Home - Články - Podzimní tarotový horoskop práce a financí 2021

Podzimní tarotový horoskop práce a financí 2021

vloženo 22. 9. 2021
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop práce a financí 2021

Čekají vás na podzim úspěchy? Jak si nejlépe vydělat i ušetřit? Tarotové karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Král mečů
vám radí, ať se nebojíte uplatnit své nápady. Pokud se vám povede je správně vykomunikovat, můžete se dokonce chopit vedoucí role a udělat na tom skvělou kariéru! Chce to ovšem pevnou vůli a odhodlání, bez nich to nepůjde. Mohou se objevit pochybnosti a různé nástrahy, které se vás budou snažit zviklat, ale vy víte, za čím si chcete jít, tak se toho držte. Pokud máte obavy z toho, že by věci nemusely vyjít, nejdůležitější je nepřipouštět si to, ať zbytečně nepodlehnete pesimismu a udržíte si činorodou energii. Co se týče financí, je stejně jako v kariéře důležité přesně vědět co chcete, nenechat se oblbnout reklamními triky a stát si za tím, co jednou řeknete a pro co se rozhodnete. Občas se možná budete cítit, jako kdybyste se snažili někomu poroučet, ale být nekompromisní se vám vyplatí. Teď s úspěchem uplatníte i svou pověstnou beraní tvrdohlavost, jen je potřeba mít věci nejprve dobře promyšlené, ať přesně víte, o co vám jde, a mít v zásobě ty správné a pádné argumenty.

Býk
Karta Osm mečů
není zrovna z těch nejoptimističtějších, ale na druhé straně není zdaleka tak špatná, jak by si někdo mohl myslet. Věští vám, že jste v situaci, ze které je pro vás velmi obtížné najít východisko, a proto máte sklon propadat beznaději a černým myšlenkám. Je těžké si udržet motivaci, když máte tu zkušenost, že vám věci nevycházejí podle plánů a nehýbou se kupředu. Řešení je však blíž, než si myslíte, akorát je zde nějaká překážka, kvůli které jej nevidíte. Pravděpodobně se potřebujete na svou pracovní a finanční situaci podívat z nezaujatého úhlu pohledu, možná by vám v tom mohl pomoct třeba někdo z vašich přátel, nebo jiný člověk, kterému důvěřujete. Být na své problémy sám je totiž to nejhorší ve vaší nynější situaci, a úplně zbytečně to ve vás vyvolává pocit beznaděje. Vaše možnosti a příležitosti jsou mnohem širší, než byste si kdy mysleli, jen to chce najít odvahu roztrhnout pouta, která vás drží zpátky. Je to o tom začít si víc věřit a pochopit, že k cíli mohou vést i jiné než vyšlapané cestičky!

Blíženci
Karta Pět mečů naznačuje, že máte negativní očekávání, a tak se již dopředu připravujete na nejhorší možné scénáře. Víte totiž, že se můžete spoléhat jen sami na sebe a nikdo jiný za vás složenky nezaplatí, kdyby přišla nějaká krize. Nejisté období v kariéře se podepsalo na vašem způsobu práce a uvažování, a možná to není vždy zrovna výhra. Občas jste proto ve stresu i tehdy, když to není potřeba, a neustálá ostražitost vás provází ve všem, do čeho se pustíte. Dobře víte, že štěstí přeje připraveným, a do jisté míry vám to taky pomáhá, ale kdyžto přepísknete, tak to není příliš konstruktivní. Problém je v tom, že pro vás teď není snadné komukoliv důvěřovat, ale pak vám to taky komplikuje jakoukoliv týmovou práci. Vaším úkolem tedy je začít přemýšlet trochu pozitivněji o lidech, se kterými spolupracujete nebo obchodujete. Možná to není tak, že vás všichni chtějí jen natáhnout, využít a obohatit se na váš úkor. Férová hra ještě pořád nevyšla z módy, a to je dobrá zpráva, tak nemějte strach ze spolupráce!


Rak
Karta Milenci
vypovídá o tom, že pracovní a osobní život od sebe nejdou vždy tak snadno oddělit. A letos na podzim se vám tedy pořádně promíchají! Rozhodování o pracovních záležitostech budete muset řídit potřebami vašeho partnerského, manželského nebo milostného vztahu, se vším, co to obnáší! Na obou frontách se od vás bude žádat odpovědnost a stejně tak šéf i vaše polovička budou chtít být na vašem seznamu priorit na prvním místě. Nic snadného, co si budeme říkat! Některým Rakům navíc ještě zamíchá karty milostný vztah přímo na pracovišti, nebo alespoň pořádně žhavý flirt! Pokud však budete chtít, aby tato láska z práce pokračovala, bude si to žádat kompromisy a ústupky na kariérním poli. Nelze mít všechno najednou a určitě nechcete působit neprofesionálně, tak vás možná čeká rozhodování mezi prací a láskou. Taky ve vaší finanční situaci se teď na podzim budou hodně odrážet osobní záležitosti. A to hlavně v podobě neplánovaných investicí, které vám slušně nabourají rozpočet, ale nelze zkrátka říct ne, to byste si pořádně zavařili!

