Home - Články - Novoluní ve Vahách nás vyvede z rovnováhy!

Novoluní ve Vahách nás vyvede z rovnováhy!

vloženo 5. 10. 2021
čas čtení: 5 minut

Novoluní ve Vahách nás vyvede z rovnováhy!

6. října ve 13.05 uplatní svou moc Černá Luna ve Vahách. Jako každý nov musí zbořit staré, aby mohlo začít něco nového. Toto novoluní bude zraňující v oblasti citů. Proto bude třeba zapojit racionální mysl a nepodléhat tolik emocím. Nemáme se hroutit. Máme něco pochopit.

sdílet článek na facebooku

Poselství Vah

Váhy dovedou přetavit zkoušky osudu v něco krásného, je to dáno jejich uměleckým a estetickým cítěním, jejich emoční hloubkou. Samozřejmě že tento dar má líc, ale i svůj rub. Velká citlivost dává zrozencům Vah schopnost cítit velmi silně euforii a radost, ale i žal a zklamání. Proto mohou občas udělat unáhlený závěr z nějaké situace. Největší šance se zmýlit je právě nyní, v novu ve znamení Vah. Počkejte, až extrémní nedostatek energie s novem přejde, a pak věci znovu a v klidu promyslete. Pod vlivem Vah a novu se nacházíme i my ostatní, kteří jsme se narodili v jiných znameních, takže i my se máme nyní řídit střízlivým rozumem a neudělat nic unáhleného.

„Velmi křehké vztahy“

Nemluvíme teď o známém seriálu, ale o ještě běžnější a známější úzkosti ze vztahů. Náš život se dá zmapovat do určitých etap a v každé z nich máme tendenci spoléhat na status quo – stabilní stav, protože mysl člověka se prostě bojí změn. A tak máme sklony spoléhat na stabilní vztahy, které nás, podle naší ideální představy, budou provázet životem. V současné době však dojde k citelnému přechodu z jedné etapy do druhé. Jedná se vlastně o skokový posun naší osobnosti někam dál. Takže není třeba se bát, jen zaujmout poučený postoj.


Proč se vztahy mění?

Zmapujme si několik zásadních příčin:

• Děláme si o někom iluze, a pak poznáme realitu. V tom případě je „vina“ na naší straně i když neuvědomělá, že jsme si stavěli vzdušné zámky a špatně jsme dotyčného odhadli. Nevědomou příčinou mohla být touha potkat určitý typ – a pak jsme si „vtěsnali“ svého partnera či kamaráda přesně do této kýžené formičky jako bábovku. Možná se z lásky k nám snažil žádanou úlohu plnit. Ale nejde to do nekonečna. Naší reakcí nemá být hněv, ale přehodnocení vztahu, případně „vzdálení se“ tomuto člověku a přerušení příliš intimních interakcí.

• Vyrostli jsme z tohoto vztahu a nechtěli si to dlouho přiznat. Z některých vztahů člověk vyroste jako z bot, ale citových nebo jiných důvodů na něm stále lpí. Pokud tím procházíme, nutně spějeme do bodu, kdy se pravda projeví a každý z účastníků vztahu musí dál jít svou cestou sólově. Ani zde není namístě hněv, jen upřímný rozhovor a rozloučení s přáním všeho dobrého.

• Možná je to celé obráceně a náš protějšek se snažil vtěsnat do „své formičky“ nás, nebo se během let právě on vyvinul jiným směrem než my. Při rozkolu člověk často hledá chyby na druhém, pokud nemá zanalyzované příčiny, takže je možné, že dostáváme studenou sprchu, a přitom jsme reálně nic nezavinili. Pak je namístě si říci, že problém má on, a ne my, tudíž jej nemůžeme ani řešit.

• Někdy láska či přátelství prostě přestane. Bez konfliktu a bez příčiny. Vyžije se, jako květina během vegetačního období, její lístky lehnou na zem, zežloutnou a uschnou. Vždy je namístě loučit se v míru.


• Promiňte ten výraz, ale je „blbá doba“ a slovy jednoho osvíceného prezidenta, panuje „blbá nálada“. Existenční či zdravotní problémy řeší skoro každý a čtení zpráv náladě nepřidá. Je možné, že jste doma všichni podráždění. Odfiltrujte tyto vlivy a nepoddávejte se tomu. Máte něco velmi krásného a cenného: svůj život včetně svých vztahů. Je to vaše bohatství. S tím uvidíte věci v jiném světle.

• Pozor! Je prostě takový nov! Možná jste oba rozcitlivělí a podráždění. Počkejte pár dní, nic zatím neřešte, ať se neunáhlíte, až pocítíte, že vliv novoluní pominul, bude pravý čas si promluvit. Možná zjistíte, že jste se hněvali kvůli naprostým bezvýznamnostem, nebo to bylo jen vzájemné nepochopení.

Na zdraví nás všech!

Nov ve Vahách nám dává na vědomí, že jsou ohroženy žíly a kůže, také močový měchýř a ledviny. Zkrátka, jsme nyní skutečnými citlivci. Nepřetěžujte se, snažte se nenastydnout, pečujte o sebe a mějte se rádi, a pokud je vedle vás někdo, kdo vás obejme, buďte aktivní a obejměte ho první. Je to jen jeden z novů, přežíváme jej běžně, i když nemáme žádné informace. Takže s nimi to zvládneme určitě na jedničku!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.