Home - Články - Podzimní tarotové rady pro zdraví - podle znamení!

Podzimní tarotové rady pro zdraví - podle znamení!

sdílet článek na facebooku
vloženo 18. 10. 2015

Podzimní tarotové rady pro zdraví – podle znamení!

Udržte si i v sychravých dnech pevné zdraví a dobrou kondici! Váš tarotový horoskop vám poradí, jak na to!



Beran

Co dělat: Karta Páže mečů říká, ať se svému zdraví věnujte aktivně – nebojte se změn a zkoušení nových věcí! Dovíte se zajímavé informace o nových metodách a postupech, jak si vyléčit nějaký neduh, který vás sužuje, nebo jak si vylepšit svoji kondici a výkonnost. Na první pohled to bude vypadat jako zvláštní způsob, ale dejte mu šanci a velmi příjemně vás překvapí. Někdy se budete dostávat do drobných sporů s vašim okolím v otázce, co je zdravé a co nezdravé. Nakonec však tyto debaty budou překvapivě přínosné a přijdete díky nim na nové myšlenky a inspiraci!
Co nedělat: Karta Viselec vás upozorňuje, abyste se k otázce svého zdraví nestavěli pasivně. Někdy budete mít sklon vnímat to spíše trpitelsky a budete si myslet, že některé nepříjemnosti zkrátka musíte vydržet, protože s tím nelze nic dělat. Ve skutečnosti ovšem existuje spousta možností, ale chce to trochu iniciativy, protože samy se k vám nedostanou. Když se nějaká vaše zdravotní záležitost dlouhou dobu nebude zlepšovat, nejhorší co můžete udělat je prostě se s tím smířit. Přitom mnohem lepší by bylo vyhledat ještě další a nové odborníky, jiné doktory, zkusit alternativní medicinu nebo se poohlédnout po nových informacích na internetu.

Býk

Co dělat: Karta Tři hole vám slibuje, že po zdravotní stránce se vám bude dařit výborně – žádné nové potíže vás nečekají a stávající problémy se budou rychle zlepšovat. Příznivý vývoj situace vám bude dodávat vnitřní sílu a sebedůvěru a tento optimistický přístup k životu bude mít příznivý vliv i na vaše tělo a kondici. Pokud sportujete nebo uvažujete o tom, že byste se do aktivního sportu pustili, bude vám osud velmi příznivě nakloněn, budete mít spoustu sil a posunete laťku svých výkonů výrazně nahoru. Budete mít radost z toho, že se vám povede uskutečnit své plány a naplnit své ambice a budete mít ze svého těla a výkonů vynikající pocit.
Co nedělat: Karta Šest holí vás varuje před bezdůvodnými obavami v oblasti zdraví. V některých chvílích se budete jen těžce bránit černým myšlenkám na hrozící nemoci, i když ve skutečnosti se vás vůbec netýkají. Někdy si však stačí pouze něco přečíst nebo se doslechnout a obavy jsou na světě. Měli byste svému tělu a jeho schopnostem věřit a nepochybovat o nich, protože takové pozitivní psychologické rozpoložení je zárukou udržení si dobrého zdraví. Vy sami jste pány svého těla a je na vás, co mu dopřejete a co po ně budete vyžadovat. Místo zbytečných pochybností o svém zdraví raději vsaďte na zdravější životosprávu a úspěch budete mít v kapse!

Blíženci

Co dělat: Karta Král holí vám prozrazuje, že vy sami jste pány svého zdraví a že toho můžete vlastním přičiněním ovlivnit mnohem více, než si myslíte. Vaše energie, síla vůle a životní elán budou zárukou toho, že se vám nemoci budou vyhýbat a pokud vás v této době nějaké trápí, bude se váš zdravotní stav rychle zlepšovat. Důležitá bude podnikavost a ochota jít do neznámých vod, zkoušet nové léčební postupy a vložit důvěru a optimismus do postupů, které vám budou slibovat úspěch. Aktivní přístup k otázkám vlastního zdraví a životosprávy se vám vyplatí, tak nenechávejte nic na náhodu a buďte iniciativní!
Co nedělat: Karta Mág je upozorněním před zrádným pocitem všemohoucnosti a neohroženosti. I když se vám zdravotní potíže budou vyhýbat, to ještě neznamená, že můžete sebevědomě hazardovat s vlastním zdravím. Nebezpečné adrenalinové aktivity, nezdravá strava, alkohol, cigarety a omamné látky, agresivní sporty nebo nebo neopatrnost při řízení, to všechno a spousta dalších věcí může ohrozit vaše zdraví v té nejneočekávanější chvíli. Nepodléhejte proto falešné iluzi, že máte všechno pod kontrolou, a raději buďte opatrní a rozvážní, jistota je v oblasti zdraví vždy lepší než zbytečné riskování!

