Home - Články - Červencový úplněk ve znamení Kozoroha

Červencový úplněk ve znamení Kozoroha

vloženo 12. 7. 2022
čas čtení: 5 minut

Červencový úplněk ve znamení Kozoroha

Prázdninový úplněk ve středu 13. července 2022 ve 20:37 bude ve znamení Kozoroha – a bude to obří superúplněk!

sdílet článek na facebooku

Kariéra a rodina v centru pozornosti

První magický letní úplněk letošních prázdnin bude zvláště významný pro zrozence v Kozorohu – ale taky v Raku, v němž se nyní nachází Slunce. Pozornost by měli zbystřit i ti, kdo mají v těchto znameních ascendent nebo měsíční znamení! Právě pro vás je to totiž jedinečný večer, který vám pomůže prostřednictvím intuice a pocitů poodhalit odpovědi na důležité otázky vašeho života!

Ale i všem ostatním, ať už jste se narodili kdykoliv v roce, přinese tento superúplněk mocné energie a důležité události v životě. Témata se budou týkat kozoroží energie – to znamená, že si budeme řešit hlavně otázky vlastních ambicí a kariéry, navzdory tomu, že sezona dovolených je v plném proudu. Ale právě to nám přece nabízí jedinečnou příležitost podívat se na své profesionální směrování s odstupem a nadhledem, co myslíte?

Kromě toho se budou hlásit o pozornost i zcela protikladná račí témata. Ty se týkají rodiny a domova, lásky a citů. Všechno však spolu souvisí, protože je přece zásadní rodinu nějak finančně zajistit – a ona ani ta dovolená není vůbec zadarmo, že jo! Úplněk vám otevře nové možnosti a pohledy na to, jak si věci zorganizovat co nejlépe!


Mega úplňková nálož energie

A proč vlastně superúplněk? Když nastane úplněk zrovna v čase, kdy je Měsíc k Zemi nejblíž, tedy v takzvaném perigeu, je na obloze viditelně větší než jindy. Ne sice o moc, jenom o pár procent, ale poznat to jde. Není to vždy ve stejné roční době, letos vychází superúplňky na červen a červenec, toto je tedy druhý z nich. Pokud budete zrovna na dovolené u moře, všímejte si příliv. Superúplněk totiž způsobuje, že přílivy bývají vyšší! Zkrátka, Luna je k Zemi blíž, takže působí větší sílou – na přírodu i na nás lidi!

Nebuďte tedy zaskočeni, když se obvyklá úplňková nespavost nebo nervozita přihlásí s větší sílou než obvykle. Superúplněk je zkrátka superúplněk! Pomůže když si na tento den dopřejete volnější a klidnější program. Žádné zásadní a stresové úkoly, nic co by si vyžadovalo stoprocentní pozornost, raději cokoliv odpočinkovějšího. A pokud máte volný večer, dopřejte si trochu zábavy a odreagování, ať už ve společnosti přátel, partnera nebo vašich blízkých.


Pozor na kosti a klouby

Úplňkové síly představují navíc i zvýšenou zátěž pro naše zdraví. Proto není vůbec vhodné zatěžovat ještě navíc tělo zdravotními zákroky, především operacemi, pokud jdou odložit. Hrozí totiž větší riziko komplikací. V Kozorohu jsou rizikovou oblastí těla kosti a klouby, takže je vrcholně nevhodná doba pro chirurgické výkony na ortopedií. Nestyďte se domluvit se na jejich odkladu na jindy. Ale pozor, za vodou nejsou ani ti, komu zatím naštěstí klouby plně slouží. Úplňkový Kozoroh totiž zvyšuje riziko úrazů, třeba při rekreačním sportu na dovolené.

Tak co, nebude lepší nápad, raději si zajít podvečer na drink s přáteli, než si vyrazit zaběhat do lesa a riskovat kolena? Obvykle by bylo správné řešení opačné, ale letní úplněk v Kozorohu přece není jen takový obyčejný den!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.