Home - Články - Láskohled 19. - 25. září

Láskohled 19. - 25. září

vloženo 16. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 19. - 25. září

Je vhodná chvíle ho oslovit, nebo byste měli ještě chvíli své city před vaším idolem tajit? Trápí vás neharmonické vztahy s partnerem? Čeká vás rozhod nebo se vám povede vaši společnou lásku zachránit? Přečtěte si váš horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká a nemine.

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední dobou si vůbec nejste jistí, že byste ve svém vztahu chtěli pokračovat. Ze začátku bylo vše zalité sluncem, ale nyní to vypadá úplně jinak. Vážíte si sebe a své volnosti.

Býk
V minulosti se vám dvořil jistý kolega, ale celkem razantně jste ho odmítli, protože jste k němu necítili ani špetku sympatie. Od té doby vám přijde, že se vám mstí a sleduje vás.

Blíženci
S protějškem vám dělá problém shodnout se i na naprostých maličkostech. Už máte dost vzájemných dohadů a nejraději byste odjeli někam na týden sami, abyste si od vztahu odpočinuli.

Rak
Vaše nová láska jenom vzkvétá. Užíváte si společně strávených chvilek a váš volný čas je vyplněn samými atraktivními aktivitami. Máte opravdu štěstí, že jste si našli pravou lásku.


Lev
Rádi momentálně vyhledáváte milostné dobrodružství. Samozřejmě se nebráníte ani ničemu vážnějšímu, ale na druhou stranu se do ničeho ani moc neženete. Vnímáte svět teď a tady.

Panna
S jistou osobitou a originální osůbkou jste si velmi blízko. Někdy máte pocit, že tempu tohoto člověka nemůžete nikdy stíhat, ale nakonec uznáte, že právě to vás tak fascinuje.

Váhy
Jistý člověk ve vašem okolí to s vámi myslí vážně a nebojí se dát najevo city. Vy stále váháte, možná si i myslíte na někoho z minulosti a srovnáváte něco, co se ani srovnat nedá.

Štír
Očekávejte trable zejména v dlouhodobých svazcích, kde dojde k řešení problémů. Příliš dlouho jste nechávali kostlivce ve skříni, která už je nyní tak přeplněná, že nejde zavřít.


Střelec
Momentálně trochu bojujete se svým protějškem. Máte odlišný pohled na svět kolem a celkově se velice často střetáváte s nepochopením toho druhého. Nemáte to ve vztahu vůbec lehké.

Kozoroh
Rozhodnete se kvůli přemlouvání kamarádů jít do společnosti mezi nové lidi. Nakonec budete zklamaní, protože vám ti lidi tam vůbec nesednou a vzájemná konverzace bude hodně váznout.

Vodnář
Z ničeho nic se vám ozve někdo z dávné minulosti. I když je pravda, že jste se nerozešli ve špatném a máte na sebe dobré vzpomínky, tak zjistíte, že daný člověk vůbec nevyzrál.

Ryby
Máte ve svém okolí velice komunikativního človíčka, který se nebojí říct svůj názor a vůbec není stydlivý. Pokud se mu někdo líbí, tak to ihned řekne, a to se vám na něm tak líbí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.