečů vás upozorňuje na negativní očekávání a pesimismus, které se vloudily do vašeho myšlení o jistých pracovních záležitostech. Už tomu nevěříte a nevkládáte do toho příliš mnoho nadějí, to je ovšem špatný přístup, to už raději můžete zabalit rovnou, protože takhle si sami přivoláváte neúspěch! Raději vsaďte na optimistický a tvořivý přístup a snažte se ho systematicky rozvíjet. Díky tomu budete nad věcí a získáte vhled do celé záležitosti. Pak pochopíte, že když vložíte energii a práci do správné části projektu, bude dosažení kýženého úspěchu už jen otázkou času!
Co nedělat: Karta Královna pohárů vás varuje před přílišnou přecitlivělostí, měkkostí a vstřícností ke spolupracovníkům nebo zákazníkům či obchodním partnerům. Příliš snadno se necháte obměkčit milými slovy. Argumenty, které hrají na city, ve vás budou vyvolávat lítost a soucit. Počítejte však s tím, že to může být pouze lež a promyšlená kalkulace, jak z vás vytáhnout něco, co byste jinak protistraně nebyli ochotni poskytnout – ať už ve formě práce nebo financí. Trochu více tvrdosti a přísnosti vám jistě neuškodí, a to hlavně v případě, že pracujete v pozici nadřízeného.

Štír
Co dělat: Karta Mírnost vám ukazuje, že klíčem k úspěchu bude trpělivost, ohleduplnost a přizpůsobivost. Budete se snažit hledat rovnováhu a harmonii, a to bude velmi dobrý přístup, který se vám osvědčí. Mezi spolupracovníky budete oblíbení díky tomu, že budete vždy umět znovu navodit dobré vztahy a příjemnou přátelskou atmosféru na pracovišti. Snažte se proto co nejvíce rozvíjet schopnost diplomacie, pochopení a vcítění se do problémů ostatních, pomůže vám to k mnohem lepším výsledkům než kdybyste pracovali jen sami za sebe a snažili se porazit konkurenci za každou cenu.
Co nedělat: Karta Devět mincí vám říká, ať neberete své finanční úspěchy a dobré výdělky jako samozřejmost. Už jste si na to zvykli, tak vám připadá, že na to máte automaticky nárok, ale jak se ukáže, všechno se může velmi snadno změnit. Nepřestávejte se proto snažit a dávejte i nadále nadřízeným nebo zákazníkům důvod k tomu, aby vás dobře platili! Na místě nejsou ani přílišné spekulace s financemi, pozor na snahu rozmnožit svůj majetek a zvýšit si příjmy na cizí úkor. Rychle by se na to přišlo a nečestná hra by se vám rozhodně nevyplatila!

Střelec
Co dělat: Karta Deset pohárů je výzvou k tomu rozvíjet dobré vztahy na pracovišti – bude skvělé, když se budete se svými kolegy cítit jako jedna velká rodina! Taková týmová sounáležitost pomůže každému z vás dosáhnout mnohem větších úspěchů, než kdybyste dělali každý jen na svém a odmítali konstruktivně spolupracovat. V jednotě je síla, ale nejlepší bude, když budou vaše dobré vztahy skutečným přátelstvím, pak budete mít opravdovou motivaci si navzájem pomáhat. Udělejte svým kolegům někdy radost třeba nečekanou pomocí nebo nějakým malým překvapením!
Co nedělat: Karta Sedm pohárů vás varuje před lživým pocitem, že vaše možnosti jsou neomezené a že můžete dosáhnout čehokoliv, co si jen zamanete. Opak je pravdou a přílišné sebevědomí v nesprávných oblastech by vám mohlo více uškodit než pomoct. Lepší bude podívat se na věc realisticky a věnovat maximum energie tomu, v čem jste opravdu dobří a máte v tom potenciál, spíš než roztříštit své síly mezi spoustu drobných projektů a bokovek, které nemají valnou naději na úspěch. Snažte se neplést si reálné příležitosti s iluzemi – když si nebudete jistí, zkuste se zeptat na názor vašich přátel, poradí vám dobře!


