Home - Články - Podzimní tarotové rady pro rodinné vztahy

Podzimní tarotové rady pro rodinné vztahy

sdílet článek na facebooku
vloženo 26. 10. 2015

Podzimní tarotové rady pro rodinné vztahy

Rodina je základem štěstí! Vytvořte si krásné harmonické zázemí a vylepšete si vztahy s blízkými! Váš tarotový horoskop vám poradí, jak na to!



Beran

Co dělat: Karta Vůz vám prozrazuje, že ve vztazích se budou věci rychle měnit k lepšímu, ale bude si to vyžadovat, abyste se snažili a projevovali iniciativu. Budou zde různorodé energie a tendence a bude na vás,abyste je udrželi pod kontrolou a uvedli do vzájemného souladu tak, že všichni budou spokojeni. Budete k tomu potřebovat značnou dávku odvahy a nekompromisnosti, ale vyplatí se vám to. Právě teď totiž přichází doba, kdy se ve vašich rodinných vztazích může všechno posunout velmi výrazně a rychle kupředu!
Co nedělat: Karta Hvězda vám naznačuje, ať si neděláte příliš optimistické a nereálné naděje. V některých chvílích budete mít skon myslet jen na své vlastní zájmy a hodnotit situaci podle toho, jestli odpovídá tomu co jste si přáli nebo nikoliv. Nesmíte však zapomínat na to, že i ostatní členové rodiny mají své sny a některé z nich mohou být zcela odlišné od těch vašich. Jen málokdy lze říct, že se něco vyvíjí jednoznačně dobře nebo jednoznačně špatně – pouze to bude jednou vyhovovat jednomu z vás a podruhé jinému. Vyhýbejte se proto příliš velkým a nedosažitelným cílů, vedlo by to akorát ke zklamání.

Býk

Co dělat:
Karta Páže mečů vám slibuje nové podněty a příležitosti, jak si vylepšit váš rodinný život. Objeví je vynikající nápady, co byste mohli společně podniknout, a budete je nadšeně rozvíjet. Je přitom jedno, jestli to budou vaše vlastní nápady nebo jestli s nimi přijde někdo z vašich blízkých. Když dáte v rodině prostor novým myšlenkám a nápadům, jak si věci zařídit a zorganizovat, zbavíte se díky tomu některých zažitých stereotypů, které vás již omezovaly a ubíjely. A to bude skvělé! Připravte se ovšem na to, že se může vyskytnout drobná výměna názorů – nemusíte se jí však obávat, protože bude jenom mírná a hlavně bude mít velmi přínosné výsledky a posune vás kupředu!
Co nedělat: Karta Dva meče vás varuje před nerozhodností, váhavostí a před sklonem podléhat nejistotě. Budete se snažit o rovnováhu a budete chtít vyhovět všem, ale pak to může snadno dopadnout tak, že se nebudete moct pohnout z místa, protože ideální řešení pro všechny zkrátka neexistuje. Budete uvažovat, jestli se máte řídit spíš rozumem nebo svými pocity a intuicí, ale ani jedno z nich samo o sobě vám nepřinese tu pravou odpověď – nejlepší bude najít uvnitř sebe kompromis a naslouchat jak hlavě, tak i srdci.

Blíženci

Co dělat:
Karta Viselec značí, že nastává doba trpělivosti, vyčkávání a dočasného klidu, kdy se v rodinných vztazích nebude nic příliš měnit. Zároveň vám však bude jasné, že je to spíš ticho před bouří, protože některé věci rozhodně nejsou v pořádku a vyžadují si, abyste je společně řešili. Ale pozor na přílišnou iniciativu, protože Viselec vám jasně říká, že se snahou něco změnit byste ještě měli počkat! Teď se zkuste smířit s tím, že věci na chvíli ustrnuly v mrtvém bodě, a nechejte jim čas, ať dozrají. Je potřeba, abyste se na nějakou dobu vzdali svých představ o tom, jaké by věci měly být, a přijali je takové, jaké v této chvíli skutečně jsou.
Co nedělat: Karta Osm holí vám přináší varování před unáhlenými a nepromyšlenými činy. V některých chvílích vás už bude stagnace ubíjet a budete mít pocit, že s rodinnou situací a vztahy mezi příbuznými zkrátka musíte něco dělat – ale mohli byste tím více uškodit než pomoct! Hlavně si dávejte pozor na příliš intenzivní projevy vašich názorů a emocí – tím, že na své příbuzné zvýšíte hlas nebo jim bez servítek řeknete, co si o jejich počínání myslíte, ničemu nepomůžete! Ve vašem případě teď platí stará pravda, že pomalu člověk zajde nejdále.