Rak

Co dělat: Karta Eso mečů vám předpovídá, že se k vám konečně dostanou nové a zásadní informace, které vám velmi pomohou k vyléčení nebo zlepšení kondice. Bude to vypadat až neuvěřitelně krásně a jednoduše, ale bude to pravda! Konečně si vyjasníte některé věci ohledně vašeho zdravotního stavu, kterým jste doposud pořádně nerozuměli, a díky tomu pochopíte některé souvislosti, které vám dosud zůstávaly skryté. Pochopíte, co vám pomáhá a co naopak škodí. V poznání a informacích je síla a v oblasti zdraví to platí dvojnásob. Mějte odvahu zkoušet nové věci, které budou vypadat logicky a velmi slibně, i když budou trochu neobvyklé a proti proudu.
Co nedělat: Karta Sedm mincí vás varuje před zbytečnými obavami, že něco pokazíte nebo že si nějakým neuváženým krokem po zdravotní stránce uškodíte. Můžete se směle pustit do toho, co vám pomůže zlepšit si kondici a není potřeba, abyste se zdržovali zbytečnými pochybnostmi. Když totiž budete dlouho setrvávat na místě a nebudete konat, nic se nezlepší a naopak se vám může váš stav zhoršit. Dobré zdraví si vyžaduje, abyste na něj systematicky mysleli a každý den pro něj něco dobrého udělali. Nenechejte se od této aktivity odradit negativními myšlenkami a obavami!

Lev

Co dělat: Karta Král mincí vám říká, abyste svému tělu věnovali dostatek pozornosti a péče bez ohledu na to, jestli se po zdravotní stránce cítíte dobře nebo vás něco trápí. Investujte do svého zdraví, ať už preventivně nebo v rámci léčby, je to jeden z nejlepších způsobů, jak můžete své finance vůbec využít. Dopřejte si to nejlepší, zasloužíte si skutečně kvalitní potraviny a na tom, co děláte pro své tělo, byste rozhodně neměli šetřit. Dívejte se na věci pragmaticky a vždy se zeptejte sami sebe, jestli to pro vás skutečně bude užitečné a účinné. Pokud bude odpověď kladná, pak si to bez dalšího váhání zkrátka dopřejte!
Co nedělat: Karta Milenci vám přináší varování před zdravotními riziky, které jsou spojené s láskou. V tomto období budete více ohroženi rizikem pohlavních nemocí, ale pozor si dávejte také na riziko nechtěného těhotenství. Co se týče vaší sexuality, vyhýbejte se jakémukoliv nezodpovědnému chování a raději si odepřete fyzické požitky, než byste měli zbytečně riskovat. Karta Milenci vás zároveň upozorňuje na psychologické komplikace, které mohou být spojené s nenaplněnou láskou nebo nešťastnými vztahy obecně – nejen partnerskými. Negativní energie, která z nich plyne, má totiž nepříznivý vliv nejen na duši, ale skrze ni i na tělesné zdraví.

KALENDÁŘ ZVĚROKRUHU 2016
Originální plnobarevný nástěnný kalendář s motivem znamení zvěrokruhu. V každém měsící je vyobrazeno převládající znamení a také příznivé a nepříznivé dny. Neutečou vám už ani fázy luny, znamení, ve kterých se nachází či jiné důležité astrologické události.


Panna

Co dělat: Karta Slunce vám přináší velmi krásné a příznivé vyhlídky v oblasti zdraví. Budete se cítit v nejlepší kondici a nebude zde nic, co by vás po zdravotní stránce trápilo. Dokonce i dlouhodobější potíže se zmírní nebo vymizí, takže budete mít důvod k radosti! Díky tomu si teď budete moct dovolit trochu více bezstarostnosti a nebudete muset řešit, jestli to nebo ono můžete nebo to máte zapovězeno. Budete si užívat příjemných stránek života a těšit se z vynikající kondice. I to, co je dobré, však lze zlepšit, proto věnujte pozornost zdravému stravování, sportu a dalším způsobům, jak si vylepšit svoji kondici a zdraví.
Co nedělat: Karta Dvě mince značí varování před strachem ze změn v oblasti životosprávy nebo léčby. Jste už na určité věci zvyklí a nejraději byste u nich zůstali, i když se časem bude stále více a více ukazovat, že nejsou zas tak účinné a efektivní, jak jste si mysleli. Budete mít příležitost změnit něco ve svém přístupu ke zdraví a ke svému tělu k lepšímu, něco nového se naučit a vykročit na cestu, která vám bude slibovat zlepšení vaší celkové kondice. Bude však pro vás těžké se k tomu odhodlat a hodně dlouho budete váhat – jen pozor, ať vám mezitím tato zajímavá příležitost nebo nabídka neproklouzne mezi prsty!

