Home - Články - Panenské novoluní – naslouchejte svému tělu

Panenské novoluní – naslouchejte svému tělu

vloženo 6. 9. 2021
čas čtení: 5 minut

Panenské novoluní – naslouchejte svému tělu

7. září v noci, konkrétně ve 2 hodiny a 51 minut, se Luna octne ve stínu Matky Země a chviličku jí potrvá, než se opět dostane do záře Slunce, které se právě nachází ve znamení Panny. Půjdete si lehnout jako někdo, koho znáte, ale vzbudíte se trochu jiní: Panna vám přináší možnost lépe se o sebe starat, než tomu bylo doposud.

sdílet článek na facebooku

Kdopak to mluví?

Může se vám zdát, že slyšíte někoho volat o pomoc a podporu. Je to vaše tělo a jeho jednotlivé části. Pokud budete tělu opravdu naslouchat, nebo, jak se v současné době říká, ho nacítíte, poznáte jasně, zda touží mít více spánku, méně jídla na noc či lehčí večeře, hořčík na mozek unavený prací a přemýšlením, detox bylinnými čaji, anebo třeba více něhy a objetí. Může vám chybět také něco, co rádi děláte, sport, zahradničení, četba knih, nerušený poslech hudby, dlouhé koupele. Pro jednou naslouchejte a svému tělu vyhovte. Změny pocítíte během pár dní, a budou k lepšímu.

Bič dokonalosti

Panna má v sobě touhu po dokonalosti, ať už jde o práci, oblékání, vaření nebo chalupaření. Dokonce i o lásku. V období novu to však může být bič, který vás bude udržovat ve stavu vynervovanosti, protože svým ideálním cílům nemůžete dostát. Dejte si tedy jen jediný cíl – cítit se dobře. Nesedejte panenskému novu na lep. Pokud to dokážete, toto období vás posílí natolik že se do všeho za pár dní vrhnete s novou energií. Pozor na syndrom čistého stolu, však víte, to je takovéto pnutí, že z práce můžete odejít, až bude všechno hotovo. Nikdy není hotovo, a život máme na to, abychom ho žili.


Posilte imunitu

Ovoce a zelenina by se měly stát vaším každodenním „chlebem“. Vhod přijde i rakytník, a protože ještě není zralý ten letošní, zvolte sirup nebo sušené plody do čaje. Je také pravý čas na otužování, ať už v chladnějším povětří nebo ve vodě. S otužováním však začněte jen tehdy, pokud jste odhodláni pokračovat. To neznamená, že byste museli v zimě prosekat díru do ledu a nořit se tam, to snese málokdo, ale vlažná chladnější sprcha po dobu tří minut každý den udělá své a budete odolnější. Také noční větrání udělá své, a pokud jste citliví na ofouklá ramena či hlavu, nestyďte se nosit teplé pyžamo a noční čepičku. Ve spaní je třeba prokysličit mozek i tělo, tak ho o kyslík nešiďte. Citlivým místem bude v tomto období trávení, střeva a slinivka. Po smaženém by vám mohlo být těžko. Pozor také na houby. Sbírejte opravdu jen ty, které dobře znáte.

Zkrášlete si domov

Panenským darem pro toho období je smysl pro estetiku a harmonii věcí, tvarů a barev. Pokud máte chuť a nápady, pusťte se do výzdoby bytu či domu. Neobvyklé barevné kombinace stěn, výroba nábytku nebo nové závěsy, přesazování květin, to vše bude pro vás relax. Výsledky vám udělají radost. Když budete v tom, vytvořte si meditační koutek, kde se můžete nerušeně zklidnit, poslouchat hudbu nebo si číst. Naplňte jej vším, co máte rádi. Koláže z dřevin, rostlin, kamínků a mušlí vám udělají radost na pohled i na dotek.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.