Rak

Co dělat:
Karta Král mečů vás obdarovává silnou vůlí, rázností a odhodláním nemilosrdně prosadit určité změny v rodině a skoncovat s tím, co vám již nepřináší žádný užitek. Když se chopíte iniciativy a projevíte své dobré nápady, ostatní to ocení a dají vám prostor něco důležitého udělat. Bude to pro vás pocta, ale zároveň i velká odpovědnost. Budete potřebovat moudrost a bystrý úsudek, ale velmi se vám budou hodit i životní zkušenosti. Dovolte proto starším příbuzným, ať se s vámi podělí o to, co se jim v životě osvědčilo a neosvědčilo, budete se z toho moct hodně poučit.
Co nedělat: Karta Deset mečů vám přináší výstrahu před negativním myšlením a před sklony k pesimistickému vidění situace. Chvílemi budete mít pocit, že s vaší rodinnou situací nelze nic dělat, že vztahy s příbuznými jsou neřešitelným způsobem zamotané a že se to pořád jen zhoršuje. Čím více však o tom budete přemýšlet a v duchu to rozebírat, tím horší budou vaše obavy a pochybnosti, pozor na to! Je potřeba změnit způsob myšlení, naučit se dívat na věci pozitivně a hledat i ve špatných věcech vždy to dobré – každá mince má totiž dvě strany a nic není pouze černé nebo pouze bílé.

KALENDÁŘ ZVĚROKRUHU 2016
Originální nástěnný kalendář. V každém měsící je vyobrazeno převládající znamení a také příznivé a nepříznivé dny. Neutečou vám ani fáze Luny, znamení, ve kterých se nachází či jiné důležité astrologické události. Kalendář obsahuje i roční horoskopy 2016.


Lev

Co dělat: Karta Kolo štěstí vám věští, že do vašeho rodinného života velmi výrazným způsobem zasáhne Štěstěna a přinese vám pozitivní změny, které byste nečekali! Bude důležité, abyste si tyto změny vážili a nebrali je jako samozřejmost, protože příště se už tato přízeň osudu opakovat nemusí, takže byste ji měli využít naplno, dokud bude trvat! Máte velmi velkou šanci zlepšit si rodinnou finanční situaci díky nějaké výhře a jsou zde i vyhlídky, že vám bude přiklepnuto velmi zajímavé dědictví! Neměli byste však s tímto ziskem příliš počítat, protože přijde v té nejneočekávanější chvíli!
Co nedělat: Karta Tři meče vás upozorňuje, že máte sklon se zbytečně moc trápit a dělat si obrovské starosti kvůli určitým nedořešeným záležitostem ve vztazích s vašimi blízkými. Pořád na to myslíte, jenomže tyto mučivé a pesimistické myšlenky zraňují vaše srdce, proto byste se měli snažit co možno nejvíc se jim vyhýbat, i když to nebude pro vás vůbec snadné. To co vás trápí zřejmě souvisí s nějakou nedávnou prudší výměnou názorů nebo sporem o záležitost, ve které má každá strana úplně rozdílný názor na věc. Máte nepříjemný pocit, že vás protistrana nechápe a nemůže se vžít do vašich pocitů, ale vysvětlovat city prostřednictvím slov je velmi náročný úkol.

Panna

Co dělat: Karta Devět mečů vám ukazuje, že na cestě k vyřešení rodinných sporů, které vás trápí, se nevyhnete konfliktu a výměně názorů. To však bude v konečném důsledku pozitivní, protože to pročistí situaci, takže byste se neměli hrozící hádce ze všech sil vyhýbat, tak jak jste to dělali doposud. Naopak nechejte volný průchod situaci a dovolte, ať je vyřčeno to, co dřív nebo později řečeno být musí. Nakonec budete velmi příjemně překvapeni, že to nebude ani zdaleka tak náročné a nepříjemné, jako jste se obávali, naopak to bude významný krok na cestě kupředu v rodinných vztazích, který nelze nijak nahradit.
Co nedělat: Karta Smrt je upozorněním, abyste nelpěli na starých zažitých zvyklostech a stereotypech, které již nemají ve vaší rodině žádný hlubší význam a jsou tedy svým způsobem již dávno mrtvé. Pro vás však může být problém nechat je definitivně odejít, a to vás brzdí při vašem postupu kupředu. Je potřeba si uvědomit, že prostor pro nové začátky na rodinném poli se vám otevře pouze tehdy, když se rozloučíte s tím, co je zastaralé a nefunkční. Nebojte se proto říct určitým věcem sbohem a nelpěte na nich více, než je potřeba. Sami jistě dobře víte, o kterých záležitostech je řeč.

