Home - Články - Měsíční horoskop lásky na srpen 2019

Měsíční horoskop lásky na srpen 2019

vloženo 30. 7. 2019
čas čtení: 2 minuty

Měsíční horoskop lásky na srpen 2019

Doba prázdnin se přehoupla do své druhé poloviny a co na to řekne láska a váš vztah? Nastane další období líbánek? Nebo ukončíte nefungující vztah? Čeká vás nová letní láska? Přečtěte si vše hned teď!!!

sdílet článek na facebooku

Beran
Druhá polovina prázdnin to v milostném životě rozparádí. Jako by praskla přehrada a všechny skrývané emoce a touhy vypluly na povrch. Nezadaným Beranům kápne do noty energický protějšek, který je ve společnosti jako ryba ve vodě. Vyšší sféry tentokrát nestaví žádné překážky, všechno je dovoleno. Tak se snažte dohnat, co jste v červenci nestačili. Neseďte doma, vytáhněte ty nejlepší svršky a jděte se bavit. Venuše pomůže zbavit manželství dlouholeté rutiny, udělejte první krok vstříc miláčkovi.

Býk
Láska není oblastí, která by v srpnu excelovala. Opačné pohlaví vás spíš rozčiluje a když se vám někdo přece jenom strefí do noty, nakonec se z něj vyklube falešný člověk. Mnoho Býků se v tomto čase musí vypořádat s čerstvým rozchodem, takže všechny protějšky házíte do jednoho pytle. Dlouhodobě svobodní zase na své amanty kladou nezdravě vysoké nároky. Ve druhé polovině měsíce se to mírně zlepší. Ve vztahu se snažte trávit společný čas na neutrální půdě. To vás může dokonce trochu nažhavit!

Blíženci
Milí Blíženci, tento měsíc může být z pohledu lásky legendární! Afrodité je s vámi jedna ruka a neslibuje nic průměrného. Nové seznámení vypadá perspektivně, ale pokud si děláte zálusk spíš na románek, máte ho mít. Srpen překypuje radostí ze života i vzrušením, které vámi prostupuje od hlavy až po paty. Neohlížejte se na okolí a experimentujte, seč vám síly stačí. Drahá polovička bude takovou změnou nadšená. Chvíli se červená, ale brzy přijde s vlastním návrhem, jak ozvláštnit intimní chvíle.

Rak
Musíte se smířit s tím, že bez práce nejsou koláče. Pokud usilujete o srdce platonické lásky, nedostanete ho zadarmo. Dejte si záležet na tom, jak vypadáte i jakým způsobem komunikujete se svým okolím. Ráno se nalaďte na pozitivní notu, protože úsměv je ten nejvíc sexy svršek, který si můžete obléknout. Imponují vám prakticky založení lidé, co mají všech pět pohromadě. Díky tomu si nežehráte na rutinu v manželství. Líbí se vám jistota, kterou vám miláček poskytuje. Kráčíte spolu ruku v ruce.



Lev
Patříte mezi vášnivá znamení, což se v srpnu znovu ukazuje v celé kráse. Na začátku měsíce se snažte krotit temperament, protože byste tím mohli vylekat stydlivého protějška. Nechcete-li zhatit klíčící lásku, nechte iniciativu raději na novém partnerovi. Ve vztahu máte dveře k extázi otevřené. Baví vás porušovat pravidla a zkoušet, kam se ještě v intimním životě můžete posunout. Singles se nebrání vůbec ničemu. Dokonce do ložnice pozvou několik jedinců naráz, nebo zástupce stejného pohlaví.

Panna
Opačné pohlaví je vámi nadšeno, ale stačí maličkost, abyste si to u něj rozházeli. Po celý srpen hlídejte každé slovíčko, abyste neřekli něco, čím byste svého ctitele nebo ctitelku rozčílili. Platí to i pro zadané Panny, v manželství mnohonásobně víc. Drahá polovička je háklivá na slovíčko, proto ji místo dvojsmyslných poznámek raději chvalte. Lichotkami se neochudíte o intimnosti, které potřebujete ke spokojenosti jako sůl. Pokud by záleželo na vás, milovali byste se klidně několikrát do dne.

