Home - Články - Týdenní horoskop 19. - 25. září

Týdenní horoskop 19. - 25. září

vloženo 17. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 19. - 25. září

Každý den je jiný. A nejinak tomu bude i v následujícím týdnu. Vodnáři budou v pondělí a úterý zářit štěstím. Někdo jiný – Berani – musí začátek týdne přežít, v závěru týdne však dosáhnou vrcholu blaha! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Momentálně se ve svém životě cítite báječně. Máte kolem sebe skvělé lidi, kteří se umí bavit a vás samozřejmě strhnou svou dobrou náladou a pozitivní energií. Přesně to nyní v životě potřebujete - pořádnou vzpruhu, která vám vlije elán do žil. Jen tak dál!

Býk
K jistému kolegovi vás táhnou sympatie. Oba jste ale zadaní, a tak si bližší kontakt nepřipouštíte. Jiskření mezi vámi je evidentní a máte pocit, že vás to k sobě táhne čím dál víc. Stojíte nyní na životním rozhraní, ale budoucí kroky jsou jen na vás.

Blíženci
Vždy jste se pyšnili tím, že máte na dobré investice prostě skvělý čich. Hodně vašich kamarádů si k vám ohledně svých peněz chodilo pro radu a nestalo se, že byste poradili špatně. Neusněte ale na vavřínech a nepouštějte se do riskantních obchodů.

Rak
S vaším protějškem momentálně ani nemáte chuť nijak komunikovat. Vázne jakýkoliv pokus o rozhovor, a tak se raději navzájem vyhýbáte a děláte si každý to své. Nejde to však takto dělat donekonečna. Počínající krizi budete jednou pro vždy muset nějak vyřešit.


Lev
Máte vedle sebe skvělého člověka, který vám dokáže za jakýchkoliv okolností vykouzlit úsměv na tváři. Můžete být skutečně spokojení, že máte kolem sebe tak inspirativní a pozitivní prostředí, která vám pomáhá zvládat všechny starosti všedního dne.

Panna
Nová známost vás už začala poměrně nudit. Ze začátku vám přišla ta pohoda a flegmatický přístup k životu poměrně zajímavý a v mnoha ohledech jste si řekli, že vám zklidnění neuškodí a naopak byste ho potřebovali. Nyní ale už vše vidíte právě naopak.

Váhy
Hodně měníte svůj přístup k životu. Snažíte se více odpočívat a relaxovat a méně času věnovat práci. Je to tak lepší, uvědomíte si, že život není jen o povinnostech, ale pro svou mysl a pevné duševní zdraví potřebujete i nějaký čas jen pro sebe.

Štír
Snažíte se zachránit nepříznivou situaci, jež v práci nastala. Spousta lidí v okolí vám říká, že byste raději měli změnit zaměstnání a v mnoha ohledech byste měli klid. I když nejste spokojení, tak si říkáte, že v dnešní době nechcete přijít o práci.


Střelec
Díky tomu, že je nyní Merkur v příznivém sextilu s vaším znamením, můžete napravit spoustu chyb, které jste možná i neúmyslně napáchali. V mnoha ohledech se poučíte a zjistíte, že nic není nemožné. Je potřeba se jen postavit na nohy a otřepat se.

Kozoroh
Pouštíte se do řešení sporů ve finanční sféře. V mnoha ohledech jste měli jisté záležitosti nevyřešené a nyní to chcete změnit. Nebude to ale tak snadné, jak jste si představovali, ale pokud si vezmete na pomoc nějakého odborníka, tak to půjde hladce.

Vodnář
Pozor si tento týden dávejte zejména na své zdraví. Vašemu tělu již chybí přísun vitamínu D, na které si nyní ve velkém zvyklo a je tudíž náchylné k nachlazení a nemocem respiračního rázu. Nepodceňujte teplé oblečení a dostatečný přísun vitamínu C.

Ryby
V práci vás někdo hodně naštve. Nejraději byste se vším rovnou sekli, nebo dokonce vyvolali ostřejší konflikt. Pak si ale řeknete, že vám to za ty nervy nestojí a raději nad tím mávnete rukou. Věříte, že se to danému člověku několikanásobně vrátí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.