Váhy

Co dělat: Karta Blázen značí skvělou zprávu, že v oblasti péče o tělo a zdraví si teď můžete dovolit bezstarostnost a dokonce i trochu riskování. Bude vás bavit zkoušet nové věci, jako například různé diety, cvičení nebo alternativní způsoby léčby bez ohledu na to, co si o tom bude myslet vaše okolí. A vyplatí se vám to! Když najdete odvahu vydat se po nevyšlapaných cestičkách, budete nakonec i vy sami překvapeni, jak skvělé výsledky to bude mít a jak vám to pomůže! Když tedy budete uvažovat, jestli si máte trochu zaexperimentovat v oblasti zdraví, jděte bez váhání do toho! Přinese vám to posun na úplně novou úroveň a zlepšení, o jakém se vám ani nezdálo!
Co nedělat: Karta Rytíř mincí vás varuje před příliš konzervativním a zkostnatělým myšlením v oblasti zdraví. Nejspíš si někdy říkáte, že experimenty jsou zbytečné nebo dokonce škodlivé, že budete zkrátka polykat prášky, které vám předepsal doktor, a to je všechno, že nic více dělat nemusíte. Ale opak je pravdou a zbytečná těžkopádnost a váhavost vás akorát oddalují od úspěchů, které vás čekají někde v blízké budoucnosti – projeví se jakmile najdete odvahu udělat věci jinak a udělat nějaké rázné a neobvyklé změny ve své životosprávě!

Štír


Co dělat: Karta Sedm holí posilňuje vaši schopnost překonávat sebe sama, a to po stránce těla i psychiky. Vaše tělo toho vydrží mnohem více, než byste si kdy mysleli, proto se můžete směle odhodlat i k náročným fyzickým výkonům – samozřejmě za předpokladu, že u toho budete dodržovat zdravou životosprávu. Pokud vás trápí nějaké zdravotní těžkosti, měli byste proti nim bojovat s odvahou a odhodláním, všechny pochybnosti o vlastních silách a perspektivně do budoucna odhoďte stranou. Pevná vůle, optimismus a odhodlání dělají zázraky a díky nim se vám povede porazit i ty nejzáludnější nemoci!
Co nedělat: Karta Šest mečů vás upozorňuje, abyste se neuzavírali před novými podněty a informacemi v oblasti péče o zdraví a léčení. Některé věci, které se doslechnete, na vás budou zpočátku působit podezřele, ale přesto byste měli najít odvahu je zkusit, budou totiž až překvapivě účinné. Budete mít sklon odepsat některé dobré rady ještě dřív, než je vyzkoušíte, ale to by mohla být hodně velká chyba. Naslouchejte proto svému okolí a otevřete se novým informacím, čtěte si o zdravotních potížích, které vás trápí a o nových možnostech jejich léčby. Bude to až překvapivě přínosné!

Střelec

Co dělat: Karta Devět holí vám sděluje, že i ty nejsložitější zdravotní problémy můžete snadno překonat díky své velké vnitřní síle a odhodlání. Jen je musíte pořád držet naživu a nevzdávat se. Bojujte a věřte tomu, že věci se již co nevidět zlepší! Platí to nejen pro vážnější zdravotní potíže, ale hlavně pro drobná a běžná trápení, jako je například vleklé nachlazení, bolesti hlavy nebo něco podobného. Pozitivní myšlení bude dělat zázraky a už jen odhodlání zlepšit si kondici je prvním stupněm k tomu, že se vám to doopravdy povede. Nezapomínejte na to a buďte silní, místo stěžování si na své zdraví buďte optimisté a bojujte o jeho zlepšení!
Co nedělat: Karta Pět holí vás varuje před spory a konflikty, které se budou týkat péče o zdraví nebo otázky, co je zdravé a co nikoliv. Někdo z vašeho okolí se vás zřejmě bude snažit odradit od něčeho, na co jste si zvykli a vyhovuje vám to – ať už je to nějaký způsob stravování, určitý druh sportu nebo něco podobného. Bude pro vás obtížné si to před protistranou obhájit, ale možná ani není potřeba se do této výměny názorů zbytečně zamotávat. Každý z nás je jiný, vyhovují nám různé věci, takže důležité je, že vy sami se díky dané aktivitě cítíte dobře a vyhovuje vám!



