Home - Články - Velký tarotový horoskop - práce a rodina

Velký tarotový horoskop - práce a rodina

sdílet článek na facebooku
vloženo 29. 9. 2015

Velký tarotový horoskop - práce a rodina

Chcete vědět, co vás na podzim čeká a nemine v zaměstnání a doma? Přečtěte si váš tarotový horoskop a zjistěte, co si pro vás osud připravil!



Beran


Práce: Karta Královna holí vám do práce přináší optimismus a spoustu energie, se kterou se hravě popasujete s každým problémem. Budete mít silnou intuici, která vám pomůže odhalit příčinu překážek, a dostatek sil, abyste je snadno překonali. Na pracovišti se budete cítit skvěle a vztahy s kolegy budou velmi dobré, takže vám nebude vadit dokonce ani nutnost dělat přesčasy.
Rodina: Karta Osm mečů vám prozrazuje, že situace ve vaší rodině bude tento měsíc jistým způsobem patová a dlouho se nebude moct pohnout z místa. Budete se cítit sevřeni a omezováni protikladnými názory vašich příbuzných. Budete hodně uvažovat, co s tím dělat, ale na nic rozumného nepřijdete. Až nakonec koncem měsíce se energie uvolní a věci se najednou pohnou kupředu a vyřeší samy od sebe.

Býk


Práce: Karta Šest holí vám předpovídá velké pracovní a kariérní úspěchy, za které sklidíte zasloužený obdiv. Kolegové k vám budou vzhlížet a budou se snažit něčemu se od vás přiučit, aby taky mohli být tak úspěšní jako vy. Budete hrdí na to, co se vám povedlo a budete si to užívat, ale neusínejte na vavřínech, protože jsou před vámi další zajímavé pracovní výzvy!
Rodina: Karta Svět znamená, že v rodinných vztazích se některé věci konečně úspěšně vyřeší, rozuzlí a uzavřou. Budete velmi spokojeni s výsledkem a budete si ho užívat společně s lidmi, které máte rádi v atmosféře plné radosti a souladu. Je vhodná doba připravit se na nové začátky a plánovat další dlouhodobé záležitosti, konečně k tomu budete mít vhodné možnosti!

Blíženci


Práce: Karta Osm mincí vás potěší skvělou předpovědí, protože znamená naplnění vašeho pracovního snažení! Konečně budete sklízet ovoce své práce a budete mít příjemný pocit, že jste to nedělali zbytečně. Po finanční stránce si polepšíte a to vás bude motivovat k tomu, abyste pokračovali s vytrvalostí a vysokým nasazením dále kupředu na profesní dráze, kterou jste si zvolili.
Rodina: Karta Deset mečů vám věští vyvrcholení nějaké rodinné vztahové krize, která bude mít něco společného s rozdílnými názory, ale mohou v tom být zapleteny i nějaké ty majetkové záležitosti. Něco, co se dlouho nemohlo vyřešit, teď vyvrcholí v nějaké výměně názorů, ale pak se pročistí vzduch a najednou celý problém odezní a budete si se svými příbuznými skvěle rozumět.

Rak


Práce: Karta Pět mincí vám prozrazuje, že v pracovní oblasti se budete potýkat s dočasnou krizí a finančními nebo materiálními komplikacemi, které vám budou po většinu měsíce komplikovat postup kupředu. Naštěstí to však nebude ani zdaleka tak černé, jak to na první pohled bude vypadat, a když se na věci podíváte z jiného úhlu pohledu, pochopíte, že řešení je mnohem jednodušší, než jste si mysleli!
Rodina: Karta Deset mincí znamená krásnou hojnost a spokojenost v domácím životě a v kruhu nejbližších. Nebude vám nic chybět, budete si užívat materiální a finanční dostatek, příjemnou atmosféru a výborné a klidné vztahy. Občas vám snad bude chybět trocha dobrodružství a aktivněji prožitý volný čas, ale vaši příbuzní budou dávat přednost odpočinkovému programu.



