Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2020

Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2020

vloženo 29. 1. 2020
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na ÚNOR 2020

Únor je dozajista měsícem lásky! Vévodí mu Valentýn, svátek zamilovaných. Podlehněte naplno vášním a užijte si nejkratší měsíc na maximum! Nezadaní budou pro své okolí nesmírně přitažliví a stejně tak zadaní se mohou těšit na pikantní postelové hrátky. Víc už ale nebudeme prozrazovat, vychutnejte si sami váš únorový horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Na začátku měsíce překypujete sebejistotou. Baví vás flirtovat a provokovat opačné pohlaví. Bohužel nakonec vsadíte na špatného koně, což vás dokáže psychicky rozházet. Na další seznamovací pokusy rezignujete a začnete se místo toho věnovat přátelům nebo kariéře. V manželství se můžete dočkat překvapivých okamžiků. Nepodléhejte panice a věřte tomu, že mají pro vaši budoucnost velký význam. Každou výzvu přijměte s nadšením. Z nepříjemností se rychle otřepete a pro příště aspoň budete chytřejší.

Býk
První únorový týden nacházíte zalíbení ve společnosti empatického člověka, se kterým jste jedno tělo i duše. Potom se ale vítr obrací. Nehrozí, že byste měli nouzi o pozornost opačného pohlaví. Jenom si vybíráte jiné typy protějšků, u nichž není jasné, jak na tom vlastně jste. Nepanikařte, když váš nový objev tráví víc času prací nebo koníčky. Trvá mu delší dobu, než se rozhoupe dát city najevo. Tentokrát nechte iniciativu na jeho straně a těšte se, až přijde dlouho očekávaný večer s velkým V.

Blíženci
Únor je zamilovaným měsícem. Jak také jinak, když jeho polovinu korunuje sám Valentýn! Blíženci se mohou těšit na období plné vzrušení a zábavy. Singles okouzlí osoba, v jejíž společnosti zapomenou na starosti všedního dne. Neřešíte věkový rozdíl, sociální postavení nebo minulost. Srdce cítíte až v krku, takže je jasné, že jste do toho spadli rovnýma nohama. Není se čeho bát, nová známost vypadá velice perspektivně. I ve vztahu se konečně odvážete. Hlavně po 20. únoru vyrážejte do společnosti.

Rak
Zkraje měsíce doznívá příznivá konstelace, kdy to mezi partnery příjemně jiskří. Zadaní Raci mají možnost do 6. února poznat potenciálního protějška. Nechoďte kolem horké kaše. Nový objev je stydlivý, takže nelze počítat s jeho iniciativou. V dalších týdnech se atmosféra v milostném životě proměňuje k životu. Ocitáte se pod palbou kritiky, navíc jste sami k sobě dost nároční. V manželství trpíte pod partnerovou dominancí. Tentokrát vám nepřipadá ani trochu vzrušující. Nepřecházejte ji mlčením.



Lev
Milí Lvíčci, čeká vás fantastický měsíc, kdy si můžete vyhodit z kopýtka, ať jste svobodní či zadaní. Nestavíte si žádné limity, každé pozvání na kávu nebo skleničku něčeho ostřejšího přivítáte s nadšením. Opačné pohlaví vás obletuje a záleží pouze na vás, jestli se vrhnete do chvilkového románku, nebo budete dělat okolky. Zadaní se kromě partnera stačí věnovat i svým kamarádům. Pohráváte si s myšlenkou na exotickou dovolenou, nebo se aspoň rozhlédnete po romantickém wellness víkendu za humny.

Panna
Do poloviny měsíce jsou Panny k lásce skeptické. Říkáte si, že to nejlepší už máte za sebou, případně obviňujete hvězdy z toho, že vám nepřejí. Zatněte zuby a soustřeďte se na jiné životní sféry. Vítr se záhy otočí, což vám přinese mnoho příležitostí k flirtu i možnost navázat perspektivní partnerství. Jak to bude vypadat v již existujícím vztahu? Tak dlouho si stěžujete na nedostatek iniciativy z partnerovy strany, až konečně převezmete otěže. Proměníte ve skutečnost své nejtajnější představy.