Kozoroh

Co dělat: Karta Deset mincí vám v oblasti zdraví věští velmi příznivé období, po fyzické stránce se všechno bude zlepšovat a nebude vám nic chybět. Budete mít velmi dobré finanční a materiální možnosti k tomu, abyste o své zdraví pečovali tím nejlepším možným způsobem, a to nejen v případě, že vás sužuje nějaká nemoc – i do prevence se vyplatí investovat! Zdravá životospráva vás bude bavit, ale nedělejte to jen sami pro sebe, ale zapojte i svoji rodinu, partnera a děti nebo jiné lidi, kteří jsou vám blízcí. Budete pak mít dobrý pocit z toho, že jste udělali něco dobrého nejen sami pro sebe, ale hlavně pro zdraví a kondici lidí, které máte rádi.
Co nedělat: Karta Rytíř pohárů vás varuje před podvodníky a šarlatány, kteří vám budou slibovat zázračné vyléčení všech vašich neduhů. Když to bude vypadat až příliš dobře, než aby to byla pravda, měli byste zbystřit pozornost – nejspíš vám vaše intuice říká pravdu! A když to navíc ještě bude stát spoustu peněz, pak neváhejte a berte nohy na ramena! Je skvělé, že chcete do svého zdraví investovat, ale měli byste se držet prověřených zdrojů a osvědčených metod. Naivita se vám nevyplatí, v lepším případě byste ztratili pouze peníze, v horším si můžete i zdravotně poškodit!

Vodnář

Co dělat: Karta Rytíř holí vám dává znamení, že budete mít spoustu energie zkoušet nové věci a dělat něco pro své zdraví a dobrou kondici. Seberte proto svoji pevnou vůli a odhodlejte se k tomu, že budete něco dobrého pro své tělo dělat systematicky, pravidelně a intenzivně – díky tomu to bude mnohem účinnější! Využijte svoji energii a nadšení například k tomu, že změníte svoji životosprávu a způsob stravování nebo že se začnete intenzivně věnovat nějakému druhu cvičení nebo sportu. Bude to mít na vaše zdraví velmi příznivý vliv, a navíc vám to přinese dobrou náladu a dodá psychickou pohodu, takže není o čem váhat!
Co nedělat: Karta Velekněz znamená výstrahu před slepým následováním „zázračných“ a „zaručených“ postupů, o kterých vás bude přesvědčovat člověk, který se bude vydávat za autoritu. Než se k tomu necháte přemluvit a zkusíte to, raději si o dané metodě najděte dostatek informací z různých zdrojů , to vám umožní posoudit, jestli tomu můžete věřit nebo je to hloupost. Ne každý, kdo vystupuje v roli zázračného léčitele, jím i doopravdy je, právě naopak, při nedostatku opatrnosti hrozí, že se necháte napálit a zbytečně ztratíte energii i finance u něčeho, co nebude mít na vaše zdraví vůbec žádný vliv!

Ryby

Co dělat: Karta Dva poháry je připomenutím, že láska má léčivé účinky – a to doslova! Ve společnosti milovaných lidí se snáz vyléčíte ze svých zdravotních neduhů a celkově se budete cítit v mnohem lepší kondici, než kdybyste byli sami a smutní. Proto vyhledávejte společnost svých blízkých, věnujte se co nejvíce svému partnerovi, rozvíjejte ve svém životě lásku ve všech jejích podobách! Bude to mnohem efektivnější než nekonečné polykání prášků! V procesu léčení je porozumění na předním místě a spolupatřičnost mezi lidmi dělá zázraky!
Co nedělat: Karta Čtyři poháry nese sdělení, že v oblasti zdraví byste se měli dívat na věci realisticky a snažit se vyhýbat sebelítosti. Raději se soustřeďte na věci, ve kterých jste na tom dobře, a snažte se je ještě více zlepšit, místo abyste se zabývali a donekonečna uvažovali nad něčím, co v této chvíli zlepšit nejde. Když budete mít pochybnosti o svém zdravotním stavu, dovolte svým blízkým, ať už partnerovi, rodině nebo přátelům, ať vás utěší a přivedou na optimističtější myšlenky. Trápit se kvůli riziku zdravotních těžkostí je totiž někdy mnohem horší, než by byly tyto těžkosti, kdyby se skutečně objevily!

NEMOC PRAMENÍ ZE SMUTKU DUŠE! Tam ji lékař nehledá, já ANO! Léčitelka Bianka na tel.: 906 701 701 nebo pošltete SMS ve tvaru SMS BIANKA na 904 30 44!

Autor článku:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.