Home - Články - Východní horoskopy: nic není jen náhoda!

Východní horoskopy: nic není jen náhoda!

vloženo 11. 7. 2022
čas čtení: 6 minut

Východní horoskopy: nic není jen náhoda!

O východní filosofií se v posledních letech hodně mluví, ale málokdo ji doopravdy zná. Vyzpovídali jsme pro vás naši poradkyní Karmen, která je na slovo vzatou odbornicí na východní filozofii a čínské horoskopy.

sdílet článek na facebooku

Paní Karmen nám vysvětlila, čím je východní filozofie výjimečná a čemu se můžeme z tajemné moudrosti Dálného východu přiučit!

Co všechno patří do východní filozofie?

Jak prozrazuje paní Karmen, pojem východní filozofie zahrnuje mnoho oborů. „Mezi to spadá například čínská astrologie, Feng-Shui, I-Ťing, čínská medicína,“ vyjmenovává tato expertka na moudrost Východu. Ona sama pronikla do tajů všech jmenovaných disciplin a poté, co si v životě prošla těžkými zkouškami, ale i náročným vzděláváním, se stala poradkyní a dnes je jejím posláním pomáhat lidem. Můžete si u ní nechat sestavit čínský horoskop nebo se jí zeptat, co vás čeká v budoucnu.

Jak funguje čínská astrologie?

„Podle data narození vytvořím astrotyp. To je velmi důležitá věc už třeba při narození miminka, podle čeho se zjistí, co toho člověka čeká,“ prozrazuje paní Karmen. Jak dodává, astrotyp toho prozradí hodně: „Jaké charakterové vlastnosti ten člověk má, k čemu by se nejlépe hodil, ale i jaké zdravotní zátěže by mohl mít.“ Je to jednoduše věrný odraz lidské povahy!


Problémům je lepší předcházet!

Na paní Karmen se neobrací pouze lidé, kteří mají v životě nějaký závažný problém, právě naopak. Její rady mohou pomoct každému z nás k lepšímu životu díky tomu, že přinášejí lepší sebepoznání a vhled do budoucích událostí. „Celá čínská filosofie vlastně spočívá v prevenci. Pokud dopředu víme, co nás čeká, můžeme udělat určitá opatření. Ať se to týká práce, ať se to týká zdraví, ať se to týká vztahů,“ vysvětluje paní Karmen, „v každém roce, pokud člověk dopředu ví, čím se má zabývat, tak může mnohem víc získat.“

Rok Bůvola, rok Tygra – co to znamená?

Rok 2021 byl rokem kovového Bůvola, což podle slov paní Karmen znamenalo, že „v tomto roce byl důležitý náš domov a naše rodina.“ Univerzum po nás i nyní chce, abychom se víc věnovali svým vztahům.
Letošní Čínský nový rok 2022 začal
1. února 2022 a bude trvat až do 21. ledna 2023. Rok 2022 ve znamení vodního Tygra je rokem změn! Každé znamení bez výjimky ze sebe musí vydat jen to nejlepší, aby všichni zrozenci překonali překážky a zlepšili svoje životní podmínky. Je tím pádem vhodná doba pro všechny ty, kteří se chtějí zbavit ran minulosti, vyléčit se a začít znovu.


Čínské roky působí sice na každého stejně, ale v závislosti od vašeho astrotypu může být z daných možností pro vás nejdůležitější něco jiného. Každý člověk má totiž jiné poslání! Vždy je důležité dopředu vědět, na co je musíte v daném roce připravit, čím se zabývat a za jakými cíli jít. S pomocí východní filozofie je to snadné, nalaďte se na to, co vám říká univerzum!

Svůj Čínský horoskop na rok 2022 si můžete přečíst ZDE!

Vše souvisí se vším!

Na závěr rozhovoru přichází největší tajemství. „Všechno se vším souvisí a v životě se nic neděje jen tak, náhodou. I to, že si teď spolu tady povídáme, není náhoda! Když je žák připraven, učitel se vždy najde,“ prozrazuje paní Karmen.

Ani to, že čtete tento článek, tedy určitě není náhoda. Nechte si od naší astroložky Karmen na čísle 906 701 701 udělat svůj vlastní osobní rozbor pro sebe, partnera či děti a najděte ten správný životní směr!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.