Lev

Práce: Karta Blázen značí, že největší pracovní úspěchy vás čekají, když najdete odvahu vyzkoušet nové a netradiční postupy a ubírat se po nevyšlapaných cestičkách. Vaše okolí nad tím možná bude kroutit hlavou a bude si myslet, že je to šílené, ale měli byste důvěřovat své intuici, vyplatí se vám to. Velmi vás překvapí, že něco, co jste vyzkoušeli jako spontánní nápad a nic jste od toho nečekali, vám nakonec přinese ohromné úspěchy a zisk!
Rodina: Karta Sedm holí vám říká, že v rodině budete doslova překonávat sami sebe a zvládnete toho pro své blízké udělat mnohem více, než jste si kdy mysleli, že je ve vašich silách! Za to sklidíte zaslouženou vděčnost, obdiv a jednou, až bude potřeba, vám to příbuzní oplatí. Budete potřebovat hodně průbojnosti, aby se vám povedlo vyřídit některé důležité a komplikované věci, ale úspěch máte již na dosah ruky!

Panna

Práce: Karta Čtyři meče je předzvěstí období dočasného klidu, bude to však spíše ticho před bouří. Důležité pracovní projekty se na chvíli dostanou do pozadí a nebudou ze hýbat kupředu, takže se budete věnovat spíš menším a vedlejším věcem a dodělávat si různé resty. Díky tomu si budete moct trochu odpočinout a ujasnit si své priority, ukáže se, že to bude velmi užitečné a pomůže vám to v dalším postupu kupředu.
Rodina: Karta Královna mincí vám slibuje velmi příjemné období v domácím životě. Budete si užívat materiální a finanční hojnost, někdy dokonce až nadbytek, a nic vám po této stránce nebude chybět ke spokojenosti. Bude vás bavit pečovat o svoji rodinu a domácí hnízdečko a budete mít velmi silný smysl pro rodinný život, jiné aktivity ve volném čase nebudete téměř vůbec vyhledávat a doma vám bude skvěle.

Váhy

Práce: Karta Smrt vám prozrazuje, že v pracovní oblasti se toho v nejbližší době ve vašem životě hodně změní. Budete se muset rozloučit s něčím, čemu jste se poměrně dlouhou dobu věnovali, takže vám to již přirostlo k srdci, i když ve skutečnosti to zas tak skvělé nebylo a mělo to své mouchy. Loučení bude těžké, ale přínosné, protože díky tomu se vám otevře prostor pro nové začátky a budete moct přijmout úplně nové výzvy!
Rodina: Karta Čtyři mince vám říká, že v domácím životě pro vás teď bude velmi důležitá stabilita a materiální zázemí. Když se v lásce a kariéře budou věci rychle a nečekaně měnit, právě rodina a domov pro vás budou pevnými body v životě, kde budete pociťovat jistotu a oporu.

Štír

Práce: Karta Sedm pohárů vás upozorňuje, že budete mít sklon stavět si vzdušné zámky a upínat se na možnosti a naděje, které nejsou příliš realistické. Více než takové prázdné snění se vám vyplatí zaměřit se na jednu věc, která je opravdu perspektivní, a té se systematicky věnovat. V opačném případě totiž hrozí, že se vaše vzdušné zámky najednou z ničeho nic rozplynou a vy zjistíte, že vám nic nezůstalo!
Rodina: Karta Mág vám prozrazuje, že mezi svými blízkými budete šedou eminencí, která tahá za skryté nitky osudu a plánuje věci i za ostatní lidi – samozřejmě k jejich prospěchu! Bude se vám líbit pocit, že máte věci pod svojí kontrolou a že právě vy udáváte tempo, i když si vaši nejbližší možná myslí pravý opak. Bude to takové vaše drobné tajemství!

