Home - Články - Myslím pozitivně

Myslím pozitivně

sdílet článek na facebooku
vloženo 11. 5. 2016

Myslím pozitivně

Už vím, co udělám tento pátek. Budu mít radost. Natruc skutečnosti, že se na mne bude z kalendáře šklebit pátek třináctého května!



Dá rozum, že pro jistotu vstanu tou správnou nohou. Také než vyrazím ze dveří, pustím napřed psa. Můj Rony sousedovic černou kočku zažene bez šance přeběhnout mi přes cestu. Při venčení si dám pozor na kanál, abych na něj nešlápl.

Osvědčené rady

Spolehnu se také na běžné úlety meteorologů a budu věřit, že v případě Serváce, prostředního z ledových to mužů, na mne bude svítit nikoliv zubaté, ale teplé sluníčko. To mou radost jen znásobí, protože pátek třináctého máme letos v kalendáři pouze jednou jedinkrát a ne hned třikrát, jako loni. Uf, škoda na ty kopce smůly vzpomínat!

Zaručeně dám na radu lunárního kalendáře. Na operační stůl se tedy nepohrnu, pozor si dám na srdíčko a vše, co s ním souvisí, zejména tlak. Abych se proto zbytečně nerozčílil, nezapnu rádio a televizi pustím až po zprávách. Přes den se zklidním údržbou zahrádky. Záhony je nutné v tento den pohnojit, prý bude následně sběr plodů bohatý. Když mě při tom plení zabolejí záda, vzpomenu na učitele Li Chung-č' a jeho meditační cvičení Falun Dafa. Nejenže si tím připomenu, že má toto stále populárnější cvičení dnes svůj mezinárodní den, ale budu doufat, že pokud cviky nepomohou zádům, mojí myslí dozajista ano.



Páteční sváteční koktejl

Až budu mít tohle všechno za sebou a svalím se večer do křesla, na obrazovce naladím Cs film. Od osmi si tam pustím Vlastu Buriána a spolu s ním zanotuju: „To neznáte větší mršku, děvčata, ten když se rozjede co dovede...“

Samozřejmé také je, že si k Hadimrškovi z domácího baru naliji skotskou, přidám stejnou porci Amaretta, nasypu led a Gotfatherem připiju Mezinárodnímu dnu koktejlů.

A to vše stihnu za jeden „nešťastný“ pátek. A budu šťastný! No a pátek třináctého bude za mnou!

CÍTÍTE V ŽIVOTĚ NEJISTOTU? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím vám precizní poradenství! Vaše Karmen na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS KARMEN na 904 30 44.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.