Home - Články - Podzimní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

Podzimní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

vloženo 22. 9. 2023
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

Co si pro vás podzim připravil v práci? Čekají vás skvělé výdělky, kariérní postup nebo nové možnosti? Tarot vám to prozradí podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Kolo štěstí
naznačuje, že situaci budou ovlivňovat úplně jiné věci než vaše vlastní rozhodnutí a snažení. Jste zkrátka v moci Štěstěny, ať už v dobrém nebo v méně dobrém. Všechno, co se vám teď bude ve finanční a pracovní sféře dít, byste proto měli brát sportovně, milí Berani. Není potřeba vyvozovat dalekosáhlé důsledky z jednoho dílčího neúspěchu, ale ani z pár dílčích úspěchů. Přijímejte věci tak, jak k vám přicházejí, a snažte se čerpat výhody z každé možnosti. Máte hodně práce? Alespoň si konečně dobře vyděláte! Nemůžete najít zaměstnání? Tak alespoň máte čas věnovat se sami sobě a něco nového se třeba naučit. Co se týče peněz, vyplatí se vám teď trocha opatrnosti. I když to vypadá, že máte rezervy, neměli byste se nechat zlákat příliš utrácet, ale spíš myslet na zadní vrátka. Některé dobré výdělky totiž budou spíš jen jednorázové! Ale na druhé straně, to po čem opravdu toužíte si dopřejte, hlavně pokud budete mít to štěstí, že to najdete za výhodnou cenu!

Býk
Karta Velekněžka
vám radí důvěřovat své intuici a nechat se vést sledem událostí, i kdyby vám to nepřipadalo logické. Pocity a šestý smysl vám však nyní hodně napoví a budou vám dobrými rádci i v něčem tak praktickém, jako jsou peníze a práce. Na to nezapomínejte, milí Býci, a úspěchy budete mít v kapse! Dokonce se vám velmi vyplatí v důležitých pracovnách otázkách obrátit se například na kyvadlo nebo výklad karet. Tak uděláte nejlepší rozhodnutí! Šéfovi to však samozřejmě raději neříkejte! Naopak, pokud byste se chtěli spoléhat jen na rozum a logiku, můžete narazit. Jakkoliv máte věci vypočítané a rozpočty vám budou vycházet, vždy se může objevit něco neobvyklého, co zamíchá kartami. Ale pokud budete důvěřovat intuici, všímat si symboly a znamení, pak vám síly mezi nebem a zemí přinesou nečekané úspěchy. Třeba i tam, kde byste to racionálně vzato vůbec nečekali. Tak se nebojte otevřít svou duši jinému a hlubšímu smýšlení o pracovních záležitostech. Určitě se vám to vyplatí!

Blíženci
Karta Deset mečů
naznačuje, že si děláte hodně starostí a že nad pracovními nebo finančními problémy opravdu hodně přemýšlíte – možná až moc! Máte sklon vidět věci černě a váš pesimistický pohled vás možná až příliš pohlcuje, milí Blíženci. Třeba namítnete, že se skutečně nacházíte ve velkých nesnázích, ale tím, že budete pořád dokola točit v hlavě stejné negativní myšlenky, tou rozhodně nepomůžete, naopak se do toho snadno můžete ještě více zamotat. Takže konec přemítání o tom, jak je vaše práce strašná nebo jak nemůžete najít místo a jak se určitě i další pohovor skončí neúspěchem. Přestaňte pořád dokolečka v hlavě počítat, kolik peněz vám chybí a jak není šance je sehnat. Slyšeli jste již o pozitivním myšlení? Jistě ano! Pokud se budete navzdory občasným nezdarům na věci dívat optimisticky a budete přesvědčeni o tom, že ty správné příležitosti se již co nevidět objeví, pak se to skutečně stane! Zkuste brát pracovní a finanční záležitosti s větší lehkostí a nenechejte si jimi kazit dobrou náladu!


Rak
Karta Hvězda
vám přináší mimořádně optimistické vyhlídky a máte se tedy na co těšit, milí Raci! Tato krásná karta je poselstvím velké inspirace a motivace, a to znamená, že se budete konečně naplno věnovat věcem, které vás baví, dávají vám smysl a vidíte v nich možnost seberealizace! Na svoji kariéru se budete dívat nejen jako na způsob výdělku a obživy, ale vidíte ve své práci i velkou příležitost udělat něco dobrého a užitečného pro lidi. Zkrátka něco, co má hlubší význam a co skutečně přinese něco pozitivního pro svět nebo pro lidi kolem vás! Pokud jste takový krásný pocit ve své práci dosud neměli, pak se vám konečně naskytne příležitost věnovat se něčemu, co vás doopravdy naplňuje. Je ideální čas poohlédnout se po nových možnostech a najít svou vlastní cestu. Třeba to na začátku nebude příliš dobře placené, nebo možná i vůbec, ale postupem času se dopracujete k tomu, že to, co vás baví, vás i uživí. Teď je ten správný čas pustit se do nových věcí a skloubit příjemné s užitečným!

