Home - Články - Láskohled 2. - 8. března

Láskohled 2. - 8. března

vloženo 28. 2. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 2. - 8. března

Březen je ošemetný měsíc! Doznívá zima a blíží se jaro. Tyto protipóly se promítnou i do vašich milostných životů. Zatímco některým se srdce rozhoří touhou, ti další ještě setrvají v zimním spánku a nic s nimi nebude. A co si hvězdy připravily pro vás?
sdílet článek na facebooku

Beran
Seznámíte se s někým, kdo vás velice brzy začne nabádat k větší stabilitě. Nejste na takový závazek ještě připravení a hlavně si přijdete novým protějškem až nepříjemně svázáni.

Býk
Ve vážných dlouhodobých svazcích hrozí milostná kalamita, která do té doby nebude mít obdoby. Nebudete chápat co se to kolem vás děje a připadne vám, že jste každý na jiné lodi.

Blíženci
V lásce si nemáte na co stěžovat. Všechno klape, jak má a vy si užíváte jeden druhého. I v dlouhodobých svazcích vás čeká příjemná milostná atmosféra a různé projevy něžnosti.

Rak
Setkání s kamarády vám poskytne příležitost k oslovení idola, který vám pěkně zamíchal emocemi. I když jste se zpočátku ostýchali, tak na konci večera z toho budete mít dobrý pocit.



Lev
Spokojenost zavládne zejména v dlouhodobých partnerských vztazích. S protějškem budete slavit úspěch na pracovním, ale i na domácím poli. Jste si totiž velkou vzájemnou oporou.

Panna
V milostném vztahu se již dlouho vyhýbáte jistému nepříjemnému tématu. Není zbytí, pokud chcete vše zachránit, tak si budete muset vážně promluvit. Nakonec najdete schůdné řešení.

Váhy
Nasáváte optimismus ze všech stran a snažíte se brát některé věci s nadhledem. Po příchodu domů z vás však vaše nadšení hned spadne. Vládne tam totiž doslova nesnesitelná atmosféra.

Štír
Poslední dobou jste si zvykli podnikat výlety sami. Váš protějšek na vás buď nemá čas, nebo nemá na procházky a zábavu náladu. Přemýšlíte, zda tedy není zbytečné někoho vlastně mít.



Střelec
Vrhnete se na aktivitu, která vás opravdu velmi nadchne. Jste ji doslova posedlí, ale někdy je toho nadšení až příliš. Zejména vaše láska si stěžuje, že už na ní vůbec nemáte čas.

Kozoroh
Máte rádi změnu a výjimečné příležitosti. Jste velice aktivní jedinec, který rád vyhledává společnost jiných lidí. Váš životní styl a zejména tempo se nemusí líbit opačnému pohlaví.

Vodnář
V lásce preferujete volnost a spíše nezávazné vztahy. Není na tom nic špatného, když na to upozorníte i svůj protějšek. Ten totiž ne vždy s vaším životním názorem může souhlasit.

Ryby
S novým idolem to moc neklape. Jste každý jiný, máte jiné zájmy i odlišné přátele. Měli jste za to, že vás síla lásky podrží nad vodou, ale ta začíná pod tíhou odlišností slábnout.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.