Home - Články - Nejvhodnější čas na váš nový začátek či odkládaný konec

Nejvhodnější čas na váš nový začátek či odkládaný konec

vloženo 14. 9. 2022
čas čtení: 6 minut

Nejvhodnější čas na váš nový začátek či odkládaný konec

Astrologie vám velmi usnadní život, pokud si nastavíte svoje plány a cíle tak, abyste z každého dne vytěžili maximum úspěchů. Podle jednotlivých fází měsíce a Merkuru si snadno určete přesně, kdy je nejvhodnější doba na vaše záměry!

sdílet článek na facebooku

Užijte si maximálně začátky i konce díky luně

Cítíte potřebu začít znovu? Klíčem k úspěchu je sledovat lunární cykly.

Novoluní a následné dorůstání měsíce představuje nový začátek. Jedná se o období dvou týdnů, během nichž se uchytí čerstvé nápady a plány a poté nabývají reálných obrysů. Nejbližší novoluní můžete očekávat 25.9. a pak 25.10., 23.11. a 23.12.2022.

Naopak úplněk značí dotahování věcí do konce a může znamenat zakončení, stejně jako naplnění vašich nadějí, přání a snů. Nejbližší úplňky můžete očekávat 9.10. a pak 8.11. a 8.12.2022.

Stručně řečeno, věci, které se dějí po novoluní, rostou a vzkvétají. Zatímco události, které nastanou v průběhu úplňku, znamenají vyvrcholení toho, co se odehrálo před ním.
Pokud těmto cyklům přizpůsobíte svůj měsíční harmonogram, nápadně se vám začne dařit. Energii novoluní lze využít například k návštěvě nových míst, stěhování, hledání nového zaměstnání, začátku vztahu, plánování důležité schůzky, sestavení nového cvičebního plánu a dalším důležitým počátkům ve vašem životě.


Couvání pro řešení starých záležitostí

Merkur je první planeta naší sluneční soustavy. Je vládnoucí planetou znamení Blíženců a znamení Panny a jeho energii se nejhůře daří, když couvá. Retrográdní smyčka Merkuru je jev, který se děje třikrát až čtyřikrát ročně. Už naši předkové si všimli, že kdykoli se Merkur při pohledu ze Země pohyboval pozpátku, nedařilo se obchodům a uzavřené dohody končily podvodem. V dnešních dobách je to ten nejhorší možný čas pro podpisy smluv, start nových projektů, nebo nakupovaní nákladných věcí.

Nepouštějte se do nových akcí v retrográdní fázy, která právě probíhá od 10.9. do 2.10.2022!
Když Merkur couvá, vzduch je naplněn atmosférou, která způsobuje zmatek. Můžete ztratit klíče, poslat e-mail na špatnou adresu nebo se kompletně zhatí vaše cestovní plány. Zkrátka, nejlepší je v tuto dobu nezačínat vůbec nic nového. Couvání této planety ale není tak špatné, jak se zdá. Je to vynikající období, kdy se můžete věnovat starým záležitostem nebo se ozvat lidem z vaší minulosti. Je to také vhodný čas, kdy si můžete promluvit s bývalými nadřízenými o volných pracovních místech, povečeřet s bývalou láskou nebo dohnat papírování a vyřídit věci, jež jste až do teď přehlíželi. Stručně řečeno, je to dobrý čas na inventuru minulosti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.