Váhy

Co dělat: Karta Měsíc vám radí, ať projevíte ve vztazích s nejbližšími svoji fantazii, hravost a romantické sklony. Dopřejte svým příbuzným krásné a nápadité společné zážitky, na které pak budete ještě dlouho společně vzpomínat. Když budete mít zvláštní intuitivní pocit, že vás to někam táhne, neváhejte a zorganizujte tam společný výlet s vašimi nejbližšími. Bude to mít pro vaše rodinné vztahy hlubší a velmi zajímavý smysl! Klidně si troufněte pustit se i do věcí, které vám na první pohled budou připadat jako iracionální a nerozumný nápad, bude to mít velmi pozoruhodné výsledky!
Co nedělat: Karta Eso mincí vás varuje, abyste nedávali peníze a majetek na první místo, když se bude jednat o záležitosti týkající se rodiny. Materiální zázemí a finance jsou pro vás důležité, ale nastává čas uvědomit si, že jen ony samy o sobě vám štěstí nepřinesou. Právě naopak, sklony k chamtivosti a chladnému kalkulování budou stát v cestě vylepšení rodinných vztahů, pozor na to. Své počínání si budete omlouvat tím, že to děláte pro dobro celé rodiny a pro váš společný majetek, nikoliv pro vaše vlastní obohacení. To je sice pravda, ale háček bude v tom, že peníze by zkrátka vůbec neměly být na předním místě, ať už jsou to peníze pro kohokoliv!

Štír

Co dělat: Karta Pět mincí vám předpovídá, že dočasná finanční nebo majetková krize povede ke zlepšení rodinných vztahů! Díky tomu, že budete mít nějakou dobu trochu hlouběji do kapsy – ať už se to týká jen některých členů rodiny nebo všech – si k sobě najdete cestu a budete jeden druhého lépe chápat. To, co bude na první pohled vypadat jako nepřízeň osudu, bude proto v konečném důsledku velký a neocenitelný dar! Dívejte se proto na věci pozitivně a berte nedostatek jako příležitost a výzvu, jako možnost změnit věci k lepšímu a obnovit krásnou tradici rodinné spolupatřičnosti a vzájemné pomoci!
Co nedělat: Karta Pět pohárů vás upozorňuje, abyste nebrečeli nad rozlitým mlékem a místo toho se soustředili na věci, které lze vylepšit. Máte sklon vidět v rodinném dění spíše nedostatky než to, co je dobré a krásné, fungující vztahy berete jako samozřejmost, zatímco problémy si dáváte za vinu. Neměli byste však být natolik sebekritičtí ani vidět věci ve zbytečně černých barvách. Všechno špatné je k něčemu dobré a ani ty věci, které se zdánlivě nepovedly, ve skutečnosti nebyly zbytečné, ale měly hlubší smysl – dřív nebo později ho odhalíte!

Střelec


Co dělat:
Karta Eso holí vám přináší do rodinného života velkou energii, činorodost a spontánnost. Budete podnikaví a pořád budete pro své blízké vymýšlet nějaké zajímavé aktivity, až s vámi málem nebudou stíhat držet krok. Ale bude je to bavit a dočkáte se pochval a ocenění! Vaše vzájemné vztahy se utuží díky společným výletům, sportování a dalším volnočasovým aktivitám. Hlavně nezůstávejte pořád sedět doma u televize, to by byla nuda pro všechny a promrhali byste cennou příležitost, jak posunout rodinné vztahy kupředu! Je vynikající doba pro začátek rodinného podnikání, pokud o něm uvažujete.
Co nedělat: Karta Čtyři mince vám prozrazuje, že máte sklon příliš lpět na svém materiálním zázemí a pohodlí domova. To však někdy může být opravdu nuda, a nejen pro vás, ale i pro vaše příbuzné. Chce to jen trochu se rozhýbat a odhodit obavy a lenost. Ve svém podvědomí máte strach, že aktivnější život povede k horší finanční situaci, budete se bát, abyste příliš neutráceli. Ale když se k tomu postavíte rozvážně, nemusíte se bát, že by aktivní program nějak výrazněji zasáhl do vašeho rodinného rozpočtu. Proto se neuzavírejte mezi čtyři stěny vašeho domova a najděte odvahu k dobrodružství, které budete sdílet s vašimi nejbližšími!