Střelec

Práce: Karta Velekněžka vám naznačuje, že v pracovní oblasti vám bude velmi užitečná intuice a když budete důvěřovat svým pocitům, tak rozhodně neuděláte chybu! Některé věci budou na první pohled vypadat jinak než doopravdy jsou a právě díky intuici odhalíte, co se skrývá pod povrchem. Možná budete velmi překvapeni, a rozhodně vám to pomůže v nějakém důležitém rozhodování!
Rodina: Karta Král pohárů vám dodává do rodinného života láskyplnou energii a zároveň moudrost a rozvážnost. Budete stmelovat svoji rodinu a na oplátku budete pociťovat u nich oporu a materiální i citové zázemí – to druhé bude důležitější! Schopnost vcítit se do pocitů ostatních bude velmi důležitá pro udržení a rozvíjení dobrých rodinných vztahů.

Kozoroh

Práce: Karta Královna mečů vás učí, že upřímný a otevřený přístup vám bude velmi užitečný ve vaší kariéře. Někdy máte sklon na něco si hrát a určité věci předstírat, abyste na své okolí udělali lepší dojem a zajistili si postup nahoru, ale teď se po vás bude vyžadovat něco úplně jiného. Nadřízení překvapivě ocení, když budete mít odvahu projevit svůj skutečný názor a schopnosti a nebudete si na nic hrát.
Rodina: Karta Osm pohárů znamená období určité vnitřní osamělosti, i když ve skutečnosti budete se svými příbuznými trávit poměrně hodně času. Neubráníte se však pocitu, že jste hodně rozdílní a že vás ve spoustě věcí nechápou, takže budete mít sklon uzavírat se do sebe a raději příliš nemluvit o věcech, které jsou pro vás opravdu důležité. Je to osamělá cesta, ale bude vám vyhovovat.

Kalendář zvěrokruhu - 2016
Originální plnobarevný nástěnný kalendář. V každém měsící je vyobrazeno převládající znamení a taky příznivé a nepříznivé dny. Neutečou vám už ani fázy luny. Kalendář obsahuje také roční horoskop 2016 pro všechna znamení!


Vodnář


Práce:
Karta Pět mečů vás upozorňuje, že v pracovní oblasti se proti vám mohou obrátit vaše vlastní negativní očekávání a přehnaný pesimismus. Sklony k negativnímu myšlení vám totiž mohou zavřít dveře k některým novým příležitostem – budete si zkrátka myslet, že na to nemáte, tak to ani nezkusíte! Ale to by byla velká chyba! Vezměte si raději ponaučení z cizích chyb a zkuste si na ně dávat pozor. V takovém případě vy jistě uspějete, dokonce i tam, kde jiní před vámi selhali!
Rodina: Karta Devět holí se sebou přináší energii napětí, chvílemi budete mít pocit, že hádka je na spadnutí, ale ona ne a ne přijít. Budete se cítit jako kdybyste byli sami proto všem, i když ve skutečnosti jsou někteří příbuzní na vaší straně, jen to nedávají příliš najevo navenek. Situace směřuje k pročištění energií a skrytý konflikt se již co nevidět vyřeší.

Ryby

Práce: Karta Rytíř mincí vám věští velkou šanci na skvělé zisky a záviděníhodné výdělky! Nepřijde to ovšem zadarmo, budete pro to muset něco udělat a snažit se – ale nebude to nijak těžká práce, takže to zvládnete hravě! Nejdůležitější pro zajištění dlouhodobého úspěchu a pravidelného přísunu financí bude vaše vytrvalost a trpělivost, nadřízení potřebují mít pocit, že je na vás stoprocentní spolehnutí.
Rodina: Karta Císař vám prozrazuje, že svojí rodině budete vládnout pevnou rukou – nebo naopak, že jí pevnou rukou bude vládnout někdo jiný a vy se budete muset přizpůsobit jeho autoritě! Každopádně budou vaše rodinné záležitosti velmi záviset na rozdělení moci a to bude otázka, okolo které bude vznikat napětí a o kterou se bude tak trochu bojovat, i když naštěstí pouze čestnými prostředky!

KARIÉRA NEBO MATEŘSTVÍ?
Poradím vám, čemu dát přednost!
Kartářka Martina na tel.: 906 701 701

Autor článku:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.