Home - Články - Odhalte ve svém okolí upíry!

Odhalte ve svém okolí upíry!

vloženo 14. 7. 2022
čas čtení: 4 minuty

Odhalte ve svém okolí upíry!

Nemají tesáky a neskrývají se pod temným hábitem noci. Jsou však stejně nebezpeční a mnohdy je odhalíte příliš pozdě! Mezitím si vás dokážou omotat kolem prstu a jejich negativní energie z vás pomalu vysává radost i životní elán. Řeč je o nebezpečných psychických upírech!

sdílet článek na facebooku

Záhada mizející životní síly

Určitě máte ve svém okolí někoho, vedle koho se necítíte dobře. Po setkání s danou osobou vás přemáhá únava. „Vysává“ vás od veškeré životní síly a energie. Anebo jste podráždění, máte pocit vinny a stále přemýšlíte, zda jste neřekli něco špatně. Svírá vás nejistota, zda jste dotyčného člověka nějak neurazili. Jeho všetečné otázky a tahání informací vás nenechává chladnými. Právě jste se zřejmě setkali s energetickým, čili psychickým upírem.

Jak se ubránit energetickým vysavačům?

Může se jednat i o člověka, který je vám blízký a máte ho rádi. Nechápete, proč se vedle něj cítíte tak špatně a po jeho odchodu se vám velmi uleví. Jak se bránit? Nejste-li typ člověka, který pracuje na svém duševním rozvoji, zpřetrhejte veškeré fyzické kontakty s psychickým vysavačem nebo je alespoň radikálně omezte. Ochráníte tak svou životně důležitou energii.

Pokud vám ale na vztahu s vaším upírem opravdu záleží, nejlepší cestou je upřímná komunikace. Promluvte si bez rozpaků o každém detailu, co vám na něm vadí a co vadí jemu na vás. Domluvte se na kompromisech, které udělají váš vztah příjemnější. Upřímností nemůžete nic ztratit, ale dokud se k ní neuchýlíte, ztrácíte energii. Nalezněte příčiny špatných pocitů, které vám z dané osoby odčerpávají energii. A tyto příčiny vyřešte!


Pozor - i váš nejlepší přítel může být upír!

Nejhorším a nejnebezpečnějším typem je „vědomý“ upír. Ten s vámi záměrně manipuluje. Vždy usiluje o to, aby byl v centru pozornosti. Často se snaží být ve vedoucí pozici v jakékoliv situaci. Manipuluje každým, kdo se mu namane do cesty a všem okolo sebe arogantně vnucuje své názory. Šíří kolem sebe zlo, nepříjemnou a negativní energii, která vás rozhodí i na několik dní. Při nesouhlasu s jeho názory nebo očividným odporem se setkáte se mstivým „satanem“, který vám dá jasně najevo, kdo z vás dvou má právo mít navrch.

Ruce pryč od takového člověka, i kdyby to měl být váš nejlepší přítel. Po čase by se mohlo ukázat, že díky jeho machinaci už máte kolem sebe jen jeho a on toho bude od vás žádat stále více. Věřte, že takový člověk se „přisaje“ na člověka a pod záminkou pevného přátelství z vás vysává sílu. Má ve vás poslušného jedince, kterého může ovládat a uplatňovat na něm své mocenské nároky.

Proti upírům lačnícím po krvi se údajně můžete bránit česnekem nebo se jich zbavit dřevěným kolíkem. Účinné zlikvidování zlovolného manipulátora či psychického upíra je obtížnější. Rozhodně se s ním nepouštějte do „boje“. Upír totiž velice rád svými provokacemi vyvolává konflikty, a pokud vám hádka sílu ubírá, on se naopak touto špatnou energií živí. Ignorace jeho provokací je prozatím tou nejúčinnější prevencí!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.