Lev
Karta Osm pohárů
prozrazuje, že se cítíte jako když se věci nehýbou kupředu a vaše snažení je marné. To vás bude teď na podzim docela trápit, milí Lvi. Chvílemi budete mít velkou chuť opustit rozdělanou práci a posunout se o dům dál někam, kde se vaše snažení dočká většího uznání. Ale možná vidíte věci přece jen až příliš beznadějně. Úspěch a ocenění jsou pro vás hodně důležité, takže netečnost vašeho pracovního okolí vás frustruje. Můžete zkusit štěstí i jinde, třeba to bude lepší, ale neopouštějte rozdělanou práci. Když už nic jiného, zbytečně byste se tím připravili o nějaký ten výdělek a zhoršili si finanční situaci. Klíčem k úspěchu bude vytrvalost a klid. Dřív nebo později se očekávané výsledky přece jen dostaví. Třeba nebudou tak bombastické, jak by se vám líbilo, ale i tak budou stát za to. Tak se vyvarujte zbytečných odchodů a nevzdávejte věci předčasně, ať už jsou vaše momentální pocity jakékoliv! Nakonec se každý problém vyřeší a věci se pomalu ale jistě budou posunovat kupředu!

Panna
Karta Dva meče
ukazuje, že vás trápí nějaké dilema, milé Panny. Rozhodujete se mezi dvěma možnostmi, z nichž jsou obě přijatelné, ale ani jedna není ideální a každá má své mínusy. Takže opravdu nevíte a budete o tom hodně přemýšlet. Jenomže rozum a logika zde příliš nepomohou, jakkoliv má vaše znamení pověst racionality a praktičnosti. Nejlépe uděláte, když se spolehnete na svůj pocit a vnitřní hlas. Ten vám jistě napovídá, čemu byste měli dát přednost. Možná se rozhodujete, jestli přijmout novou pracovní nabídku, která však má svá ale, možná přemýšlíte nad tím, do čeho investovat peníze nebo jestli si půjčit, třeba se rozhodujete mezi studiem a odjezdem do zahraničí, nebo cokoliv podobného. Podvědomě určitě víte, co by se vám líbilo víc a z které možnosti naopak nemáte dobrý pocit, i když vám přijde rozumná. Tak důvěřujte svým instinktům a intuici! Když budete důvěřovat srdci, jistě neuděláte chybu a uděláte to nejsprávnější důležité rozhodnutí!


Váhy
Karta Eso holí
je pro vás skutečné eso v rukávu, milé Váhy, protože vám přináší velkou chuť pouštět se do nových věcí, motivaci, nadšení a elán. Energie vám teď na podzim chybět nebude, a tak se můžete směle pustit i do těch nejnáročnějších úkolů. Pokud zvažujete odstartovat nový projekt, naučit se nějaké nové dovednosti nebo si vzít práci navíc, pak odpověď zní jednoznačně ano! Všechno s přehledem zvládnete a nebude vám chybět optimismus a síla. Zkrátka je doba předurčena pro intenzivní práci a úspěchy! Nejvíc vás bude bavit, když se vám povede skloubit výdělek s něčím, co vás zajímá, s nějakým vašim koníčkem. Zde hledejte inspiraci pro nové podnikatelské nápady! Nebojte se projevit se a ukázat světu, co se ve vás ukrývá! Dočkáte se nejen seberealizace a dobrého pocitu, ale vyplatí se vám to i finančně. Taky je ideální doba vypořádat se s různými potížemi, jako třeba dluhy, budete mít dostatek síly a energie všechno zařídit tak, aby to pro vás bylo výhodné, a posunout se kupředu.

Štír
Karta Tři poháry
vám věští úspěchy, milí Štíři, a prozrazuje, že budete mít letos na podzim spoustu důvodů k oslavám! Vaše práce přinese své ovoce a po finanční stránce se vám bude taky skvěle dařit. Možná oslavíte s kolegy úspěšné dokončení nějakého projektu, nebo něco podobného. Pokud podnikáte, stoupnou vám tržby a budete moct štědře odměnit celý váš tým, který se na tom podílel. Perspektivní bude i navázání nové spolupráce a pracovních či obchodních kontaktů. Zajímavé příležitosti vám přinese taky uspořádání teambuildingu nebo účast na něm! Po všech stránkách vám teď bude vaše práce dělat radost a přinášet dobrou náladu. A taky si užijete spoustu příjemných zážitků s kolegy nebo spolupracovníky, vždyť se vám bude dařit a pak je hned celý svět krásnější! Po finanční stránce si teď můžete dopřát trochu větší rozlet než obvykle a udělat si něčím radost. Budete rádi, že konečně přichází období, když nemusíte počítat každou korunu, a tak si dopřejete to, co máte rádi!

