Home - Články - Návraty planet – velké životní zlomy

Návraty planet – velké životní zlomy

vloženo 11. 3. 2020
čas čtení: 7 minut

Návraty planet – velké životní zlomy

Život je plný překvapení. Nic však není náhoda a za vším stojí planety! Jupiter, Saturn, Uran a Neptun, vzdálení obři naší Sluneční soustavy, umí pořádně zamíchat karty našich životů. Přečtěte si, jak!

sdílet článek na facebooku

Co je to návrat planet?

Tajuplné vzdálené planety mají jednu pozoruhodnou vlastnost. Jejich oběh kolem Slunce trvá nesmírně dlouhou dobu, nikoliv rok, jako je tomu v případě naší Země, ale desetiletí, ba dokonce až staletí. Stejně dlouhou dobu jim zabere i jejich pouť zvěrokruhem. Co to pro nás znamená?

Doba návratu planety do stejného znamení, ve kterém byla při vašem narození, je v horoskopu vždy velmi zajímavá. Slunce se do stejného znamení vrací vždy v době kolem vašich narozenin, se železnou pravidelností. Možná jste si už všimli, že týdny kolem narozenin vám obvykle přinášejí zajímavé události a neobvyklé duševní rozpoložení. Působení hvězd a planet na vaši osobnost je v této době mimořádně intenzivní a jen málokdo mu unikne. Narozeniny jsou dobou přehodnocování vlastního života, ale i dobou, kdy se mohou intenzivněji projevit případné problémy a nutit vás k jejich vyřešení. Máte taky tuto zkušenost?


Planety štěstí a úspěchu

Stejně jako návrat Slunce na stejné místo ve zvěrokruhu působí na váš život i návraty ostatních planet. Nejrychlejší Merkur se na stejné místo vrací vždy 3-4 krát v roce, takže jeho vliv je jen mírný a usnadňuje vám komunikaci s okolím. Venuše, planeta lásky, se vrací jednou za 225 dní a předznamenává štěstí v lásce. Mars, planeta bojovníků, vám jednou za dva roky přinese výjimečně úspěšné období pro kariéru. Ale to nic není proti působení velkých a vzdálených planet – Jupitera, Saturnu, Uranu a Neptunu!

První návrat Jupitera každý člověk prožije ve věku kolem 12 let. Další následují, když vám je 24, pak 36, 48, 60 a tak dále. Jupiter je planetou štěstí a úspěchů, říká se mu také „planeta králů“ a není náhoda, že nese jméno římského vládce bohů. Doba jeho návratu vám přináší do života šťastné a úspěšné období, které trvá vždy přibližně jeden celý rok. Návrat Jupitera přináší chuť růst a rozvíjet se po všech stránkách. Pokud se v něm zrovna nacházíte, je to skvělá doba pro odstartování nových plánů, pro začátek nové životní epochy, ve které se budete moct ještě lépe a jinak realizovat než doposud. A to stojí za to! V roku 2020 bude Jupiter ve znamení Kozoroha, a to až do 19.12.2020, kdy ve 14:08 vstoupí do znamení Vodnáře. Za 5 měsíců nato, 14.05.2021 ve 00:37h, pak vstoupí do znamení Ryb.



Obávaná třicítka a šedesátka

Slyšeli jste někdy o „návratu Saturna“? Nejvýznamnější ze všech návratů planet, který předznamenává skutečné životní zlomy a přehodnocení vlastního života, přichází poprvé kolem 29 až 30 let. Nyní prochází Saturn již přes dva roky znamením Kozoroha a své zlomové životní období si prožívají lidé, narozeni mezi lety 1988 a 1991. Již 22. března 2020 se však tato v astrologii obávaná planeta přesune do Vodnáře a bude působit na lidi narozené: 06.02.1991-20.05.1993, 03.01.1962-23.03.1964, 24.02.1932-13.02.1935.

Co vám návrat Saturna přinese do života? Ať se vám to líbí nebo ne, Saturn je planetou životních výzev a zkoušek. V době kolem třicítky, posléze opět kolem šedesátky a nakonec kolem devadesátky přináší tato mystická planeta do lidského života sklon přehodnocovat své dosavadní činy, najednou se podíváte na svůj život úplně jinýma očima. Z toho mnohdy vyplývají nečekaná rozhodnutí, změny životní cesty. Poselství Saturna zní, umět se vyrovnat s povinnostmi, omezeními a překážkami a najít si svoji cestu za štěstím. Saturn je planeta, která apeluje na vaši odpovědnost.

Rozhlédněte se kolem sebe – blížící se třicítka přinese téměř každému do života změny. Může za to Saturn! Někdo se rozhodne konečně usadit, založit rodinu, jiný ukončí nefunkční vztah nebo se jasněji vyprofiluje ve své kariéře. Působení Saturna se projevuje v nejrůznějších oblastech života, ale vždy nás nutí postavit se životu čelem navzdory překážkám, vzít svůj osud do vlastních rukou a konat odpovědně. Je to vlastně konec doby dozrávání a začátek skutečné zralosti, kdy je člověk schopen podat své maximální životní výkony.

Podobná doba opět přichází těsně před důchodovým věkem, kdy se Saturn vrací podruhé. Nyní člověk vidí, že mu věk přinesl jistá omezení, což často vede k rozhodnutí některé věci ve svém životě změnit. Druhý návrat Saturna přináší poznání, že i navzdory překážkám můžete vést šťastný život a užít si, co vám zralý věk přináší. Každý návrat Saturna je vlastně další fází dozrávání, proto není potřeba se ho bát, právě naopak, můžete se na něj těšit!


Uran, Neptun a moudré stáří

Třetí návrat Saturna krátce před devadesátkou není bohužel již dopřán každému. Stejně tak je to s návratem Uranu – tato planeta obíhá zvěrokruhem dlouhatánských 84 let! Uran je planeta rebelů a svobody. A skutečně, lidé, jež se dožijí tohoto požehnaného věku, se opět stávají tak trochu vnitřně dětmi (v dobrém smyslu slova!), vrací se jim jejich bezstarostnost, originální nápady, chuť dělat to, co chtějí oni sami i navzdory společnosti. Podobně ovšem účinkuje i opozice Uranu, která přichází v polovině dané doby, kolem 42 let. Je typická chutí vybočit ze stereotypu a rutiny, dokud je ještě čas – je to váš případ? Seberte odvahu, stojí to za to! Od 15.05.2018 je Uran ve znamení Býka a ovlivňuje lidi narozené mezi obdobím 06.06.1934 - 06.08.1941. Svou vládu do znamení Blíženců přesune Uran až 07.07.2025 ve 09:46, kdy začne působit na lidi s datem narození 07.08.1941 až 29.08.1948.

Vzdálený Neptun obíhá kolem Slunce dlouhých 168 let, proto lze zažít jen jeho opozici, nikoliv návrat. Pozoruhodné je, že tato opozice se kryje s návratem Uranu – rovněž v 84 letech. Neptun je planeta pocitů a iluzí, lidé v období jeho opozice tudíž bývají sentimentálnější, ale pozor, mohou také snáz podlehnout falešným představám a snům – pohlídejte si tedy v tomto kritickém období svou babičku či dědečka!

A co tajuplný Pluto? Kolem Slunce obíhá neuvěřitelných 249 let, takže jen mimořádně dlouhověké výjimky mohou zažít alespoň jeho opozici!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.