Lev
Karta Král pohárů
naznačuje, že vás čeká příjemné období a váš pracovní život se ponese ve znamení dobrých vztahů, porozumění a velkorysosti! Určitě si tedy nebudete mít na co stěžovat, mimo toho, že samozřejmě i pro vás z toho plynou jisté úkoly a zodpovědnost. V první řadě musíte myslet na to, ať se všichni zainteresovaní cítí dobře a jejich potřeby se naplní. To si vyžaduje jistou dávku porozumění a empatie v komunikaci s nimi, ať už jsou to kolegové, vaši podřízení nebo obchodní partneři. Jako správní velkorysí a dobrosrdeční Lvi se vždy budete snažit ujistit o tom, že jsou ostatní spokojeni. Můžete si to naštěstí dovolit úplně bez problémů, protože po finanční stránce vám nebude nic chybět, a navíc si vaše kariéra se bude ubírat tím správným směrem. Za své štěstí budete vděčit hlavně tomu, že nemyslíte jen sami na sebe, ale snažíte se pomoct, kde můžete. A kdo hodně dává, ten nakonec taky hodně dostane!

Panna
Karta Eso mečů vám pro tento podzim přináší skvělé nové nápady, se kterými to dotáhnete opravdu daleko! Hvězdy vás obdařily záviděníhodným sebevědomím, alespoň tedy co se týče nových projektů, které nosíte v hlavě. A díky tomu, že přesně víte, co chcete, a půjdete si za tím, se vám toho taky hodně povede! Nejdůležitější bude komunikace a vyplatí se vám zapracovat na tom, jak své plány a nápady co nejlépe prezentovat. Máte skvělou příležitost seberealizovat se, a navíc si k tomu ještě i slušně vydělat. Samozřejmě, nepůjde to úplně ze dne na den, ale to důležité uděláte právě nyní. Nenechejte se odradit, kdyby měl někdo z vašeho okolí pochybnosti o vašich plánech. Všechno je to ve vašich rukou a máte schopnosti, které potřebujete. Jít si za úspěchem si vyžaduje odvahu a jasnou představu, a pokud se jich budete držet, pak hravě zvládnete každou situaci!


Váhy
Karta Čtyři mince
ukazuje, že největší prioritou jsou pro vás jistoty a stabilita. Za žádnou cenu nechcete jít do rizika, protože máte obavy, že byste mohli zbytečně prodělat. Takže sázíte na to, co se osvědčilo, a budete se toho držet, ať si říká kdo chce co chce. Určitě vás teď neláká vidina nové práce, i kdyby to slibovalo větší plat, a z myšlenky na podnikání máte ještě větší vrásky na čele. Taky si budete dávat opravdu velký pozor, do čeho své těžce vydělané peníze investujete, takže žádné zbrklé nákupy ani výhodné příležitosti třeba v obchodování na burze. Raději pěkně po staru klasický bankovní účet, ne-li rovnou bankovky pod polštář! Vaše opatrnost vám jistě v mnohých ohledech pomáhá, jen si dejte pozor, ať to s ní zas příliš nepřeženete. Občas totiž takhle můžete zahodit nějakou skutečně dobrou příležitost k výdělku, a to je trošku škoda, nemyslíte? Někdy trocha odvahy a chuti ke změně může být i docela užitečná!

Štír
Karta Sedm mincí
prozrazuje, že se spoléháte především na vlastní poctivou práci, a to je víc než chvályhodné. Kdyby měli všichni takový přístup jako vy, svět by jenom vzkvétal! Bohužel však v nynější situaci občas dlouho marně čekáte na sladké ovoce své práce. Platí sice, že kdo si počká, ten se dočká, no jo, ale hodilo by se, kdyby si to aspoň trochu pospíšilo! Ale nemějte obavy, již brzy se dostaví zasloužená odměna za Vaše snažení, ať už je to finanční podoba, ale taky uznání a kariérní růst. Výsledek, na který jste dlouho čekali a dlouho na něm pracovali, pak bude mít ještě o to sladší chuť! Ukáže se, že vaše cesta k úspěchu je správná, jen to chce trochu trpělivosti a všechno se nakonec povede. To vám dodá odvahu pustit se i do dalších nových projektů, i když víte, že to nebude snadné a samozřejmě to bude často dřina. Nebudete čekat na to, až vám z nebe spadnou nějaké zázračné výdělky a zisky, ale postavíte se k tomu aktivně a uděláte vše, co je ve vašich silách!