Střelec
Karta Šest mincí
prozrazuje, že za vaši práci vás čeká zasloužená a spravedlivá odměna, milí Střelci! A to znamená, že se konečně dočkáte výdělků, které budou stát za to – tedy, pokud nezahálíte! Žádné peníze zadarmo vám totiž zázračně z nebe nespadnou a tarot vám neslibuje výhru v loterií, ale dobře zaplacenou práci! Takže pokud podáte dobrý výkon, nemusíte se obávat, že byste finančně přišli zkrátka! A to je skvělá zpráva, protože finanční jistoty jsou to, co nyní jistě oceníte nejvíc. Díky tomu, že se můžete spolehnout na své nadřízené a jejich vstřícnost, ať už co se týče odměn nebo různých možností domluvy, budete mít hned mnohem větší motivaci do práce. Možná se vám předtím příliš nechtělo, ale když budete vidět, že vaše snažení a poctivá práce se skutečně vyplatí, hned to bude jiná písnička! Tak využijte podzimní měsíce naplno k tomu, abyste se vypracovali dál ve své kariéře, našetřili si nějaké peníze nebo jinak vylepšili svou pozici. Když na tom budete pilně pracovat, uspějete!


Kozoroh
Karta Pět mečů
prozrazuje, že vás zřejmě lákají spekulativní podniky, milí Kozorozi! Vidina snadného výdělku, který ovšem nebude tak docela čistý a férový, pro vás bude mít magnetickou přitažlivost! Vždyť se přece nejedná o nic, co by nebylo v mezích zákona, spíš jde o etickou stránku věcí a o vaše svědomí. Třeba něco levně sehnat a za předražené peníze pak prodat? Zkusit štěstí v pyramidovém systému a lanařit lidí, abyste na každém z nich něco vydělali? Anebo se přiživit na něčím úspěchu a okoukat jeho originální nápady? Ano, působí to jako snadná cesta a máte tu možnost. Pokud teď nutně potřebujete finance, možná to není zas tak špatný nápad. Ale jinak počítejte s tím, že takový pokoutný úspěch bude pouze krátkodobý. Ono se to rychle provalí a rozkřikne, že spolupracovat s vámi nebo od vás něco koupit se nevyplatí! A pak už zbývá jen otázka, jestli vám to stojí za to! Na to už si musíte odpovědět vy sami, jestli jsou vám přednější rychlé a snadné zisky nebo dobrá pověst a reputace.

Vodnář
Karta Sedm holí
ukazuje, že s překážkami, kterým čelíte, se musíte poprat sami a spoléhat se jen na vlastní síly, milí Vodnáři! Takový úspěch si však budete mnohem více cenit jak vy sami, tak i vaše okolí, takže stojí za to nevzdávat se a poprat se s tím! Konec konců, Vodnář je znamení, které má přímo v popisu práce jít vždy proti proudu, takže to pro vás nebude nic nového. Vaší velkou výhodou je, že si umíte stát za svým a taky vám nechybí energie a nadšení. Když má něco pro vás smysl, tak si za tím zkrátka jdete bez ohledu na to, že to možná není zdaleka ta nejsnazší cesta. Vaší prioritou teď není co nejvíc a nejsnadněji si vydělat, ale držet se ve své kariéře těch věcí, o kterých jste přesvědčeni. Dělat zkrátka věci poctivě a přesně tím způsobem, který vám přijde nejsprávnější. Ať si myslí, kdo chce, co chce! S takovým nastavením je samozřejmě těžší vybojovat si cestu k úspěchu. Ale když už se vám to povede, budete platit za opravdovou výjimečnou osobnost, za někoho originálního a neopakovatelného!

Ryby
Karta Pět pohárů
prozrazuje, že se pořád utápíte v myšlenkách na něco, co se v minulosti nepovedlo. Je pro vás těžké se od těchto myšlenek odpoutat, milé Ryby. Máte nejspíš pocit, že jste tehdy a tehdy promarnili nějakou naprosto zásadní příležitost, a že nyní to už nemůžete vůbec nijak napravit. A takové černé myšlenky vám pak zbytečně ubírají energii a motivaci do práce. Možná na tom je něco pravdy – třeba jste teď skutečně mohli mít mnohem více peněz nebo být kariérně někde úplně jinde, kdyby… Třeba kdybyste předloni neodmítli tu pracovní nabídku, kdybyste si nebyli vzali půjčku, kdybyste před dvaceti lety šli na jinou školu… To už však teď raději pusťte z hlavy, co bylo, to bylo, a chyby jsou zde od toho, abychom se z nich poučili. Teď se zaměřte na to, jaké možnosti máte tady a teď, a pochopíte, že na tom vůbec nejste špatně a že máte co rozvíjet a s čím pracovat. Možná mohlo být lépe, ale mohlo být i mnohem hůř - a věci se dějí tak, jak se mají dít!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.