Váhy
Nenechte se zaskočit sebejistým člověkem, který se kolem vás podezřele motá. Přijměte pozvánku na rande, protože si po jeho boku budete připadat naprosto výjimečně. Strhne vás životní energií a smyslem pro humor. Není od věci vyzkoušet něco, co se vymyká vašim dosavadním milostným zkušenostem. Venuše prozrazuje, že vás novoty mohou jedině překvapit. To platí i v případě zadaných Vah. Pokuste se drahou polovičku přimět k něčemu nezvyklému. Netvařte se, že už v intimnostech nemáte co objevovat.

Štír
Nezadaní Štíři si aktuální status užívají. Přijímáte pozvánky do společnosti, navštěvujete přátele a příbuzné a baví vás, že se nemusíte ohlížet na potenciálního partnera. Opačné pohlaví vás svým chováním odrazuje, takže na seznamování nemáte náladu. Ve vztahu vidíte na drahé polovičce četné nedostatky, ale to by vás nemělo dovést k myšlence na rozchod. V tomto směru se neunáhlete, protože by vám chybělo minimálně tělesné teplo po boku. Nechte to v rukách vyšších sfér a věřte, že se to uklidní.


Střelec
Osobité kouzlo přináší Střelcům jednu příležitost k seznámení za druhou. Ani sami nevíte, v čem je skrytý váš úspěch, ale nemusíte se v tom pitvat. Hlavně že to funguje. Zadaní si vychutnávají flirtování o sto šest, ale neměli by se pohybovat na hraně. Venuše by nevěru nedokázala skrýt svým hávem, takže existuje vysoké riziko, že se provalí. Nezadaní oproti tomu mohou nabírat tolik kontaktů, kolik jim diář dovolí. Zájemců je spousta a dokonce respektují, že vám nejde o nic víc než o povyražení.

Kozoroh
V případě Kozorohů se nedá mluvit o erotické fascinaci ani romantickém soužití. Dlouholeté vztahy ovládne stereotyp, ale tentokrát ho vítáte s otevřenou náručí. Po období vzájemných konfliktů se radujete z jistoty, že je mezi vámi všechno při starém. Singles nemají na novou známost náladu. Věnují se oblíbeným volnočasovým aktivitám a pokud na ně přece jen přijde touha po erotice, postarají se o příjemné chvíle i bez toho, aniž by někdo další musel přiložit ruku k dílu. Fungujete sami za sebe.

Vodnář
Vodnáři se ve druhé polovině prázdnin příliš pitvají ve svých bolístkách. Pokud jste se čerstvě rozvedli nebo rozešli, jste k případnému novému vztahu dost skeptičtí. Může za to i okolí, které vám na pozitivním myšlení moc nepřidává. Obklopte se lidmi, z nich můžete načerpat jen to dobré a věřte, že vás v budoucnosti čeká ještě něco pěkného. Ve vztahu méně mluvte a víc naslouchejte. Dozvíte se, co partnerovi schází ke štěstí. Zkuste mu to poskytnout, nakonec to bude příjemné pro obě strany.

Ryby
Ani srpen není chudý na erotické okamžiky. Ryby jsou od přírody romanticky založené a Venuše volání po něžnostech vyslyší. V partnerství jste přítulnější, což logicky přinese stejnou odezvu na protějškově straně. Nepotřebujete lámat postelové rekordy, spíš než na kvantitu se soustředíte na kvalitu. A jak to bude vypadat v životě svobodných? Ti potkávají tolik okouzlujících tváří, že jsou z toho celí zmatení. Je vám líto vybrat si jediného ctitele nebo ctitelku. Kdo říká, že se musíte hned vázat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.