Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2022

Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2022

vloženo 26. 1. 2022
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2022

Hvězdy v únoru opravdu přejí novým seznámením. Pokud budete pasivně čekat, až se všechno samo změní, tak se nikdy nedočkáte. Cestu máte umetenou, tak na co čekáte? Čtěte nový horoskop lásky na měsíc ÚNOR!

sdílet článek na facebooku

Beran
Po celý měsíc jste k nepoznání. Jindy společenská nálada jako by zmizela. I když se o vás opačné pohlaví pořád zajímá, žádné perspektivní vztahy ani románky se vám nedaří. Komunikace je totiž vaší slabou stránkou. Zvláštní smysl pro humor, sarkasmus a hlavně kritika vám ubírají body. Jen málokterý protějšek je pro vás dost dobrý. Na každém vidíte chyby, takže vás ani nemrzí, že z prvotního rozhovoru nic nevzejde. V závěru února se ale Venuše umoudří a nabídne alespoň šanci na pevné přátelství.

Býk
Milí Býci, momentálně si nemůžete stěžovat na nepřízeň hvězd. V milostném životě si užíváte mnoha vzrušujících okamžiků, kterým jdete sami naproti. Nečekáte, že vám štěstí spadne do klína. Začínáte zase společensky žít, hledáte nové koníčky, cestujete a organizujete večírky pro své známé. S takovou se to příležitostmi k flirtu jenom hemží. Netajíte se tím, že vám nejde o nic vážného. Po dlouhém půstu si hodláte do sytosti vychutnat všechny radosti, které vám únor servíruje na zlatém podnosu.

Blíženci
Druhý měsíc letošního roku otevírá cestu k navázání krásných mezilidských vztahů. Trávíte čas s inspirativními jedinci, kteří vám rozšiřují obzory. Dokážete ocenit vnitřní krásu, která ostatním uniká, a hlavně si s novými tvářemi skvěle popovídáte. Singles mohou v únoru získat skutečně skvělého člověka pro život. Nebude to však partner, ale spřízněná duše. Kvadratura Jupitera po většinu měsíce neumožňuje vybudovat perspektivní milostné známosti. Rychle vzplanete, ale vaše nadšení rychle upadá.


Rak
Zadaným Rakům schází ve vztahu pochopení. Drahá polovička se místo potřebné empatie uchyluje spíše ke kritickým slovům. Schází vám harmonické zázemí, a tak se uzavíráte do sebe. Na intimnosti nemáte náladu, případně se o ně zvládnete postarat sami. Tento začarovaný kruh partnerské pohodě nepřidává. Zato singles jsou v únoru ve své kůži. Užíváte si pocit svobody, věnujete se koníčkům i kamarádům. Zase začínáte žít společensky a nebráníte se kontaktu s opačným pohlavím. Zatím jen nezávaznému!

Lev
Únorové klima má k partnerské pohodě daleko. Sice si chcete promluvit o věcech, které vám leží na srdci, ale nedokážete přijmout partnerův názor nebo o píď ustoupit z toho svého. Místo porozumění rozpoutáte další hádky. V polovině měsíce pozor na vztahovačnost a tendenci problémy zveličovat. I když jste pro opačné pohlaví přitažliví, neprahnete po žádné společnosti. Spoutala vás špatná nálada, na každém protějšku vidíte mouchy a nejlépe je vám osamotě. Svobodní jsou nad seznamování povznesení.

Panna
Konečně si spravíte chuť a dopřejte si vše, nač zatím v novém roce nebyl prostor. Necháváte se vést osudem a přijímáte každý nový den s nadějí v srdci. Při randění využíváte svých předností, a zdaleka to není jenom váš intelekt. Umíte být zatraceně sexy, na svém vzhledu si dáváte záležet a sebevědomí vám sluší! Až do 26. máte dveře k lásce otevřené dokořán. Zadané Panny jsou v rozpacích z chování polovičky. Máte obavu, že se snaží z něčeho vykoupit. Místo dárků byste ji raději měli víc pro sebe.


Váhy
Únorová konstelace může mít zásadní dopad na mnoho párů. Hlavně čerstvě zadaní nejsou spokojení s vývojem své známosti, ale chybu hledají zprvu na sobě. Když se rozhodnete zariskovat, ukáže se, jak se věci mají. Přestanete tedy plýtvat časem i energií a rozhodnete se jít o dům dál. V poslední únorové dekádě si začnete užívat setkávání s lidmi, kteří mají stejné koníčky nebo profesní zaujetí. I když to mezi vámi nejiskří, cítíte se spokojeně. Konečně cítíte, že je někdo naladěný na stejnou notu.

Štír
Pokud patříte k nezadaným Štírům, v nadcházejících týdnech se to může změnit. Budoucího partnera vám nejspíš dohodí kamarádi, kteří perfektně znají váš vkus. Rozhodně neodmítejte rande ve čtyřech. Hvězdy slibují, že vám daná osoba přinese do života spoustu dobrého. Ve vztahu doceníte duševní kvality svého partnera či partnerky. I když stojí nohama pevně na zemi, připraví vám nejedno romantické překvapení. Také vás motivuje ve chvíli, kdy nejste v nejlepší náladě. Není to človíček k zulíbání?

Střelec
První polovina měsíce se nese v duchu žhavých románků, flirtování a nekončící zábavy. Připadáte si právem atraktivní a chcete této konstelace využít. Vyhledáváte příležitosti k seznámení, žijete společensky, bavíte se novými koníčky a ničím se nelimitujete. Přitahuje vás chuť zakázaného i nepoznaného. Pokud se vám naskytne možnost užít si románek s tajemným cizincem, nebudete se rozmýšlet dlouho. Po 14. únoru se začnete od chvilkových známostí orientovat spíše na přátelství. Možná s bonusem.


Kozoroh
Venuše se nachází ve vašem znamení a vytváří úžasný sextil s Jupiterem. Díky nim bude únorový program nabitý romantikou i vášní! Sálá z vás přitažlivost, jste plní nadšení do života a neupíráte si žádnou příležitost, jak si vyhodit z kopýtka. Zejména kolem 16. se vašemu sexappealu dá jen těžko odolat. Není divu, že partner či partnerka by vám nejraději snesli modré z nebe. Těšte se na vyznání citů i nejrůznější dárečky. Pokud vám v intimní sféře něco schází, teď je správná doba experimentovat.

Vodnář
Milí Vodnáři, v nadcházejících týdnech se uzavíráte do sebe a potřebujete více prostoru, abyste se zorientovali ve svých pocitech. V polovině měsíce sentimentální naladění zesílí vlivem Luny v konjunkci s Jupiterem. Utápíte se ve vzpomínkách a máte tendenci vidět minulost v růžovějších barvách. Návrat k expartnerovi rozhodně neberte jako dobrý nápad. Jste silní a také díky přátelům se nakonec z podobných myšlenkových pochodů vymaníte. Láska vám neuteče, už brzy se události zlomí ve váš prospěch.

Ryby
Venuše je po celý únor ve velmi povzbuzujícím postavení a přináší vám spoustu radosti. Zadané Ryby prožívají intenzivní city a není pochyb o tom, že se jedná o upřímnou lásku. Singles mají zkraje měsíce šanci oslovit svou platonickou lásku. Poslechněte přátele, kteří vám v milostném životě radí, nebo kteří vás chtějí s někým seznámit. S přibývajícími dny narůstá vaše sebejistota, dokážete podtrhnout své silné stránky a získat pozornost opačného pohlaví. Nakonec si budete mít z čeho vybírat!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.