Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2020

Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2020

vloženo 1. 9. 2020
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2020

Čeká vás podzim plný vášně, nebo se naopak v lásce stáhnete trochu do ústraní, kde budete vyčkávat na tu pravou životní lásku? Zjistěte, co si pro vás hvězdy připravily a poznejte svoji budoucnost již nyní!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vztahy, které za sebou mají první rok od seznámení, hledají v září novou životní vzpruhu. Prvotní kouzlo zamilovanosti se rozplynulo a objevují se pochybnosti, co bude dál. Méně o lásce přemýšlejte a více jí žijte. Jedině tak se ukáže, zda jste si souzení. Také v intimní sféře se vyčerpají zdroje. Nechte se inspirovat v knihách i na internetu. Experimentování se brzy poddá i polovička. Skrývá v sobě hříšné představy! Singles mají největší předpoklady k úspěchu kolem 14. září. To neseďte doma.

Býk
V devátém měsíci roku objevují Býci ohromnou vnitřní sílu, která jim dovoluje uchopit život pevně do svých rukou. Přestanete se litovat a místo toho začnete konat. Pokud nejste ve stávajícím vztahu spokojení, najdete odvahu k rozchodu. Nevidíte důvod, proč ztrácet čas a prodlužovat vzájemné trápení. Na druhou stranu mezi vámi stále funguje erotické jiskření, kvůli němuž se k partnerovi dost možná vrátíte! Nezadaní jsou ve snaze najít spřízněnou duši mnohem aktivnější než v letních měsících.

Blíženci
Milí Blíženci, určitě není čas na smutek, že je léto u konce. Září totiž přináší skutečně zářivé okamžiky pro zadané i singles. Kladete důraz na duševní souhru, díky níž jsou manželství a dlouholeté páry stále tak stabilní. Ani v milostném životě to nebude nuda. Kromě duševního propojení si totiž bohatě vychutnáváte i to tělesné. Jako byste dokázali číst partnerovy myšlenky, plníte jedno intimní přání za druhým. Nestyďte se mu na oplátku pošeptat, co by rozvášnilo vás. Je k tomu ideální doba.


Rak
Věřte Venuši a nechte se kolíbat na vlnách osudu. Rádi byste měli všechno nalinkované, ale to osud píše romány. Zadaní jsou na začátku září citově rozkolísaní, takže reagují přehnaně na všechny podněty. Až si uvědomíte svou chybu, omluvte se partnerovi nebo mu připravte nějaké hříšné překvapení. To mu udělá větší radost než značkové hodinky. Měsíční svit ve vás dokáže probudit zapomenuté touhy, jimiž jste partnera okouzlili na začátku vztahu. Nestyďte se za své tělo. Může být sexy v každém věku.

Lev
Patříte mezi energická znamení, která se nezaleknou žádné změny. Proto se vám bouřlivý zářijový program strefí do vkusu. I když to mezi vámi a partnerem občas zajiskří, neberete to jako tragédii. Každou rozepři totiž následuje usmiřování, které osvěží milostný stereotyp. Využíváte poslední teplé dny a nestydíte se za rychlovku v lesoparku nebo na zadní sedačce aut. Chuť na sex vás totiž přepadne bez ohledu na denní dobu a situaci. Mějte po ruce aspoň telefon, abyste miláčka pěkně nažhavili.

Panna
Zadané Panny to s partnerem nemají nejjednodušší. Na začátku září si jdete raději každý vlastní cestou, abyste eliminovali ponorkovou nemoc. Zhoršená schopnost komunikace se projeví také v intimní sféře, kde v přeneseném slova smyslu pouze plníte manželské povinnosti. Až na sklonku měsíce se mezi vás vrátí dřívější soulad. Singles oproti tomu vyhlíží plodné období plné románků. Afrodité důrazně varuje před necitlivým zacházením s nevhodnými ctiteli a ctitelkami. Karmická zátěž by vás dohnala.


Váhy
Mezilidské vztahy jsou v září bezvadné díky změně, která vychází z vašeho srdce. Dokážete si získat pozornost úsměvem, laskavostí i smyslem pro humor. Pokud hledáte spřízněnou duši, tento měsíc je vám nakloněn. Nezavírejte se před společností, protože dík kulturním akcím můžete narazit na novou lásku. Ani již fungující páry se nemusí obávat, co jim začátek podzimu přinese. Zabrnká na vaši romantickou strunu a inspiruje vás k oživení stereotypu. Nestyďte se vodit za ruce a líbat se na veřejnosti.

Štír
Perspektivní vztah bohužel ve vzduchu nevisí. Zářijové dny investujte do sebevzdělávání, setkání s přáteli a aktivitám, které vám udělají dobře na těle i na duši. Nechte se rozmazlovat v rukách profesionálů. S intimnostmi se dokážete vypořádat i bez asistence opačného pohlaví, což dobře vědí i zadaní Štíři. Než by miláčkovi vysvětlovali, co jim schází, postarají se sami. Mnohdy zjistíte, že vám vztah víc bere než dává, a tak es rozhoupete k rozchodu. Cítíte, že se vám otevírají nové obzory.

Střelec
Nezadaní Střelci se tentokrát ocitnou v hledáčku energické osoby, která by se nebránila seznámení. Nebudete to tedy vy, kdo loví, ale stanete v roli kořisti. Pouze platonicky zamilovaní zjistí, že jejich city jsou opětovány! Největší šance na úspěch se ukazují kolem 14. září. Tehdy je čas vyrazit do společnosti a věnovat se aktivitě, která vás naplňuje. Venušin trigon přeje romantice, což se projeví na manželství. Vzájemně se předháníte v tom, kdo přijde s lepším programem. Emocemi nešetřete.


Kozoroh
Druhý zářijový týden přinese do života zadaných Kozorohů zklidnění. Komunikujete bez vytáček a spoustu nedorozumění si dokážete vyjasnit. Ve druhé polovině září nastává ideální doba pro společnou dovolenou. Potřebujete si odpočinout a miláčka byste měli vzít s sebou. Kouzlo podzimu vám připomene chvíle, kdy jste se do sebe zamilovali. Hoďte za hlavu obavy, co si pomyslí okolí, a dávejte si lásku najevo, kdykoliv vám to přijde na mysl. Nezadaní si teď nevybírají vhodné adepty pro vážný vztah.

Vodnář
Milí Vodnáři, v září je na čase otočit pozornost k sobě. Během prázdnin jste investovali čas a energii do rodiny a partnera a úplně jste zapomněli na to, co dělá radost vám samotným. S protějškem vám to na začátku září moc neklape a menší odloučení oběma jenom prospěje. Věnujte se oblíbené sportovní aktivitě, nebo si vyjděte za kulturním zážitkem, který partnera nezajímá. Budete si vzácnější a navíc získáte nové podněty k rozhovoru. Svobodní naopak objeví člověka, který k nim dokonale padne.

Ryby
Manželství Rybek se dostává na tenký led. Kritizujete partnera za přílišnou racionalitu, on zase nechápe váš idealistický přístup k životu. Pokud to není nezbytně nutné, vyhněte se důležitým rozhovorům. Na konci měsíce jste lépe schopni vzájemně pochopit svoje pohnutky. Tehdy také doženete zameškané intimní radovánky. Jen na miláčka nemějte pohádkové nároky. Nezadané Ryby objeví spřízněnou duši, která jim bude vynikajícím přítelem. Na to, zda se objeví milostná jiskra, si však musíte počkat.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.