Kozoroh
Co dělat: Karta Síla je připomenutím, že energie do práce vám nechybí, i když z toho možná někdy máte opačný pocit. Je ovšem otázka, jestli tuto energii využíváte konstruktivně a efektivně – to totiž může být úplně jiný problém! Je potřeba usměrnit svoji sílu, neplýtvat ji na zbytečnosti, ale snažit se co nejlépe si práci zorganizovat, ať ji vložíte do něčeho, kde z ní bude co největší užitek. Neúnavnost a vytrvalost v práci povede k úspěchům, které budou velmi výrazné a povedou dřív nebo později k povýšení. Je však zásadní, abyste zcela přesně věděli, co vlastně chcete dosáhnout, a podle toho se zachovali!
Co nedělat: Karta Císařovna vás upozorňuje, ať se na své pracoviště nezatahujete rodinné záležitosti a rodinné vztahy. Někdo z vašich nejbližších se zřejmě věnujte podobnému oboru jako vy nebo něčemu, co byste teď na vašem pracovišti potřebovali, takže by bylo logické pokusit se dohodit dobrou zakázku rodině. Ale pozor, nedělalo by to dobrotu, kolegové by vás mohli podezírat z nějakých skrytých úmyslů nebo vám to mít jednoduše za zlé – i oni by si možná rádi na určitá místa dosadili nějaké své lidi, tak pozor na závist!

Vodnář
Co dělat: Karta Poslední soud je nadějí na úspěšné ukončení a uzavření nějakého důležitého projektu,. které již máte na dohled a je to pouze otázka velmi krátkého času. Právě do tohoto projektu byste nyní měli vložit podle možnosti všechny své síly a energii, ať to máte co nejdřív z krku. O to dřív se pak budete moct těšit na zaslouženou odměnu, a když to celé stihnete s předstihem, bude dokonce vyšší, než jste si původně mysleli! Čas pro nové plány přijde teprve poté, co uzavřete staré záležitost, pak se vám bude začínat mnohem lépe.
Co nedělat: Karta Kolo štěstí vám přináší varování, ať se v práci příliš nespoléháte na pomoc Štěstěny, lepší bude důvěřovat svým vlastním silám. Štěstí je totiž vrtkavé a to, že se vám až dosud výjimečně dařilo i bez velkého snažení, ještě neznamená, že to tak zůstane napořád. Počítejte raději i s takovou možností, že se vrtkavý osud naopak postaví proti vám a bude vám situaci komplikovat místo aby vám pomáhal. Když však budete připraveni na všechny možnosti a budete se opravdu naplno snažit a pracovat na maximum, máte úspěch v kapse! A to rozhodně stojí za tu trochu námahy navíc!

Ryby
Co dělat: Karta Eso holí vám dodává ohromný příliv energie, motivace a nadšení do práce. Najednou budete mít pocit, že zvládnete cokoliv a že vaše síly jsou téměř neomezené. I přesto byste si však měli určit priority a zaměřit se na jednu konkrétní věc, ať se vaše síly a nadšení zbytečně neroztříští. Budete podnikaví a to je skvělé – je vynikající doba pro nové podnikatelské záměry a plány, tak to zkuste! Nejlepší bude zaměřit se na oblast, která vás opravdu baví a pociťujete v ní seberealizaci, ať vám toto nadšení vydrží co nejdéle!
Co nedělat: Karta Ďábel je výstrahou před pokušením k nečestné hře v záležitostech kariéry. Naskytne se vám možnost zlepšit si situaci na úkor někoho jiného, otázkou je, jestli na něco takového přistoupíte nebo se budete držet svých zásad a férové hry. Druhá možnost je rozhodně lepší, protože když se budete snažit podvádět nebo lhát, velmi rychle se na to přijde a můžete snadno ztratit všechno, co jste získali. Tak buďte opatrní a raději se nenechejte zlákat falešným pokušením a vidinou rychlého a snadného obohacení bez práce!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.