Home - Články - Nov ve Střelci – trefa do středu duše

Nov ve Střelci – trefa do středu duše

vloženo 1. 12. 2021
čas čtení: 5 minut

Nov ve Střelci – trefa do středu duše

Novoluní ve znamení Střelce, které vyvrcholí 4. prosince v 8 hodin a 42 minut, prozkouší naši víru ve skutečné hodnoty i přesvědčení, kde a s kým jsme skutečně doma. Umožní nám tak před zimním Slunovratem a Vánoci restart mysli i citů. Buďme připraveni!

sdílet článek na facebooku

Střelecký test

Každý nov bývá revizí přežitých hodnost, citů a věcí. Nejinak tomu bude v tomto novoluní, které proběhne pod záštitou Střelce. Je to znamení přímé, odhodlané, bez sklonů ke kličkování a taktizování. Právě tak bude působit tato černá Luna. Prozkouší nás škálou mnoha situací a otestuje, co si myslíme a co cítíme. Může se tak stát prostřednictvím jak našich nejbližších, tak i zcela neznámých lidí. Jedno je však jisté – trefí se do samého centra naší bytosti.

Křižovatka

Jednou z možností, která nás má prozkoušet, může být situace, která nás postaví před volbu. Například dát ve sporu za pravdu jednomu blízkému člověku, a tím ublížit druhému. Prozradit nebo neprozradit tajemství, které nám někdo svěřil. Na nepřímou výzvu k donášení, která slibuje výhody, odpovědět pevným nesouhlasem, i za cenu, že se nám to nevyplatí. Nebo třeba jen opustit touhu trochu si odpočinout a napřít své síly, abychom někomu pomohli. Budeme stát před křižovatkou a budeme se muset rozhodovat. Kompasem nám může být otázka, kterou sami sobě položíme: Kým chci být? A jak bych chtěl, aby se v tomto dilematu zachovali moji nejbližší? Až si odpovíte, budete vědět, co dělat.


Upřímnost

Střelecký nov nás sice staví do nelehké situace, ale dává nám také svou zbraň, nebo lépe řečeno svůj nástroj, který můžeme použít. Tím je pravda, upřímnost a autentičnost. Sledujte, co cítíte, jaký pocit máte z požadavků okolí. Pak bude jasné, zdá máte odpovědět: „Ano, tato věc je nyní mou prioritou,“ nebo „Rád pro tebe udělám maximum, ale cítím, že mnou manipuluješ, a to mi není příjemné,“ nebo prostě jen „Omlouvám se, ale jsem moc unavený.“ Stačí obléct svoje pocity do slov a správná odpověď je tu.

Hravost

Dalším skvělým nástrojem, který nám střelecká Luna propůjčí, je přirozená hravost a smysl pro humor. Příliš vážné situace máte dar trochu zlehčit a dát tím okolí najevo, že ani oni nemusí problém brát tak moc vážně. Odreagováním od napětí budou pro vás i vaše blízké stolní hry, tanec a sport. Učte se od dětí, klidně si s nimi zahrajte jejich oblíbené hry, najděte si na internetu něco nového, modelujte, malujte, šijte panenky, pečte neobvyklé cukroví, stavte domečky ze sirek, vyrobte si vlastní vystřihovánky. Kreativitou a legrací zrelaxujte sebe i ostatní.


Péče o domov

Prosincový nov také klade důraz na vaše zázemí a domov. Od praktických věcí, jako je pojištění (možná vám tikají poslední dny získat výhodnou pojistku domácnosti), možnost získat vysněný byt či dům až po rozhodnutí, že tam, kde jste, je vám nejlépe. Patří sem i takové maličkosti, jako je úklid, výzdoba, pořízení nových spotřebičů namísto starých, které už nemusejí být bezpečné, či obezřetnost při manipulaci se svíčkami. Do péče o náš domov patří v duchovním smyslu třeba i to, že k sobě nezveme negativní osoby jen proto, abychom se společensky zavděčili. Domov je místo, kde naše duše odpočívá, prostor, který vyjadřuje nás samé. Proto je dobré o něj pečovat.

Střelecký nov nám přinese energii zvládnout všechny nápory, a ještě se přitom dobře bavit. Přesto bude dobré dát si na určité věci pozor. Kříž a bedra, kyčle a stehna, tedy aparát, který nás nosí a někam posouvá, by mohl pozlobit nebo zabolet. Dopřejte si masáž, saunu, lehký každodenní trénink – třeba jen procházku, dejte pozor na pády a zbytečně neriskujte. Nenoste větší zátěž, než kterou s jistotou zvládnete, a to v doslovném i přeneseném slova smyslu. A nepřetěžujte svá játra, mlsat a popíjet stačí až o svátcích. Dobře vám udělá čaj z jablek a pomerančové kůry a poslech mluveného slova. Pokud vám bude předčítat někdo, koho máte rádi, bude účinek maximálně pozitivní.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.