Kozoroh


Co dělat: Karta Spravedlnost vám radí, abyste se v rodinných vztazích za každých okolností snažili být objektivní a nestranní – i když to v některých situacích bude opravdu těžké! Vyplatí se vám držet se svých pevných zásad, snažit se dívat na věci racionálně a jednat s rozvahou. V nejbližší době se totiž budete často ocitat v situacích, když budete muset o něčem rozhodovat i za ostatní, takže budete mít ve svých rukách značnou odpovědnost. Je potřeba, abyste se snažili hledat řešení, jež budou vyhovovat všem, bez ohledu na to, jestli se jedná o člověka, se kterým si dobře rozumíte, nebo jestli daný příbuzný nepatří zrovna mezi vaše oblíbence!
Co nedělat: Karta Sedm mečů vás upozorňuje na váš vnitřní sklon o všem pochybovat a na to, že sami sobě příliš nevěříte. V některých záležitostech týkajících se rodinného života máte nízké sebevědomí a nevěříte tomu, že byste vy sami mohli něco změnit nebo vlastní iniciativou a nápady nějak přispět k rodinnému dobru. Tyto zbytečné pochybnosti vás však budou držet v patové situaci a budou vám bránit využít zajímavou příležitost. Proto se snažte vyhýbat negativnímu myšlení a nečekejte vždy jen to špatné. Dopřejte si trochu optimismu. pomůže vám překonat těžké situace, když na vás bude spočívat velká odpovědnost.



Vodnář

Co dělat: Karta Deset holí znamená, že v nejbližší době toho na vás bude doma opravdu dost a někdy budete mít pocit přetíženosti, ale nebojte se, protože tato karta jasně říká, že je ve vašich silách se s tým popasovat a že to bez problémů zvládnete. Nemusíte mít obavy z úkolů, které jsou na hranicích vašich možností, nakonec budete velmi příjemně překvapeni, že je s přehledem zvládnete. Bude potřeba, abyste se chopili iniciativy a navzdory únavě a vyčerpanosti z práce táhli ještě i druhou směnu doma v rodině. Pozitivní výsledky vaší práce, které za vámi bude vidět, vám dodají jistotu, že to stálo za to!
Co nedělat: Karta Osm mečů vás varuje před negativními myšlenkami a pocity úzkosti, které vás budou v některých chvílích propadávat. Budete mít pocit, že z dané situace není žádné východisko, že jste přetíženi spoustou povinností a že je zde příliš málo věcí, které vám v životě dělají radost. Ale pozor, protože takové negativní smýšlení vám bude jen zbytečně ubírat energii, kterou byste teď velmi potřebovali, abyste mohli být na rodinném poli aktivní a činorodí. Zkuste se na věc podívat jinak a optimističtěji a najednou budete překvapeni, že váš vlastní pesimismus je největší překážkou v cestě za domácí harmonií!

Ryby

Co dělat: Karta Tři mince značí krásné vyhlídky na příznivý vývoj rodinné situace, hlavně co se týče materiálních záležitostí, majetku a financí. Prosperita v těchto oblastech bude nezbytnou podmínkou a základem, na kterém budou spočívat příjemné a harmonické rodinné vztahy. Dílčí úspěchy v něčem, co si plánujete společně se svojí rodinou, vám dodají motivaci a energii do další práce. Budete postupovat jasnými kroky směrem kupředu a budou se vám postupně plnit vaše společná přání, a to povede ke zlepšení vztahů, protože si budete společně moct užívat něco, o co jste se velmi dlouho snažili!
Co nedělat: Karta Královna holí znamená upozornění na destruktivně působící vášně a energie v rodině – patří mezi ně hlavně žárlivost, závist, touha po moci a po pomstě a sklony k pomlouvání. Je velmi pravděpodobné, že si v jisté chvíli uvědomíte, že k něčemu z toho máte sklon a že se to u vás projevuje, i když se tomu snažíte vyhnout. Bude to zvláštní situace, protože ve skutečnosti tyto věci odsuzujete a myslíte si, že nejste pomstychtiví ani závistiví, ale přesto si budete muset sebekriticky přiznat, že vaše touhy nejsou zas tak úplně čisté. Ale žádné výčitky, snažte se držet tyto negativní sklony na uzdě pomocí svojí vůle a všechno bude v pořádku!

Bude vaše manželství šťastné? Hvězdy vám odhalí pravdu! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS RADANA na 904 30 44! Astroložka Radana

Autor článku:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.