Váhy
Váhy mají několik nabídek k seznámení, což je navnadí. Bohužel další vývoj situace už tak nadějný není. Nový objev se rychle okouká a zjišťujete, že nenabízí nic než líbivé pozlátko. Nenamlouvejte si, že je lepší zůstávat aspoň v nějakém vztahu, než abyste byli sami. Jaká atmosféra zavládne v manželství? Zatímco Váhy ze sebe vykřešou maximum tolerance a trpělivosti, miláček překypuje emocemi. Zkuste je společně vyventilovat během sexu, kdy je to nejméně škodlivé. V ostatním můžete jít příkladem.

Štír
Do cesty vám vstoupí člověk, který je po všech stránkách perfektní. Zdá se vám to až příliš podezřelé, než aby to byla pravda. Rozumíte si v důležitých názorech, máte stejné koníčky i smysl pro humor. Jediný otazník se vznáší nad postelovými radovánkami. Nebojte se, brzy zjistíte, že i tato sféra vyniká samými superlativy. Do intimností se ovšem nehrňte. Protistrana je opatrná a svým tlačením na pilu byste ji mohli vylekat. Užívejte si přátelskou notu, ve správný čas se to mezi vámi samo zlomí.



Střelec
Dospějete do fáze, kdy prahnete po vážném vztahu. Už se vám nezamlouvá usínat v prázdné posteli a sbírka telefonních čísel vás na srdci těžko zahřeje. Zadaní se rozhodnou udělat důležitý krok, který je s partnerem posune na další level. Není vyloučeno společné bydlení, zásnuby nebo nový přírůstek do rodiny. Singles se rozhlédnou kolem sebe. Využijete každou příležitost k flirtu, protože to je daleko zábavnější než čekat, jestli si vás někdo najde. Opačné pohlaví nebudete muset přemlouvat dlouho.

Kozoroh
Když se něco nepodaří, nejraději byste hned zlomili hůl. Nezadaní Kozorozi kvůli tomu ztrácí naději, že najdou lásku. První rande nebo inzerát sice nevyšly podle představ, ale pro jedno kvítí slunce nesvítí. Nevzdávejte se a berte seznamování jako příjemnou kratochvíli. Druhá polovina února prověří pevné základy dlouholetých vztahů. Dochází vám trpělivost s partnerovými vrtochy a sčítáte plusy a minusy. Máte rádi svůj klid, zatímco miláček vás do něčeho tlačí. Vy chcete v posteli hlavně spát.

Vodnář
Milostný život Vodnářů chytí druhý dech. Ať jste se dohadovali s dlouholetým partnerem, nebo propadali smutku ze samoty, únor je s vámi v lásce za jedno. Tak jako v přírodě praskají ledy, dočkáte se i vy příjemného předjarního počasí ve svém nitru. Od 7. února se mazlivá Venuše vkrádá do ložnice. I když jste si mysleli, že vás po tolika letech nic příjemného nepřekvapí, opak je pravdou. Přestanete skrývat své vzrušení a vyzkoušíte něco, nač jste zatím měli odvahu výhradně ve svých představách.

Ryby
Únorový start je poznamenán obavou, aby někdo nepošlapal vaše křehké nitro. Vzpomínáte na expartnery, kteří vás zklamali. Neradi byste zažili podobný scénář. Ve vztahu nedáváte najevo city, čekáte, že protějšek udělá první krok. Naštěstí se ve vás zarputilost zlomí v půli měsíce. Dostanete důkaz, že se nemusíte ničeho bát. Na co čekáte? Otevřete srdce i náruč človíčku, do kterého jste celí zbláznění. Vznikne mezi vámi takový energetický třesk, že vás to položí do postele a hned tak nevylezete.


 

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.