Home - Články - Čínský horoskop na týden 29. července - 4. srpna

Čínský horoskop na týden 29. července - 4. srpna

vloženo 28. 7. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 29. července - 4. srpna

Každý sní o tom, že předem bude vědět, co se stane. Už o tom nemusíte pouze snít. Přečtěte si čínský horoskop sestavený profesionální astroložkou Karmen. Poznat svoji budoucnost nebylo nikdy snazší!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, poslední červencové dny probíhají pod taktovkou Merkura. Ten si posvítí na vaše komunikační schopnosti. Ať se pustíte do slovních projevů nebo psaného textu, půjde vám to snadno. V soukromém životě vesmír nabádá ke… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ke kormidlu se dostává kněžka lásky a nemusíte se bát, že by s vámi neměla ty nejlepší záměry. Pokusí se vylepšit milostné klima u dlouhodobě zadaných Buvolů. Obrat k lepšímu mohou vyhlížet také singles. Neměli byste se pitvat v… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Přelomový týden přináší do života Tygrů ještě ohnivější náturu. Může za to aktuální postavení Marsu, které je plné energie a erotického jiskření. Singles se nebrání chvilkovým románkům, díky nimž se letošní prázdniny stanou… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíci už se nemohou déle skrývat ve své noře. Chtě nechtě musíte s pravdou ven. Přijměte odpovědnost za stávající potíže a postavte se jim čelem. Vesmír vám pomůže s nápravou všeho, nač nejste pyšní. Sice s tím souvisí několik… ČTĚTE VÍCE!


CÍTÍTE VE ŽIVOTĚ NEJISTOTU?
Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Drak
Milí Draci, tak moc prahnete po dokonalosti, až jste z toho nešťastní. Čím dříve se smíříte s tím, že nemůžete zvládat všechno na jedničku s hvězdičkou, tím lépe. Nikdo od vás nečeká, že budete bezchybní, hlavně rodina spíš přivítala… ČTĚTE VÍCE!

Had
Mezilidské vztahy jsou pro Hady v tomto čase tvrdým oříškem. Každý má pocit, že vám může mluvit do života. Jedna rada střídá druhou, všechny jdou s křížkem po funuse. Rozčiluje vás, když okolí hraje chytré, ale v kritický okamžik vám… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Hlavním tématem tohoto týdne je v případě Koní finanční zajištění. Konečně se vám podaří dostat příjmy a výdaje do zdravé rovnováhy, kdy se dokonce můžete dostat do plusových čísel. Vesmírní vládcové nabízí možnost přivýdělku na prázdniny nebo… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Energetický Merkur si vás vezme do parády a nenechá vás chvíli sedět na jednom místě. Dejte pozor, abyste to s pospícháním nepřehnali. Nejrizikovější aktivitou je sport, ale také práce ve výškách nebo cestování. Dodržujte předpisy, jinak si… ČTĚTE VÍCE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!

Opice
Opice se musí stále přemáhat, aby v zaměstnání i soukromí vyvinuli nějakou aktivitu. Jste přenastavení na prázdninový program a nejraději byste jenom lenošili nebo se bavili s přáteli. Jediné fyzické vypětí můžete zažít při adrenalinových… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Luna si tentokrát posvítí na vaše silné stránky. Jste přátelští, snadno navazujete nové kontakty, protože na druhé působíte přátelským dojmem. Využijte měsíčního svitu, abyste zlepšili své renomé. Větší přísnost vyžaduje pouze péče o… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci Psa si začínají připadat jako jejich domestikovaný zvířecí patron. Jste sice milovaní a opečovávaní, ale připoutaní řetězem k boudě. Pokud se vám to zajídá, nenechte se omezovat. Vyžádejte si větší prostor na vlastní záliby, přátele… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Fyzická i psychická kondice Vepřů je na tom výtečně. Najednou máte potřebu zapracovat i na svém vzhledu. Ruku v ruce s tím roste vaše sebejistota a roztáčí se kolotoč pozitivních změn. Největší dopad bude mít na milostný život, kdy začnete… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.