Střelec
Karta Ďábel
mluví o pokušení, které na vás číhá. Nějaká příležitost nebo nabídka pro vás bude vypadat hodně lákavě, ale nebude s ní všechno v pořádku. Lépe uděláte, když od toho dáte ruce pryč, jenomže to bude působit příliš lákavě na to, abyste to jen tak ignorovali. Minimálně se nad tím určitě zamyslíte a budete hodně váhat, jestli byste tomu neměli dát šanci. A to i navzdory tomu, že bude celkem brzy jasné, že tady něco nehraje. Nejspíš se bude jednat o možnost, jak se obohatit ne zcela čestným způsobem, nebo o nějakou riskantní investici. Může to být například pyramidová hra nebo nějaký podezřelý multi level marketink. Budete stát před otázkou, jestli je správné, abyste lanařili další lidi do projektu, na kterém mohou vydělat, ale spíš na něm asi hodně prodělají. Tarot našeptává, že tomuto pokušení bude lepší odolat, i když to bude silné lákadlo. Ale je to taky snadný způsob, jak se zaplést do nečistých her a zkomplikovat si zbytečně život! Položte si otázku, jestli vám to riziko skutečně stojí za ty nejisté výdělky!


Kozoroh
Karta Devět holí
ukazuje, že toho nyní budete mít hodně, a hlavně vás bude trápit pocit, že jste na všechno sami a že jdete proti příliš silným překážkám. Energie a činorodost vám rozhodně nechybí, ale i tak bude pro vás docela oříšek zvládnout všechny výzvy, které před vámi stojí. Ještě neuběhlo mnoho času od letní dovolené, ale už se cítíte tak přetíženě a unaveně, jako kdyby ani nikdy žádná nebyla! Ale to, že budete mít hodně práce, by ani tak nevadilo, alespoň máte šanci si dobře vydělat. To, co vás trápí, je nepříjemné napětí na vašem pracovišti nebo mezi vámi a vašimi Spolupracovníky. Vaše představy o některých věcech jsou totiž hodně odlišné, a někdy máte pocit, že táhnete za ten kratší konec. Jste ovšem odhodláni držet se svého, protože věříte tomu, že je to ten lepší způsob, jak věci udělat. Práci vám tedy bude komplikovat tlak, který na vás vyvíjí okolí, ale s dostatečně pevnou vůlí nakonec všechno zvládnete, nebojte se. Odměnou vám pak budou úspěchy, a navíc dobrý pocit, že jste měli pravdu!

Vodnář
Karta Kolo štěstí
naznačuje, že do vašeho pracovního života se blíží změny a novinky, které vás překvapí. Něco z toho uvítáte s nadšením, z jiných záležitostí budete mít naopak smíšené pocity, ale rozhodně je to posun kupředu, který vám otevírá nové perspektivy. Jsou před vámi nečekané úspěchy a Štěstěna zasáhne mocnou rukou do vašeho života. Bude se jednat o věci, které vy sami nemůžete vlastním snažením nijak ovlivnit, ale musí vám je osud dopřát shůry. Možná se dílem zdánlivé náhody konečně dostanete k vysněné práci, protože se otevře zcela výjimečná příležitost. Tarot taky naznačuje, že je zde velká šance na výhru, případně dědictví. Do rukou se vám dostane slušný obnos financí, aniž byste to museli vykoupit tvrdou dřinou. Na vás už pak zbude jen rozhodnutí, jak je dobře investovat, protože znáte to – snadno nabyl, snadno pozbyl, a karta Kolo štěstí je přesně o tomhle. Dejte si tedy pozor, ať se svého štěstí dobře držíte a važte si to, co vám bylo naděleno, aby vám to co nejdéle vydrželo!

Ryby
Karta Dva meče
se týká rozhodování a prozrazuje, že před vámi stojí nějaké zásadní dilema. Budete teď na podzim hodně váhat, kterou ze dvou možných cest se dál vydat, a pořád se vám budou honit hlavou různé plusy i mínusy jedné nebo druhé možnosti. Možná uvažujete o změně zaměstnání, přemýšlíte, jestli začít podnikat, nebo zvažujete větší finanční investici. Problém je ovšem v tom, že čím déle nad tím budete přemýšlet, tím méně vám bude jasné, co byste měli udělat, a celkem slušně se v tom rozhodování zamotáte! Sice to nespěchá a času máte dostatek, ale jedná se o důležitou záležitost, která hodně ovlivní váš další život. Klíčem k úspěchu a správnému rozhodnutí bude naslouchat vašim pocitům a vybrat si podle toho, co vám našeptává vaše intuice – to bude to správné řešení! Jenomže se tomuto přístupu trochu bráníte, protože se chcete rozhodovat racionálně, podle rozumných argumentů, a nikoliv srdcem. Časem však dojdete na to, že váš pocit toho nakonec ví mnohem víc než hlava, a na rozdíl od ní dohlédne i za roh!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.